благодаря много за сърдечните пожелания и подаръка! 
добре дошла! Радвам се, че сериалът ти харесва и тук свободно ще можеш да коментираш всичко заедно с нас!
страхотни снимки и колажи!

, и разбира се нещото което ме разочарова най-многж е, че така не направиха поне две серии една след друга с малко повече щастие и красиви моменти, а постоянно ме държат под напрежение. Или може би съм ги изпуснала в началото, защото започнах да го следя от момента в който Иджлял отиде в банята при Йит и Нур се спъна в нещо след като видя какво се случва. Преди това не си бях в България и може би съм изтървала някои неща.
, и разбира се нещото което ме разочарова най-многж е, че така не направиха поне две серии една след друга с малко повече щастие и красиви моменти, а постоянно ме държат под напрежение. Или може би съм ги изпуснала в началото, защото започнах да го следя от момента в който Иджлял отиде в банята при Йит и Нур се спъна в нещо след като видя какво се случва. Преди това не си бях в България и може би съм изтървала някои неща.

Толгахан е качил клипче с пожелание за новата година. Може да го видите в профила му в инстаграм. Не знам как за го споделя тук.
аз съм свалила клипчето с превод на руски. На български преведох само пожеланието на Толгахан към феновете! Препоръчани теми