Дневникът тема 86 - Да отслабнем всички заедно!

• 71 729
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Аха, то си пише - половин краставица, една ябълка, четвърт не знам какво. Почти нищо няма термична преработка. Не че нещо друго съм очаквала, все пак за да се детоксикира тялото трябва да се мине през това, но рецептите не са моите.

# 481
  • София, България
на тия цени трябва да ме вземат и връщат до вкъщи  ooooh! ooooh! ooooh!
http://www.inergyfitness.com/bg/pages/price-list-fitness-spa.html

Пулса бил скъп моля ти се, месечната карта там е 50лв със спа и басейн и е чисто, широко и лъскаво, с два паркинга

Отбележи, че тренировката по водна аеробика е 11 лв, няма карти, няма марти. Но аз съм си преценила, че съм готова да инвестирам 88лв месечно за това си начинание. Във фитнеса ми е скучно, само пътечката ми е забавна да си потичвам а нагоре, а надолу. Но по-натам като раздвижа телесата с водната аеробика ..след 3 месеца смятам да вкарам и зумба. Това е другото нещо, което ми изглежда супер забавно и няма да ми е скучно. Имам приятелка, която от над 100 кг съчета Пулс и Зумба и в момента е 50кг. Даже направиха от Пулс реклама с нея. Чудесна мотивация е тя.

# 482
o, tissi, не беше срещу теб, много ти е хубаво даже решението  Hug

# 483
  • София
Херци, нали и към мен не беше Cold Sweat
В една тема предлагаха карта за Пулс- всичко, ама всичко, спа, групи, там квото за 51 лв., което да, не е много.

Обяд голяма паница със зеленчуци на плоча + пилешко филе на скара. Като знам какво количество беше, сега се успокоявам, че от растителна храна не се качва Simple Smile Ще вкарам едно кафе с мляко след малко, че започнах да се свличам по стола.

# 484
Ох нещо тия дни много треперя, не знам дали не ми пада кръвната захар. Ям си нормално, мисля че поне в ПМС трябва да сменя тренировката и да не е на гладно.

Съгласна съм, че с веган режим може да се качва много. И аз минах от там, покрай цялата идеология на полезности, някак си човек започва да мисли че 600те калории от орехи и бадеми, барбар с многото им мазнини, не се лепят по коремчето, като другите 600 калории. Давам си сметка предишните две години как ей така по между другото на път за курса замезвах с едно 50-60 гр.ядки.
Иначе конкретно за този режим нямам наблюдения.
Аз за това в период на пости и веганството се стремя към ниско мазнино хранене, с повече бавни вх и салати Wink

# 485
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Аха, то си пише - половин краставица, една ябълка, четвърт не знам какво. Почти нищо няма термична преработка. Не че нещо друго съм очаквала, все пак за да се детоксикира тялото трябва да се мине през това, но рецептите не са моите.

Да бъдем честни, ако бяха твоите нямаше да отслабваш Simple Smile
...чудя се защо изобщо го правите, ако след това ще се върнете на стария си начин на хранене ...

Дух, лапни един бонбон!

# 486
Добро утро, днес +200г, гледам кантара и си мисля, защо да си давам зор сега да си правя йогата, но после си казах, това е нещо временно, я да не се поддавам на подобни провокации и отклонения. Направих си  рунда от двата слънчеви поздрава и изобщо не съжалявам. Днес продължавам с овесените ядки.

Мадър, имам въпрос, на кого е нужен "тайния шкаф"?
Скрит текст:
В такъв период, в който емоциите надделяват, най-малко ти трябват изкушения вкъщи. И говоря от личен опит. На ММ съм му казала, вкъщи сладко не се държи. Той се опитваше да ме убеждава, че и аз съм обичала много сладко, нали ме знаел, но като му обясних, че точно това ме кара да се чувствам зле...не знам дали ме разбра, но поне ходи и сам си купува сладко, ако му се дояде, без да тормози мен и децата с него.

# 487

Да бъдем честни, ако бяха твоите нямаше да отслабваш Simple Smile
...чудя се защо изобщо го правите, ако след това ще се върнете на стария си начин на хранене ...

Дух, лапни един бонбон!
Кое точно се чудиш? Казах, че ми се иска прочистване на организма, затова реших да пробвам. Няма да се храня с плодове и зеленчуци само цял живот. Имам си режим, придържам се към него, сега искам просто прочистване на организма, което с моя режим няма как да стане.

