С какво ви дразнят свекървите- 89

• 79 625
  • 800
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Бор_яна не визирам теб в числото на плюещите свекърви Simple Smile Те се виждат кои са Simple Smile

# 316

hahaha Joy Grinning Grinning Grinning Grinning Верно ли? За това ли докато се оплаче някоя снаха и се скупчвате докато не я разпердушините за да й бяснявате как не е права, колко нагла, лигава и т.н.?

Ми, защото си е така.  Може пък да се осъзнае.  |Ако не може - нейна си работа.

# 317
  • София
Според мен държанието й е провокирано от нещо, по-точно от някой и този някой е майката на мъжа й. Друг е въпроса защо той я е довлякъл в детската му стая да си ирае на семейство, но пък в същото време козирува на мама и когато мама каже "няма да пържиш картофи на бременната си жена", той слуша и изпълнява, вместо да слезе до кварталния магазин и да купи 1 кило и да ги изпържи. Тук според  мен за свекървата не са проблем продуктите, а факта че момченцето й трябва да извърши дейност за жена си - тази зла жена която го краде от полата на мама. Mr. Green

# 318
Както ни наричаш - свекървите, опитваме да светнем снахите, че могат да се държат човешки със свекървите. И да получат нормално  отношение.

# 319
Според мен държанието й е провокирано от нещо, по-точно от някой и този някой е майката на мъжа й. Друг е въпроса защо той я е довлякъл в детската му стая да си ирае на семейство, но пък в същото време козирува на мама и когато мама каже "няма да пържиш картофи на бременната си жена", той слуша и изпълнява, вместо да слезе до кварталния магазин и да купи 1 кило и да ги изпържи. Тук според  мен за свекървата не са проблем продуктите, а факта че момченцето й трябва да извърши дейност за жена си - тази зла жена която го краде от полата на мама. Mr. Green
Дълбоко се съмнявам, че на бъдещия, загрижен татко са му забранили да иде да купи картофи за бременната си булка. Знам, че първосигнално, сред снахи, най-черната в така описана ситуация ще излезе злата вещица - свекървата, но на мен ми се чини, че не е баш тъй.
Едно кило картофи  не биха били непреодолима трудност за един любящ мъж. Има ги във всеки квартален магазин. Цялата работа струва малко любов, загриженост и уважение, ако ги питаеш все пак и половин  час пържене. Ако ти е важно. Ако не ти е важно, ще си намериш причина в друг, какви непреодолими пречки ти създава да извършиш едно добро на жена си и бебето в корема й, дето иска картофи...

Последна редакция: сб, 30 дек 2017, 16:03 от luna

# 320
  • Варна
Дами да ви развеселя. Черпя за една година свобода от бившата ми свекърва Relaxed Надявам се , че вече завинаги е извън моя и на "онова" /дъщеря ми/ живота.

# 321
Честито!  bouquet

Скрит текст:
ПП Скри ли добре трупа?

# 322
Според мен държанието й е провокирано от нещо, по-точно от някой и този някой е майката на мъжа й. Друг е въпроса защо той я е довлякъл в детската му стая да си ирае на семейство, но пък в същото време козирува на мама и когато мама каже "няма да пържиш картофи на бременната си жена", той слуша и изпълнява, вместо да слезе до кварталния магазин и да купи 1 кило и да ги изпържи. Тук според  мен за свекървата не са проблем продуктите, а факта че момченцето й трябва да извърши дейност за жена си - тази зла жена която го краде от полата на мама. Mr. Green
Дълбоко се съмнявам, че на бъдещия, загрижен татко са му забранили да иде да купи картофи за бременната си булка. Знам, че първосигнално, сред снахи, най-черната в така описана ситуация ще излезе злата вещица - свекървата, но на мен ми се чини, че не е баш тъй.
Едно кило картофи  не биха били непреодолима трудност за един любящ мъж. Има ги във всеки квартален магазин. Цялата работа струва малко любов, загриженост и уважение, ако ги питаеш все пак и половин  час пържене. Ако ти е важно. Ако не ти е важно, ще си намериш причина в друг, какви непреодолими пречки ти създава да извършиш едно добро на жена си и бебето в корема й, дето иска картофи...

А според мен си е чиста глезотия  - до докажа, че аз, бременната. Излизала е, може да си поръча картофи в първото капанче.

Имах приятелка, която ми обясняваше как неистово й се ядели картофи, но чак до такова нахалство не е стигала. Купуваше си от МкДоналдс.

Последна редакция: сб, 30 дек 2017, 16:15 от Трещерица

# 323
  • Варна
Естествено, няма да се излагам я.Wink

# 324
  • София

А според мен си е чиста глезотия  - до докажа, че аз, бременната. Излизала е, може да си поръча картофи в първото капанче.
Те са най-подходящиза бременни, пък и за не бременни - палмова мазнина, пържено незнайно колко пъти в нея, ммм вкусно! Да не говорим, че там правят само готови нарязани, обелени и замразени, които стават като сварени отвътре. Ама нищо де, кат' за снахата стават викаш  Mr. Green.

# 325
Естествено, няма да се излагам я.Wink

И как можа да не ни уведомиш  цяла година за голямото събитие,не знам.Но  теб съм запомнила и ще помня дълго-спешен случай.Много симпатичен.

# 326
  • Варна
Надявам се, че не ме помниш с лошо. А дълго време просто предпочитах да си мълча и да се надявам. Наречете го суеверие, но наистина ме беше просто страх да помисля положително. Но винаги чета и не изоставам форума. Има моменти в които съчуствам на някой , има моменти в които откровенно се дразня на дребнавости и претенции. Да си снаха не е лесно. Да си свекърва също.

# 327
  • София
Според мен държанието й е провокирано от нещо, по-точно от някой и този някой е майката на мъжа й. Друг е въпроса защо той я е довлякъл в детската му стая да си ирае на семейство, но пък в същото време козирува на мама и когато мама каже "няма да пържиш картофи на бременната си жена", той слуша и изпълнява, вместо да слезе до кварталния магазин и да купи 1 кило и да ги изпържи. Тук според  мен за свекървата не са проблем продуктите, а факта че момченцето й трябва да извърши дейност за жена си - тази зла жена която го краде от полата на мама. Mr. Green

Реакцията ти и заключенията ти къртят, отвсякъде, само дето нямат нищо общо с изнесените от авторката, факти!  hahaha

Не ти направи впечатление хвалбата- укор на снахата, че все тя готвела, а свекървата дори и не искала да даде идея какво да се сготви, но когато се оказа, че свекървата в отсъствието на снахата е решила да се добере до печката си да сготви, се оказа, че е силно нагла жена- като как така ще си позволи дори като я няма драгоценна БРЕМЕННА, да заеме печката и да сготви нещо по свой вкус? newsm78
Че и да има наглостта да каже, че синът ѝ може да изтича и да купи готови картофки, че да не се забави изпълнението на поръчката? newsm78

# 328
Делфинче, честито. Ако ти потрябва тиган за самозащита, алиби, адвокат и т.н., само свиркай. Laughing

А стига с тези тъпи картофи. Девойката да даде координати да изпратя 1 кило или 50-60 стотинки, колкото струва кило картофи, щом мъжлето ѝ толкова не може кило картофи да купи.

П.П. Една възможна версия за нежеланието на свекървата да отстъпи от безценните картофи- ако тя финансира домакинството и манджарето, а "младите" ѝ висят на гърба и портмонето, е в пълното си право не само картофи, но и хляб да откаже, като ѝ писне да ги хрантути. Подчертавам, не твърдя, че случаят 100% е такъв, а само че това е една възможна хипотеза.

# 329
Усещам, че свекърва ми настройва дъщеря ни против мен и не ми стана никак приятно.Говорих с мъжът ми, и той си е помислил същото и е смятал да говори с мен.
Става въпрос, че свекървата иска да вземе дъщеря ни за 1-2 седмици при себе си, но сама, без синът ни. А те са с много малка разлика, как да обясниш на две деца, защо даваш едното, а другото не. А и на мен и мъжът ми, не ни се иска дъщеря ни да е 1-2 седмици при свекърите, от какъв зор сама да ходи там детето. Те не искат да вземат и двете деца заедно.
Проблем номер 2- свекърите не живеят наблизо, на около 4 часа път са от нас. Как да отидем за една седмица да пропътуваме 16 часа, да занесем детето и после да го вземем. Ние ще се побъркаме от път, а и мъжът ми е с дископатия, ако пътува повече от 1-2 часа и получава болки в кръста и не издържа.
И сега за настройването. Детето нито е искало да и гостува. А тя постоянно му набива, майка ти не те пуска при мен, толкова хубави неща бихме си правили двете, там и там ще ходим и т.н., надъхва я едно хубаво и после, ама за съжаление не може, заради майка ти.
Не казва заради мъжът ми, въпреки че решението е на мъжът ми, и той е говорил многократно с майка си за това.
А свекърите са всеки месец при нас, спят вкъщи, по цял ден са с децата, ние сме на работа, каквото си поискат това праят. Не съм ги лишила от нищо.

Общи условия

Активация на акаунт