С какво ви дразнят свекървите- 89

• 78 661
  • 800
  •   1
Отговори
# 330
А защо не ги иска и двамата ?

# 331
  • София
Пепрудо, пеперудо, на теб никой и за нищо не може да ти уйдиса. Mr. Green
Не могат да гледат 2 деца с малка разлика- това е причината да искат момичето- то е по- кротко, обикновено.
Ти се правиш на примадона- с креватчета, със забележки кога и как се била показала свеки на двора пък кога останала вкъщи и не ви посрещнала.......
Сега и дископатията на мъжа ти била проблем- 4 часа път с кола- ами, да те светна, че хората спират, разтъпкват се, пият по кафе- нали не пътувате през зона под контрол на талибаните, забранена за спиране?

Много се пазиш да не се размърдате с мъжа ти и да не мине нещо от вас, пък после тоя и оня ти бил виновен!

# 332
Момичета благодаря Ви за подкрепата, с мъжа ми не сме изключили опцията да се махнем от тук един ден, никога няма да забравя как преди години след един страшен скандал тръгнахме да си събираме багажа та тогава циркове до небесата то на единя лошо не му стана щеше да умира, другя се изказа че нямало да му бъде син вече, а аз от страх да не им стане нещо на миличките накарах мъжа ми да се откажем от намерението си е след като им видях истинските лица съжалих стократно, също след това не малко пъти чувах коментари и намеци че моите родители ни настройват против тях и ни правят скандали, положението наистина отива май към изнасяне, но каквото такова на този етап най-важното е че мъжа ми е плътно до мен и никога не си е и помислял да ме нахоква заради тях.

# 333
А защо не ги иска и двамата ?
Преуморявала се била. Само едно дете иска.
А децата ни никога не са били делени от нас, или едно от друго. Заедно ходят и на детска градина и много си играят заедно.

Пепрудо, пеперудо, на теб никой и за нищо не може да ти уйдиса. Mr. Green
Не могат да гледат 2 деца с малка разлика- това е причината да искат момичето- то е по- кротко, обикновено.
Ти се правиш на примадона- с креватчета, със забележки кога и как се била показала свеки на двора пък кога останала вкъщи и не ви посрещнала.......
Сега и дископатията на мъжа ти била проблем- 4 часа път с кола- ами, да те светна, че хората спират, разтъпкват се, пият по кафе- нали не пътувате през зона под контрол на талибаните, забранена за спиране?

Много се пазиш да не се размърдате с мъжа ти и да не мине нещо от вас, пък после тоя и оня ти бил виновен!
И почивки да правим, и се сменяме дори, карам и аз, и пак има големи болки от продължително пътуване с кола.
А и децата като са в колата, гледаме да пътуваме само през ноща и без много да спираме, идеално ако спят дори, защото се започва с едно- лошо ми е, повръащт в колата. Всяко пътуване ни е голяма мъка и много рядко пътуваме. Все пак става въпрос за деца на почти 5 годинки и на 3,7 годинки.

А за креватчето какво се захвана, че бях против свекърва ми да подари туритическо, сгъваемо кревате на детето, което аз лично съм го купила.

# 334
  • София

И почивки да правим, и се сменяме дори, карам и аз, и пак има големи болки от продължително пътуване с кола.
А и децата като са в колата, гледаме да пътуваме само през ноща и без много да спираме, идеално ако спят дори, защото се започва с едно- лошо ми е, повръащт в колата. Всяко пътуване ни е голяма мъка и много рядко пътуваме. Все пак става въпрос за деца на почти 5 годинки и на 3,7 годинки.

А за креватчето какво се захвана, че бях против свекърва ми да подари туритическо, сгъваемо кревате на детето, което аз лично съм го купила.

Хайде, спри с драмите!
Две дискови хернии имам, които ме пенсионираха без време и да, когато пътувам повече от 2 часа, се налага или да спра, ако аз карам, или да се изправя и разходя по пътеката в рейса.
Само дето, съм на почти двойни години на мъжа ти и след като не е пенсионер по болест, няма нужда да го ореваваш предварително.
Що се отнася до децата- ти си първата, която не може да превози децата си на 250- 300 километра будни и през деня- ами, сложи им по един вестник на голо на коремите, загащи ги да го фиксираш и толкова.
Или летете със самолет, или пътувайте с влак- това е никакво разстояние, а нали работите и печелите добре, какво се стискаш? Mr. Green

# 335
  • София
Не съм споделяла с ММ тези неща защото съм сигурна че ще застане на нейна страна.

И пак виновника за войната е мамин златен путьо.
Не резбирам защо малко бременна дама не би могла да се изнесе до след 2 г.
Изнасянето е въпрос на 2 седмици - наемане на квартира, наемане на почистваща фирма и нанасяне.
Хамалите ще пренесат всичко и ще го наредят.
Аз съм го правила с малко дете и без мъж. Продадох апартамент и купих друг.
А можехме да живеем при майка ми и да се скараме за кухнята.
Не, мерси съм.

