Дневникът тема 86 - Да отслабнем всички заедно!

• 71 645
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Аз явно съм пропуснала предишните спорове или нямам спомен. Но съм пропуснала и за йогата. Обсъждано ли е някъде, където да има директно упражнения без духовните неща, да са за начинаещи т. е. с обяснения. Не бих седнала сега да чета книги, не са ми интересни тези неща и времето бих го използвала за друго, но ако има някъде направо към тренировките, бих погледнала.

Аз продължавам с броенето на калории, традиционно събота и неделя не ми беше толкова добра храната, но успях да ме надвишава 1300 ккал, въпреки десертите.

Днес направих и много добро каране на кънки на лед и май ще си купя едни, защото тези на Ариана, които дават под наем са ужасни, цялата съм в огромни мазоли. Единият е колкото яйце, точно на кокала на глезена и под него.

# 661
...Утре ще си изкарам една стара снимка от времето в което бях във форма и ще я лепна на хладилника 🍀

При мен помага ако си извадя любим панталон в който не се пъхам вече.
Ние си направихме кино следобед и хапнах царевични пръчици и чипс, но иначе не съм прекалявала с яденето. Гимнастика правих. Мисля да излезнем по-късно на вечерна разходка.
НЯмам против йогата, но не я мога. Опитвала съм, веднъж или два пъти. Тези неща като свещ и пр. Не мога. Оставям ги за други. Моята гимнастика е която я мога и колкото мога

# 662
  • София
Днес храната беше добре - вмъкнах се в 1200 калории.З- доза протеин в бадемово мляко и шепа горски плодове , О- 100 гр пълномаслена руска извара+ 100 гр пушена сьомга , В- 175 гр извара с 200 гр печени червени чушки.
Сутринта трениворка ALO за крака , а вечерта 1 час и 30 мин балет.
Доволна съм , дано и кантара ми утре да е доволен и да покаже нещо хубаво Simple Smile

# 663
  • София, България
Аз сега съм се отдала да гледам американското предаване Extreme Weight Loss на треньора Крис Пауъл. Много ми действа мотивиращо и ми показва какво може да бъде и моето бъдеще, ако изградя някои полезни и изкореня няколко вредни навика от своето ежедневие.

Оф-топик: Идеята за мой бизнес е много блазнеща, наистина се чувствам зле, когато работя за някого другиго. В момента имам чувството, че финансовите спънки са ме хванали за гушата и не ми дават глътка въздух. Трябва да се събера скоро!

# 664
  • Велико Търново
Глава прекланям пред хората, които се занимават с йога.
На фитнес феста в Златни пясъци гледах и не мърдах....и да исках не можех де.Беше на високо ниво, а аз никога не съм се занимавала.

Имали някой да не знае за моите най-любими дънки на Галиано, които ми седят  като клин и не са ми толкова любими Mr. Green Mr. GreenСигурна съм, няма!А за роклите ми с гол гръб и по мен, които е абсурд да облека, гротеска съм.Ще чакат 40-ми рожден ден!

Днес всичко си ми беше по график т.е. храната.Ни едно прегрешение нямам Heart Eyesкакто е казал Цацулин-"Не позволявайте на никой да Ви изяде яйцата" Mr. Green

# 665
Блеки, още утре ше потърся магазина на Красно село.
При мен нищо не върви. Броя калории, тренирам у дома и или качвам или не свалям. Шит ми е. Ама много.
Здраве да е, ама с тия темпове скоро ще стана 100...

# 666
  • На топло
Заразихте ме с тази йога 😂
В тази тема всичко е много заразно.

Мерси за хубавите думи !!!

Последна редакция: пн, 15 яну 2018, 09:45 от Hello♥J

# 667
  • Велико Търново
Заразихте ме с тази йога 😂
В тази тема всичко е много заразно.

Ето я снимката 😛

Давай снимката, че да лягам.Аз помня една много хубава твоя Heart Eyes

# 668
...
При мен нищо не върви. Броя калории, тренирам у дома и или качвам или не свалям. Шит ми е. Ама много.
Пoзната ситуация. Смени средата. Въеми по-дълга ваканция , поне 2 седмици, със спокойствие, спорт, разходки и пр. В момента планина и ски или някъде на топло с море и пясък ...

# 669
  • София близо до Витоша
Моята цел е да си върна предишните килограми. Бях 50 кг, а сега съв 58 кг. Получих пристрастяване към храната, чувствам се добре, когато ям. Лошото е че няма спирка. Казвам си само една трошичка, а какво стана и то само за 7 месеца, цели 8 килограма.

Но от четири дни съм решена на промяна. Започнах да правя всеки ден упражнения и да намалявам приема на храна.

Целта ми е до май месец да сваля поне 5 кг, но и да си стегна тялото покрай упражненията.

# 670
Hello, супер си.Kissing Heart Действай.
За МВИ аз пия от поне 6 месеца,
Скрит текст:
облекчава ПМС, болки в гърдите и според мен ми изчисти гърдите от фиброаденомите, които имах от няколко години, а тази ги нямаше.
Диетата ми днес беше в отпуска, бях в Хепи и бях щастлива. От утре с нови сили. Имам режимна храна за 3 дни и смятам, че ще се справя. Имам и 2 изпита тази седмица, така че ще се съсредоточа в тях.

Моят съвет относно развилия се спор е да запазим добрия тон доколкото ни е възможно. И двете попрекалихте малко, а е напълно излишно.
Дези, благодаря ти за информацията, която споделяш. На мен лично ми е интересно и се надявам да не спираш.
Кайсия, щом една тема е интересна и се обсъжда от много потребители, няма нищо лошо да се нищи, колкото и пъти да се повтаря.

Цветелина, а колко си висока?

# 671
  • София
Блеки, още утре ше потърся магазина на Красно село.
Духче, ти на колко калории си? И аз видях покачване няколко дни, защото хапвах 1350 ккал, а отслабвам при под 1200 ккал. Мен обаче и активният ми спорт ми куца.

Впрочем и аз фаствам, но не като теб. Аз ям между 15:00 и 21:00 часа, но много хора имат проблеми с тоалетната при такова фастване, така че не го препоръчвам,  само сппделям.

# 672
  • Козлодуй
Здравейте аз си карам на моята диета и събота и неделя ММ ме подкрепи не бях гладна но взе да ме боли главата от ниските калории но сега се чувствам лека и единствения ми проблем е как на обяд ще изям половин кило пиле със зелева салата защото много ми се е свил корема Simple Smile

Hello♥J, много си хубава дано пак постигнеш тази визия Simple Smile
Сиска, 40 годишнина не се празнува - суеверие но аз го спазих - не искам да ти убивам ентусиазма но е така Simple Smile
Чувствам се много щастлива защото е студено и не ме болят краката леко ми е ще хвръкна и не мога да спра да се усмихвам Simple Smile
Желая ви много минуси Simple Smile

# 673
Добро утро. Станах рано да гледам Australian Open и ме е яд, че не се запалих по тениса като спорт за практикуване.

pvacheva, а какво ще стане, ако се празнува Grinning Съжалявам, ама дори етимологията на думата идва от "суетно вярване" - тоест нещо изпразнено от смисъл.

Духче, убедена ли си, че теорията за икономичен режим на тялото при теб не е валидна?

Кутиите с храна са готови - днес на обяд свинско и броколи на пара. Довечера ще е нещо леко и пилешко. Може да си взема някакви оризовки за в офиса, ако успея да изляза по-рано за работа.

# 674
Ау, Hello♥J, чудна си. И ризата ти много ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт