Vеlvet,
въпросът ти изобщо не е глупав. Аз също не мога да си отговоря на него. Дано Димана ни даде отговор.Просветна ми:

въпросът ти изобщо не е глупав. Аз също не мога да си отговоря на него. Дано Димана ни даде отговор.

Това са все фобии на Иджлял, които правят заобикалящите я близки в нейни слуги или поне тя така ги определя с поведението си. Единствен Иййт е поставен на пиедестал, защото е любимата й играчка. С тези фобии Айтюл не е могла да се пребори, а напротив ги е стимулирала, защото и на нея й харесва да е в хайлайфа, да ходи на СПА, на фризьор на масаж, на педикюр и т.н., което бе основно занимание за тях двете. При такъв живот, поднесен на тепсия от Ийт как Айтюл да не ожени Ийт за дъщеря си? Естествено е, че е пренебрегнала факта за липса на любов, смятайки, че с раждането на детето ще се получи, но и увлечена от всичко материално прави фаталната грешка за дъщеря си, като я жени за мъж, който не я обича. Така опропастява и двете си деца

Това са все фобии на Иджлял, които правят заобикалящите я близки в нейни слуги или поне тя така ги определя с поведението си. Единствен Иййт е поставен на пиедестал, защото е любимата й играчка. С тези фобии Айтюл не е могла да се пребори, а напротив ги е стимулирала, защото и на нея й харесва да е в хайлайфа, да ходи на СПА, на фризьор на масаж, на педикюр и т.н., което бе основно занимание за тях двете. При такъв живот, поднесен на тепсия от Ийт как Айтюл да не ожени Ийт за дъщеря си? Естествено е, че е пренебрегнала факта за липса на любов, смятайки, че с раждането на детето ще се получи, но и увлечена от всичко материално прави фаталната грешка за дъщеря си, като я жени за мъж, който не я обича. Така опропастява и двете си деца

не се притеснявай да задаваш въпроси, за неща които искаш да си изясниш. Абсолютно си права с този въпрос и аз си го задавах и когато изгледах сериала втори път хванах кога точно го казва , че е Козан дъртата кобра Айтюл. Тя казва, че е Козан само когато искъ да се изтъкне пред някой, че е от този клан. Това става още веднъж на някакво представяне, отново във "висшето" общество.
изключително съм ти благодарна за твоето откровение, за твоето участие в темата и реалното ти и здравомислещо мнение.Нъпълно споделям твоите съждения и особенно това за Иджлял: " Сега страда не защото губи любовта му (нея не е имала никога), а просто защото не става на нейното". Заслужаваш адмирации!

радвам се, че съм те развеселила с моите съждения за тъщата на Толга. И на мен ми беше забавно, когато го писах.

много точно си казала, че Нур уж е съпруга ,но житейските ситуации я поставят като любовница.

много се радвам, че се отби в темата и , че писа. Знаеш, че за мен е важно да се дискутира, защото наистина има много какво. Разбирам раздразнението ти за добрината на Нур. В нашия вече толкова материален свят наистина добротата на Нур се приема като нещо пресилено.