# 336
  • Варна
...ами, сложи им по един вестник на голо на коремите, загащи ги да го фиксираш и толкова.
А това защо? Astonished

# 337
  • София
Синът ми беше от този модел- дори в града, на втората минута му ставаше лошо, а за морето пътувахме с дни и със спирания, и с преспивания .
Не знам какво прави вестника, но откъсваш парче, което да обхване площта от подбрадичката до под пъпа, отгоре по- тясно потниче или тениска, загащваш и гледаш да не застане на колене, обърнат към задния прозорец, въпреки че сина точно така пропътува при първия опит, без да се сети че някога му е ставало лошо.

# 338
Що се отнася до децата- ти си първата, която не може да превози децата си на 250- 300 километра будни и през деня- ами, сложи им по един вестник на голо на коремите, загащи ги да го фиксираш и толкова.
Или летете със самолет, или пътувайте с влак- това е никакво разстояние, а нали работите и печелите добре, какво се стискаш? Mr. Green
Ох, не драматизирвам, но не ни знаеш положението. Но и няма как и да го знаеш, все пак няма как да си разкажа ситуацията в един пост.
За съвета за вестника, благодаря ти от сърце, ще опитам задължително.

# 339
  • Mediterraneo
след като не е пенсионер по болест, няма нужда да го ореваваш предварително.

Ама се изказа! Можем ли да ореваваме що- годе млад човек, който от 18-годишен е пенсионер по болест, но след 20 години пенсионерстване по болест, ТЕЛК решава, че вече е оздравял и му отнема правото да бъде пенсионер по болест? За заболяване, което няма как да регенерира по никакъв начин. За една прЕАтелка питам.
И изобщо откога пенсията по болест решава мен колко ме боли и как се чувствам?!

# 340
Пеперуда, не оставаха ли на хотел, близо до вас свекърите ти?

Аз не бих си делила децата, но разбирам, че могат да им дойдат в повече две деца на куп. Обясни им, че могат да ги вземат като поотраснат просто.  Освен това, след като те идват всеки месец, няма проблем да вземат децата с тях на връщане, а вие да си ги приберете, така ще са само 8 часа, а и разделени, не е толкова тежко.

# 341
Според мен не съществуват повече от едно семейства, които живеят заедно да се разбират! Не напразно хората са казали "Всяка жаба да си знае гьола". Всяко семейство има нужда от един мъж и една жена. Станат ли повече и започват неразбирателствата! Ние с моята бивша свеки сме си били най-мили, като сме били далеч една от друга! Уважавала съм я за грижите и помощта, но бяхме ли наблизо напрежението нарастваше много бързо! Сега вече не комуникирам с нея, но й желая да е жива и здрава и не тая лоши мисли и спомени! 😌

# 342
  • Варна
Не, Даун, свекърите остават в тях, защото Пеперудата и мъжа й имат къща. А Пеперудата и мъжа й отсядат в хотел, когато им ходят на гости на свекърите в техния град, защото те живеели в апартамент и нямало място даже една кошара да приберат, какво остава за 4 човека.

По казуса - отново проблемът е в мъжа. Говорил е с майка си ама явно не достатъчно категорично. Ако й тропне с крак и й обясни, че повече не са добре дошли у вас да видят децата докато не си преосмисли поведението, да видим дали няма малко си спре езика пред детето. Това - според изнесените факти. Предполагам, че едва ли е всичко.

# 343
Аааа, ясно. Просто Пеперудата като каже нещо и винаги ми е съмнително.

# 344
  • до едно тепе
Аз пък не разбирам каква е драмата,че ще вземат само едното дете. Моите родители са на 4 часа път и лятото смятам да им оставям децата за по 2 седмици. Първо едното, после другото. Не бих им го причинила да са двамата заедно. Аз се уморявам като съм с тях по цял ден , какво остава за 70 годишните ми родители. Децата ми са на 6 и на 2,6. Така хем ще си залипсват един на друг и няма да се дърпат и бият известно време, хем и нашите ще могат да им обърнат персонално повече внимание, отколкото ако им ги тръснем едновременно.
2-те ми дискови хернии никога не ме спират да се метна в колата да попътувам за 4 часа. А не е като да не ме болят. Да не говорим, че преди седмица се возих 3 часа без да спираме на задната седалка между двете столчета на децата и после  излязох от колата като баба .Laughing
Да ви развеселя малко. Свеки снощи разкритикува киселото ми зеле. Обаче мислеше,че сина и го е слагал и му дръпна една лекция. Какво да и обяснявам,че аз съм си вкъщи и тези дейности на мен се падат напоследък. Кусура му е,че не съм изрязала кочана, а съм го прорязала накръст. Сега за назидание ще ида да си хапна сармички тая вечер  и догодина пак ще и занеса кисела зелка с разрязан накръст кочан  Laughing Драма няма, само се забавлявахме с мъжо снощи на теориите как така не става киселото зеле, ама все пак било много хубаво Stuck Out Tongue
Весело посрещане на Новата година от мен!

Общи условия

Активация на акаунт