# 488
  • Козлодуй
Аз започнах днес моята диета и затова се мерих сутринта рано и с метър (за малко да закъснея както и да е) Останах крайно учудена като разбрах че ханша ми е с -1 см след като преди беше по-широк на далеч по-ниски килограми, а аз все се обвинявам че имам корем май ще излезе вярно това с мускулите и мазнините Simple Smile
Ето и моята диета който се интересува:
Скрит текст:
Меню за японска диета за отслабване:
Ден 1
•   Закуска – чаша кафе без захар или зелен чай, също без захар
•   Обяд – салата от варено зеле растителна мазнина, две твърдо сварени яйца и чаша доматен сок
•   Вечеря – варена или запечена в растително масло 200гр. риба
Ден 2
•   Закуска – чай или кафе без захар и филийка ръжен хляб
•   Обяд – варена или запечена 200 гр. риба и салата от варено зеле с разтително масло
•   Вечеря – 100 гр. варено говеждо или телешко месо без абсолютно никаква сол и чаша айран
Ден 3
•   Закуска – чаша чай или кафе без захар и филийка ръжен хляб
•   Обяд – задушени тиквички или патладжан, без ограничение в количеството
•   Вечеря – две твърдо сварени яйца, варено говеждо или телешко месо, без сол и салата от зеле

Ден 4
•   Закуска – един среден суров морков и един прясно изцеден лимон
•   Обяд – 200 гр. варена или печена риба и чаша доматен сок
•   Вечеря – 200 гр. плодове
Ден 5
•   Закуска – същата като от предния ден
•   Обяд – 400 гр. варена или печена риба и чаша доматен сок
Ден 6
•   Закуска – чаша чай или кафе без захар
•   Обяд – 500 гр. варено пилешко месо и салата от зеле с моркови
•   Вечеря – две твърдо сварени яйца, един голям морков, накиснат в зехтин

Ден 7
•   Закуска – Зелен чай
•   Обяд – 200 гр. варено говеждо или телешко месо без сол
•   Вечеря – някоя от предходните дни, без тази от ден 3
Ден 8
•   Обяд – 500 гр. пилешко месо без сол и салата от зеле с моркови
•   Вечеря – същата като тази от ден 6
Ден 9
•   Закуска – един голям морков, накиснат в сокът от един лимон
•   Обяд – 200 гр. варена или печена риба и чаша доматен сок

Ден 10
•   Обяд – едно твърдо сварено яйце, три средни, сурови моркова с малко разтително масло и 50 гр. сирене
•   Вечеря: 200 гр. плодове
Ден 11
•   Закуска – чаша чай или кафе без захар и филийка ръжен хляб
•   Обяд – задушени тиквички или патладжан на корем
•   Вечеря – две твърдо сварени яйца с варено телешко или говеждо месо
Ден 12
•   Закуска – чаша кафе или чай без захар с филийка ръжен хляб
•   Обяд – 200 гр. печена риба със салата от прясно зеле
•   Вечеря – 100 гр. варено телешко или говеждо без сол с чаша айран
Ден 13
•   Обяд – две твърдо сварени яйца със салата от прясно зеле и чаша доматен сок
•   Вечеря – 200 гр. печена риба
След като си изкарам диетата смятам да премина и аз на Пепе като Сиска Simple Smile Освен това тренирам всеки ден по програма и имам видим напредък Simple Smile

# 489
Херци, нали и към мен не беше Cold Sweat
хаха, хайде да го кажем, че не само  Hug
аз вече не ходя в пулса, то никъде не ходя де, но много се дразнех като ме гледаха едно особено, все едно кюлче злато нося там на ходене
и за салатите да ти кажа  Mr. Green - вчера закусвах и обядвах зелена салата с риба тон, авокадо,  яйце и чери доматчета и бях сигурна, че тази сутрин, ще има хепи-хепи на утринната проверка, ми не +300гр

черпя филенце и шейк за сдобряване  Heart Eyes
Скрит текст:

# 490
  • София
Всичко е наред! Добре че страдам от вродено чувство за вина, та попитах хаха О, аз на тебе не мога да ти се разсърдя за ни-що Heart Exl  Зеленчуците бяха тип китайска-незнамсикво си морков, тиквичка и чушки, не ме плаши така...

# 491
  • София
Въпреки снощното обилно хранене, днес съм само +200 грама. От днес вече ще броя калории и аз, за вчера няма смисъл, защото са над 3000 сигурно, пиша го нулев и от днес вече стриктно. На мен броенето ми действа възпиращо, иначе забравям и не се усещам колко съм яла, а и така се храня с по-чисти храни.

# 492
Аз продължавам да се чудя защо се "хващате" за тия "+" "-" 200-300-500 грама.......
Така както човек не може да отслабва с повече от 70-80 грама мазнини на ден, така и не може да качи 1 кг мазнини на ден...това е задържана вода, нужна на тялото за обработка на поетата храна.
Като не искате да качвате вода, просто не яжте храни, на които е нужна и които я задържат.
Иначе си е чисто пилене на нерви.....
Аз например знам, че прекаля ли с плод, на другия ден задължително имам +.Следователно, ако не искам да виждам +, или не ям плод, или не се качвам на кантара.....

# 493
  • София
Защото не следваме твоите принципи, имаме различен организъм и всеки си решава колко често да си следи прогреса, както за него е най-добре.
При един източването на вода може да е лесно, при друг - трудно или да е очаквал минус, а да върви нагоре.

За мен не е затормозяващо всеки ден да съм на кантара, а напротив затормозяващо е да не знам развитието.

# 494
мхм, и аз така
мантрите за задържаната вода не са за мен, трайно мога да кача килограм за ден хич даже без да се напъвам  Laughing  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт