Третиноин, Ретин А, Ретиноидна киселина, Ретинол - 3

• 88 636
  • 762
  •   1
Отговори
# 30
А надеждни ли са тези онлайн аптеки? Ако си използваш дебитната карта, да не се случи неприятна изненада? На мен тези сайтове ми се струват пределно съмнителни...

# 31
Събирала съм ги с препоръка, но не съм ги пробвала, така че не мога да кажа категорично. Гледам в ибей има разни обяви за ретинол, който подозрително ми се струва да е ретин, но пак не мога да съм сигурна.  Rolling Eyes

# 32
  • Бургас
Това е сайтът:
https://www.alldaygeneric.com. Най-голямата индийска онлайн аптека за генерици. Проучих го, добър е, но ме притеснява въпросът с доставката от страни извън ЕС - все пак това е лекарство, може да отиде на митница, върви се разправяй...
Доставката е 25 долара.

# 33
Ако е под там каква беше сума, не отива на митница. На опаковките пишат козметика. Така е поне с тайландския сайт от който аз поръчвам вече няколко пъти. Всичко ми идва в пощата, а аз гледам да не поръчвам повече от 1 туба. Доставката е безплатна, така че не ме бърка особено.
На тази аптека доставката си е доста солена. То по-добре да скокнеш до Гърция за един уикенд.

# 34
Здравейте,
при мен няма промяна от Аирола. Мажа през ден-два. Гнойните пъпки продължават да излизат. Даже се плаша колко са дебели и дълбоки. Като тинейджърка имах стафилококова инфекция и дълго време я лекувах с ваксина, разработена специално от една клиника Анаста в София. Уж се пооправих, но сега като си гледам гнойните огнища и се чудя дали да не пусна секрет за изследване. Може би трябва да пия нещо. Иначе...може и действително подкожната мазнина да върви нагоре и да избива, но аз имам доста. Представям си каква ще стана, ако всяко петно стане на гноен цирей.  Rolling Eyes

# 35
  • Prismatica Aerie
...Доставката е 25 долара.
Ще отиде на митница. До 30 BGN идва с пощата.

# 36
peiota, може би наистина е добре да се изследваш, щом имаш история с такава инфекция. Ако пъпките ти са заради такава, Аирол може и да не е подходящо лечение.

# 37
...Доставката е 25 долара.
Ще отиде на митница. До 30 BGN идва с пощата.
То по-добре от испанската. Няма митница и общата сума за да речем 3 крема ще е 60-70 евро с доставката. От индийската аптека излиза 70 и нещо долара, а като сложим и някакви такси на митница и става... Като дръпнеш чертата, цената е еднаква, но спестени разправии.

Catalano, този линк дето го пусна е на същия принцип като тайландския сайт, който аз ползвам. Цените са същите, безплатна доставка и плащане с пейпал. Доволна съм от Витацид и вероятно няма да се разправям с индийци повече. Или испанската или тези тайландските ще продължа да ползвам.
До тук, нещата пристигат за около 2 седмици, до България при сестра ми, пътува около месец.

Последна редакция: вт, 02 яну 2018, 13:59 от Миоки

# 38
  • Prismatica Aerie
Аз лично нямам ядове с взимане на пратки от митница, но просто $25 доставка е много.
Миналата година поръчах третиноин от ибей, Индонезия - не дойде и ми върнаха парите.
Към момента ползвам 5% ретиноид на сещатесекой, и пак ми се поръчва третиноин. Grinning
Сайтът (към който мислех, че ти си дала линк) е  също индонезийски - е това ако не е знак Sunglasses Може да се плати с пейпал. Безплатна доставка. Ми...Blush

п.п. Миоки, писали сме заедно. да, с една дума. Smile

Последна редакция: вт, 02 яну 2018, 20:51 от Catalano

# 39
Аз поръчвах от Индия преди няколко месеца, но така и не дочаках доставка. Върнаха ми парите. Не знам по какви причини, мисля че защото са лекарства, поръчани от държава извън ЕС.

# 40
  • Prismatica Aerie
Аз поръчвах от Индия преди няколко месеца, но така и не дочаках доставка. Върнаха ми парите. Не знам по какви причини, мисля че защото са лекарства, поръчани от държава извън ЕС.
Кой е разбрал, че са лекарства?

# 41
Значи, който иска да пръчва онлайн, има две проверени опции - Тайланд и Испания.

Catalano, Peace
От "моя" сайт имаше някои неразбории със сменени дози - вместо 0,05% изпратени 0,1% /това при сестра ми/ и не много оставащ срок на годност, но достатъчен за да се използва нормално, така че нищо сериозно. Никакви проблеми с плащане, доставка /нормална като за от на майната си/ и отличен като качество продукт. При това са крем, не гел, което за мен е +, защото индийския гел, който ползвам в момента е доста сушащ. Не, че имам други забележки към него, отличен е и той, но биг предпочела да е в кремообразна форма, ако е възможно.

Който се притеснява от митници и от кремове от трети страни, да ползва испанската аптека.

Ако някой намери друго добро място от където да се поръча, аз съм готова да експериментирам, стига доставката да не е 25 долара Simple Smile

# 42
  • Prismatica Aerie
https://tinobeauty.com

И с биткойни може да се плати Grinning

# 43
Честно казано не знам кой е разбрал, но този от който поръчах ми прати мейл, в който се извинява, че това били забранени за доставка лекарства и ми върна парите.
Сега съм си поръчала от испанската аптека.

# 44
https://tinobeauty.com

И с биткойни може да се плати Grinning
Тия биткойн са ми пълна мъгла  Grinning
предпочитам пейпал.

Рових сега да видя дали janssen - компания, която произвежда ретин А дали има продукт с име Ретинол А, понеже има няколко обяви в ибей, за които споменах, че се съмнявам, че са третиноин, не ретинол както са писали в описанието.
Ами или аз не намирам, или в обявите лъжат, за да могат да го продават без да ги санкционират и продукта си е третиноин.

Последна редакция: вт, 02 яну 2018, 14:49 от Миоки

Общи условия

Активация на акаунт