Звездни компромати - част 347

• 114 318
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
  • Rock & Roll feeling ...
Виж ти, какво? КАКВО за ръцете? Недей да ми скромничииш! Grin На мен са ми слабото място... Blush
не ми се правѝ на недоразбрала корелацията между големите ръце и големината на...месото. ми, няма засрамен емотикон, въпреки, че изобщо не се срамувам Laughing
... напомни ми на един софийски дружбенец,който сваляше моя приятелка с фразата " искаш ли да топнем мръвката"  Sick  Tired

# 436
фразата " искаш ли да топнем мръвката"  Sick  Tired
Хм, аз го знам с "чушката". Ма може да е различно в различните квартали Mr. Green

# 437
  • Rock & Roll feeling ...
Бе то и банан някои му викат,ама това "мръвка/месо"  си ми е откровено противно.

# 438
  • София
Радева този път е нацелила ваксата - дължина, деколте, флоралните мотиви отвличат вниманието от широките рамене и придават женственост, което при нея е задължително. Дано прогресът не е грешка Bowtie

# 439
Започвам да си мисля, че след като получи одобрение, съвсем умишлено прави гафове. За да се шуми около нея. Да не я забравим.😁

# 440
  • София
На мен пак си ми прилича на генерал. Само еполетите й липсват.

# 441
Е сега вече  няма какво да кажете!
Скрит текст:

Аз реших, че си изнамерила снимка на президента, на която хубаво да се вижда големината на дланите и на стъпалата предвид горната дискусия Joy

# 442
Радева този път е нацелила ваксата - дължина, деколте, флоралните мотиви отвличат вниманието от широките рамене и придават женственост, което при нея е задължително. Дано прогресът не е грешка Bowtie
Не бих казала, пак още в отварянето на снимката широките рамене забелязах-за това няма какво да направи, но този път е наистина добре облечена.

# 443
Не понасям присъствието на Радеви по принцип, хеле пък на президентшата, но този път е дооооста добре. Получава стимулиращо да Joy. Тя е имала и други добри попадения, де, но и аз си мисля, че ако стане прекалено примерна, ще я забравим. Друго си е да окъка пейзажа, по 20 страници да ѝ дъвчем чорапогащника.

Друга любимка (ирини)
"Горе-слънце, долу - земя, вътре -мир."
У̀мре да се прави на йога-хипи. Но снимката е хубава.
Скрит текст:

# 444
Искате да ми кажете, че някакъв младок умира да спи с това??? Че се свършиха всички красиви жени на света...
https://www.instagram.com/p/BdVxtoulIGq/

# 445
Искате да ми кажете, че някакъв младок умира да спи с това??? Че се свършиха всички красиви жени на света...
https://www.instagram.com/p/BdVxtoulIGq/
Както се казва-за всеки влак си има пътници.
Не ù знам живота с подробности, ама явно тя се чувства, че живее живота на мечтите си-най-накрая има мъж до себе си, във фб я възхваляват в каква добра форма е, тя си харесва надутите джуки, щом все на тях акцентира в снимките...

# 446
  • София
Арабите не подбират. Ако има шанс да се докопа до Европа, съвсем.

# 447
Satisfied SatisfiedПод "добра форма" сигурно имат предвид дългия бедър, който е извадила на тая снимка:
https://www.instagram.com/p/BdVjj4WlBcI/?taken-by=vaniachervenkova

# 448
Колкото, толкова! Поне плочките не са накривени от дължината на бедъра. Stuck Out Tongue
Нали разправят, че била симпатична даже на живо...

# 449
Ирини ме кефи, да подариш семейната почивка за Великден като Коледен подарък на децата, как не се сетих да го направя? Можеше и новогодишната да им подаря.

Общи условия

Активация на акаунт