Дневникът тема 86 - Да отслабнем всички заедно!

• 71 699
  • 744
  •   2
Отговори
# 465
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Менюто ми за днес:

кафе с мляко
чай, чай, чай с лимон или без...цял ден пия чай

11:00- 200 гр. тиква
12:00- 200 гр боб- чорба
13:00- тост сандвич със салам, кашкавал и чубрица
14:00-200 гр. салата ( зеле+ ряпа+морков+ленено масло и оцет)
15:00- 10 гр. ядки
16:00- ябълка гигантска Simple Smile
17:00- 200 гр. салата ( зеле+ ряпа+морков+ленено масло и оцет)
18:00- 150 грама пиле + 100 грама варен ориз

общо: 1190 кал.

# 466

Казах ти, докато не се успокоиш вътрешно ще продължаваш да "се разтреперваш за храна". Всичко идва от мозъка и това е моята истина. Душата не ми ли е спокойна, качвам от въздуха. В мир ли съм със себе си и решенията, които съм взела няма торти, шоколади, тестени и изобщо няма храни, които да ме изкушават. Е, тогава се появява въпроса за количеството нормална храна, но с малко воля и теглене и там се намира баланс.

Много добре казано. Съгласна съм напълно!
Аз съм - 800 грама след вчерашното лунуване. 63.9 кг. показание на кантара  Shocked Дано устискам и не тръгна пак нагоре. Иначе днес за работа имам три режимни порции по Зоната: "филийки" с шунка и рикота, круша и 3 ядки; зелена салата с грозде, ядки и котидж; кремче от авокадо, какао, извара и кленов сироп. Това са 9 блока. Довечера ще ходя на канго джъмпс и след това ще видя какво ще ям. Може протеинов десерт или само кисело мляко.

# 467
  • тук и там
Във фейса ми излезе някакъв тест и предложение за хранителен план на Здравка Максурова.Някой да е пробвал?Цената е смешна направо-25 лв ,и  ми е интересно какво представлява.Не че нямам на Руми и Любо режими,които така си стоят ..

# 468
  • София
За първи път ми се случва да отбележа пост като "полезен" и го направих с последния на Духчето! Майче, и друг път сме говорили, стискам ти палци да се успокоиш вътрешно и всичко да потръгне!

Кайсия, май съм мяркала тема в подфорума за Здравка Максурова.

Браво, Тони; все така!

Вчера се храних екстра, въглехидрата беше малко, а вечерта бягах за скорост- 5 км за по-малко от 30 мин. беше целта + още 10ина минс лигаване по пътеката. Днес не си нося храна и ще се социализирам с колегите за обяд.

# 469
  • тук и там
Благодаря,Beeps!Има тема със същото питане наистина.Разгледах я-пари на вятъра,както и предполагах.

# 470
  • Варна
Здравейте, момичета! Имам въпрос към дамите от Варна. Започнах да ходя на йога и пилатес в една нова зала до Колхозния пазар. Има ли желаещи? Групите са малки, а трябват поне 2-ма, за да има тренировка. Инструкторките са супер.
Пилатесът е във вторник и четвъртък от 16-17.00 ч., йогата при моята инструкторка - сряда и петък от 14.30 до 16.00. Иска ми се да правя поне по веднъж на седмица йога и един път пилатес и ще се радвам да се включат и други момичета за подкрепа.

# 471
Добро утро и от мен момичета Simple Smile

Mother of PrincesS - специално ти пиша, защото идеално разбирам как се чувстваш в момента.

Скрит текст:
Аз се чувствах по същия начин и то до преди празниците. Бях стигнала до там, че никъде не исках да излизам, не исках да се срещам с доста хора - само вкъщи и това е. А това ме закопаваше все повече и повече, защото мислех, че се въртя в омагьосан кръг - ПМС /качване/ - отслабване /2 - 3 кг./ - ПМС /качване/ и така до безкрай. С новата година, обаче казах КРАЙ!!! Реших, че няма да се меря, няма да го мисля и няма да се дам. Обърнах всичко, което до сега съм правила с храненето на 180 градуса - буквално. Преди не закусвах, карах само на кафе сутрин, обядвах към 14.00 ч., после късна вечеря и т.н. Правех дни с гладуване, след което освирепявах от глад и наставаше погром. Унищожавах нечовешки количества храна. Сега правя точно обратното - сутрин ставам, пия чаша вода и когато огладнея закусвам стабилно. Това ме държи сита до към 13.00 - 14.00 ч. Ако не огладнея много пия едно кафе и така издържам до 17.30 ч. за вечерята, която също е стабилна, НО внимавам какво ям. Ако се случи на обяд да огладнея много /както стана вчера/ хапвам, но гледам да ям това, което ще ям и вечерта. Така не се чувствам гладна, не умирам за сладко, защото съм си го изяла сутринта, не се поддавам на изкушения и т.н. Чувствам се добре, усещам тялото си добре, изобщо не поглеждам кантара и преценявам нещата по дрехите си. Влизам в магазина с направен списък и купувам само по него.
Горещо ти препоръчвам за начало да се успокоиш. Поеми дълбоко въздух, и разбери, че до пролетта има много време. Ето, какво може да направиш:
1. - Разгледай режимите /не диетите/ из нета и форума, запознай се много подробно с тях и прецени кой би бил най-подходящ за теб. Без гладуване! Но го спазвай много стриктно.
2. - Избери си някакъв спорт /може и народни танци/ или упражнения, които да правиш вкъщи. Определи си поне 2 - 3 пъти седмично да намираш време за това
3. - Пий много вода - още със ставането изпий една чаша вода.
4. - Забрави за кантара и огледалото поне за месец.
5. - Настрой се, че няма да стане бързо, затова просто спазвай нещата, които си си поставила и не го мисли.
Ако имаш нужда от подкрепа знаеш, че винаги можеш да у получиш тук Hug

Отчет от вчера

Закуска /10.00 ч/ Овесени ядки
Обяд /14.00 ч./ Св. пържола със зелена салата
Вечеря /18.00 ч./ Св. пържола със зелена салата

Общо -1245 калории
След малко с малката отиваме на аеробика - да видим дали ще успея да тренирам, като хората.

Успешен ден на всички Hug

# 472
  • София, България
Върнах се от първата си тренировка по водна аеробика!
Къде ходиш?

Понеже живея в кв. Бъкстон в София на мен един фитнес в кв. Борово ме устройва. Казва се Inergy Fitness & Spa. Към Мария Шпицер е тренировката, стопиха ми се лагерите.

От вчера до днес съм свалила половин килограм.

Та развитието е следното. Започнах на 2 януари с тегло 79.9кг, а сега (10.01) съм твърдо 75,00кг. Гаджълъка дори ми каза, че съм отслабнала, чувствам се добре 

# 473
Върнах се от първата си тренировка по водна аеробика!
Къде ходиш?

Понеже живея в кв. Бъкстон в София на мен един фитнес в кв. Борово ме устройва. Казва се Inergy Fitness & Spa. Към Мария Шпицер е тренировката, стопиха ми се лагерите.

От вчера до днес съм свалила половин килограм.

Та развитието е следното. Започнах на 2 януари с тегло 79.9кг, а сега (10.01) съм твърдо 75,00кг. Гаджълъка дори ми каза, че съм отслабнала, чувствам се добре 
И аз съм наблизо и бях хвърлила око на тези тренировки. Даже още им се чудя.

# 474
Хей, и аз съм близо до вас. Ако решите някой път да пробвате аеробиката на Славия ми пишете - ще се радвам да изпием по едно кафе и да направим една хубава тренировка заедно Hug

# 475
на тия цени трябва да ме вземат и връщат до вкъщи  ooooh! ooooh! ooooh!
http://www.inergyfitness.com/bg/pages/price-list-fitness-spa.html

Пулса бил скъп моля ти се, месечната карта там е 50лв със спа и басейн и е чисто, широко и лъскаво, с два паркинга

# 476
Lady Благодаря. Знам че в темата ни пишат и хора минали по този път и затова се осмелих да пиша толкова лично за това как се чувствам. Благодаря още веднъж за подкрепата и окуражаващите думи.

# 477
Получих си чая и режима. Общо взето - вода с лимон, чай и смути за закуска, салата за обяд и нещо, което се води супа, но си е сурова такава, вечеря - салата и нещо, което се води основно, ама всъщност не е - например - задушени зеленчуци или спагети, които всъщност са спирали тиквички. Тук там малко ядки или семена из салатите. Има дни, които са само смути и чай. Иначе изглежда много добре, има си и рецепти, но нищо от това няма да пийна или хапна с удоволствие. Ако реша, може да си направя мой режим на плодове и зеленчуци под формата на смутита и салати.

# 478
Получих си чая и режима. Общо взето - вода с лимон, чай и смути за закуска, салата за обяд и нещо, което се води супа, но си е сурова такава, вечеря - салата и нещо, което се води основно, ама всъщност не е - например - задушени зеленчуци или спагети, които всъщност са спирали тиквички. Тук там малко ядки или семена из салатите. Има дни, които са само смути и чай. Иначе изглежда много добре, има си и рецепти, но нищо от това няма да пийна или хапна с удоволствие. Ако реша, може да си направя мой режим на плодове и зеленчуци под формата на смутита и салати.
Във  вегетарианския си период с такова ядене качвах, като стой та гледай.....

Аз май се разболявам....(не ми се е случвало повече от 10 години май).сутринта ми се ядеше само препечен хляб с масло.....сега пък никак не съм гладна.

# 479
Абсолютно е невъзможно с такова растително хранене да се качат кг. Понеже съм запозната с рецептите на Албена от сайта 'Здравей', мога да кажа, че да доста нискокалорични. Предимно има зеленчуци,зелении, тук-там плод или 1/2 плод, а семената на ден около 20 гр.

Общи условия

Активация на акаунт