Откраднат живот - Чуждо тяло Тема 26

• 46 384
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Сега не мога да отворя линка, някой ще каже ли кога и от колко ще го дават?

От 8 януари, но не пише от колко часа.

Благодаря.  Hug Сигурно ще е от 18.00 да са конкуренция на БТВ.  Laughing

# 466
Убийствен поглед Heart
Приятно ми е ...Вергов..Юлиян Вергов!:D

Дано да чака д-р Огнянова в този приятен ресторант Simple Smile

# 467
Не мисля.Не са заедно в реала Wink

# 468
Това е реклама, пише си го на страницата му, само не разбрах на ресторанта или на ракията Smiley

# 469
Не мисля.Не са заедно в реала Wink

Мечтая си малко аз..

# 470
За Дървото на живота, като се има предвид, че първи сезон ще се излъчва за трети път, следващия за втори, а и двата могат да се намерят по торентите, не вярвам да е в най-гледаното време. Аз, поради тази причина, очаквам с по-голямо нетърпение Дяволското гърло, другият нов сериал на Dream Team Films.

# 471
Имен ден ни има момчето днес.Поздравили са го и от отбора по хокей.Поздрави и от мен,да е здрав, все така харизматичен и прекрасен актьор.Да продължава да ни радва...и в 5 сезон,ако може Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 дек 2017, 16:56 от *Амбър*

# 472
  • София

От снощния епизод разбрах три основни неща.
Първо - жената на Банков не знае за смъртта на детето. Силно се надявам все някога да се внесе яснота по въпроса защо, кога и как е изпаднала в кома, за да спрем да гадаем и хвърляме боб. Crossing Arms Не се ли усещат сценаристите, че епизоди наред нищо не се споменава по този въпрос и някакви думи просто увисват във въздуха, неподкрепени с факти -  33uu.
Второ - следващия герой, с който ще ни разделят, е Добрева. Бях чела някъде, че Луиза е бременна - дано е вярно, искрено се радвам за нея, но се надявах да ги съберат окончателно с Тасев и да има хепи енд за тях двамата. Явно и тук съм сбъркала.
Трето - Огнянова не е съвсем тихата вода, която си мислех- стори ми се, че показва зъбки /в коридора, когато го попита купил ли си е билет/. Може така да ми се е сторило, но я разбирам, много ѝ дойде и на нея.
Другото сте казали, няма да ви повтарям мислите. Не оправдавам обаче решението за аборт без да е казано на Банков. Каквото и да е, както и да е той трябва да знае. Уморително е да си вечно разбиращ и съчувстващ, но тя прекрасно го знаеше това в момента, в който се захвана с него. Надеждата ми е Галя - да каже все пак на Банков за решението на Огнянова и разбира се той да я спре.
По първото, явно жената на Банков е участвала в същата катастрофа и оттогава е в кома, та не знае за детето. Друго обяснение не намирам.

# 473
Имен ден ни има момчето днес.Поздравили са го и от отбора по хокей.Поздрави и от мен,да е здрав, все така харизматичен и прекрасен актьор.Да продължава да ни радва...и в 5 сезон,ако може Simple Smile
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН  на всички  именици от групата   bouquet !
От сериалите , с които ще ни облъчват от януари , избирам този по БТВ  и се записах в темата на Miriel Peace
"Чуждото тяло" вече няма с какво да ме  ядоса /някои копаха дълго и под дъното/  или пък да ми хареса ,защото не вярвам  да се появи от някъде  някой толкова способен , че в оставащите два епизода  да  забърше досегашните фалове  .
Явно  ще ни лишат и от Вяра . Галя също май ще я изпратят на специализация  newsm78
Ако има нов сезон , ще е с нови лица  и освен чуждо тяло , ще има и чужд  мозък . Спокойно могат да минат и в друг жанр .

# 474
Така, значи аз съм единствената тук, която предполагам, че Васко все пак ...ще се появи. Смятам, че и той се влюби в Жекова, видяхме просълзените му очи. Ще се свърже с нея, ще й разкаже цялата истина, и за хазарта, и за парите, които взе. Така Йосиф ще бъде реабилитиран. Само не мога да предположа дали Жекова ще му прости. Какво мислите? Thinking

# 475
  • София
И да се появи, аз не мисля, че е влюбен в Жекова.

# 476
Не мисля, че хората попаднали в робство на хазарта могат да имат чувства. Те са като роботи и правят и невъзможното за да намерят още пари и да продължат да са в "играта". Видяхме колко е опитен в отварянето на заключени шкафове и безкрупулен с портмонето на Зорница. Така правят само изпечени мошеници лишени вече от всичко човешко. Не очаквам никакъв обрат.

# 477
Не мисля, че хората попаднали в робство на хазарта могат да имат чувства. Те са като роботи и правят и невъзможното за да намерят още пари и да продължат да са в "играта". Видяхме колко е опитен в отварянето на заключени шкафове и безкрупулен с портмонето на Зорница. Така правят само изпечени мошеници лишени вече от всичко човешко. Не очаквам никакъв обрат.
Абсолютно! Подкрепям мнението с две ръце. Ако при другите зависимости може все пак да има чувства, разкаяние и пр. В моментите на изтрезняване, колкото и краткотрайни да са .  Тази е най - ужасната зависимост. Няма чувства, няма емоция, има само една мисъл за пари, които си ги осигури - пак в залата.
Така, че изобщо не мисля , че Васко ще се върне.

# 478
И за мен тази пристрастеност /към хазарта/ си е като смъртна присъда  newsm78
Гледаш го  нормален на външен вид човек , а изведнъж... #2gunfire

# 479
Момичета и момчета, понеже днес е от ония дни, в които не мога да гледам епизода, учтиво ви моля Зорница като направи/не направи аборта, да го споделите Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт