8 клас - Новата година със късмет, да тръгне занапред(със щот..., нали си знайте)

• 97 553
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
...И да си го похваля, изглежда синът ми минава на областен кръг и по физика и по химия (освен че ще се готви и по математика). Три поредни уикенда ще ходи на олимпиади. Rolling Eyes
Браво на детето!
А за поредните уикенди - една година бяха два поредни дни физиката и химията, а една бяха сутринта и следобяд Smiling Imp

# 466
Мария, да е здрава и много щастлива връстничката!
Браво на Йоан на Вяра!

# 467
  • Чикаго / София
Maria_P здрава и късметлива да е наборката! Честити 15!

Vyara D браво на твоето момче!
 И ние тази събота сме отново на Олимпиада в съседния щат. Има да караме 6 часа в едната посока! Поне ще си направил лека екскурзия Simple Smile

# 468
Ирка, успех и на твоите момичета!

# 469
Maria_P , честит рожден ден на дъщеря ти.

Моят се очертава да е пълен отличник за този срок. В събота пак е на състезание по английски, както обича да става сутрин... но пък реши да развива собствен бизнес. Не ми се вярва да постигне грандиозен успех и не знам дали изобщо не е противозаконно 14-годишен да продава изделия.

Междувременно цялото семейство е на нокти да чакаме дали кака му е приета за магистър в чужбина. Sweat

# 470
lion_queen_, браво на сина ти. Успех на състезанието!
Успех на каката!

# 471

Оооо да колко многооооо време има за компааа, ако знаеш . Направо съм в нервна криза.

Нашият има парола. Една много гадна жена живее у нас и слага пароли...  Whistling

# 472

Оооо да колко многооооо време има за компааа, ако знаеш . Направо съм в нервна криза.

Нашият има парола. Една много гадна жена живее у нас и слага пароли...  Whistling

Ей, "лоша майка", ха , ха.

# 473
  • гр. София
Добър ден от мен, мами  Heart Eyes
Днес наборката става на 15 год.!
Да е здрава и да намери свето щастливо място в живота!
...
Мила Maria_P, Честит Рожден ден на патерица и от мен на ученичката ти  newsm59
С пожелания за здраве, късмет, благоденствие, много успехи и сбъднати мечти!
Vyara D, БРАВО на Йоан за успешното му представяне на общинския кръг и на двете олимпиади и за преминаването му в следващия кръг  smile3501
lion_queen_, ПОЗДРАВЛЕНИЯ на твоето момче за отличното му представяне за първия учебен срок newsm10 Успешни да са неговите стъпки и занапред! Късмет на по-голямата ти дъщеря Peace
irka, КЪСМЕТ на твоите дъщери на олимпиадата thumbsup

За смените говорите... Ние си ставаме рано, независимо дали ученичката е първа или втора смяна  Tired Този срок ще бъде втора смяна, та ще видим кога, как ще учи, ще преговаря, ще пише ДР...
Ох, иначе бавно се подобрява осмокласничката... Все още гърлото я боли, носът се запушва  Sad

# 474
Maria_P,  много здраве и късмет желая на момичето ти!!!

# 475
Благодаря момичета за хубавите пожелания!
Да са здрави наборите!
При нас ако всичко се развие според очакванията на наборката, за срока ще има само две 5-ци /по математика и по ИТ/. Направо се чудя как с толкова малко учене, непрестанно седене в молове и хайманосване по цял ден ще има доста високи оценки. Тази година определено е почивка за нея..
Може ли някой да се сети какво си поиска за РД?  Вейп...
Казах да забрави ..ама..
Вашите деца имат ли интерес към такива неща?

# 476
  • София
Хайде и в София грипна епидемия. От понеделник до 2-ри - грипна ваканция - кой оформен-оформен  Mr. Green

https://www.24chasa.bg/novini/article/6683246

# 477
...Може ли някой да се сети какво си поиска за РД?  Вейп...
Казах да забрави ..ама..
Не само "ще  забрави" ами и ще му "набия канчето"! Бих обяснила (не накратично, в подробности!) че никотина е вид наркотик с привикване към него и физическо и психическо. А това си е пак с никотин (вярно че има нисконикотинови пълнители за отказващите се пушачи), а и навика да "запалиш" се придобива... но трудно се отказва. Ако трябва ще давам примери до откат за неотказали се пушачи въпреки желанието им...

# 478
Честита ви грипна ваканция софиянци.
Здравите  да се опазят.
Хуквайте към ски-пистите и пързалките. Нали така посъветва в ефир  главния специалист по вирусите на държавата. Там грип не се хващало.
Има логика. На много студено вирусите не траят.
Вейп за подарък, олеле...

# 479
Може ли някой да се сети какво си поиска за РД?  Вейп...
Казах да забрави ..ама..

Уви, да. Но сякаш отмина. Мода някаква беше. Заедно с електронните наргилета и истинските наргилета. Лошото е, че пропуши покрай компанията. Уж твърди, че ги е спрял, ама...  Tired

Общи условия

Активация на акаунт