Всеки път свекървата е с нас

• 27 374
  • 184
  •   1
Отговори
# 75
Хм, неокастрената гьостерица е добра идея.

# 76
  • Варна
Влизам в партията с камшик.

И съд няма да има. Ще го закопаем дружно.

# 77
Идеално. И да ни хванат, смекчаващи вината обстоятелства колкото щеш има.

# 78
  • София
Влизам в партията с камшик.

Скрит текст:
И съд няма да има. Ще го закопаем дружно.
Имаш ли нещо да споделиш? Smiley

# 79
  • Варна
Само на четири очи Hug

# 80
  • София
Ах, ти.... SmileSimple Smile

# 81
  • Ямбол
А дали не е маминка, която ги дондурка и двамата и те затова да не смеят да ѝ кажат и копче. Гледа им детето, вероятно и дом им осигурява, а те само съществуват.

# 82
Гледай сега какви неделикатни теми подхващаш...

# 83
  • Ямбол
Просто няма нормална жена, че и мъж, който да му е кеф да ходи навсякъде с мама, освен ако мама не плаща.

# 84
  • out of space
Ужасно ми е смешно! Родителите ми и свекърите ми лекинко избягваха да гледат децата...до 7-8 годишна възраст. Сега е рев защо не идват. Гледали са ги спорадично, но все мрън-мрън.
Еми, нямааа вечеее

Всичко е до време и се помни. Изчакай!

# 85
Просто няма нормална жена, че и мъж, който да му е кеф да ходи навсякъде с мама, освен ако мама не плаща.
Да, де. Мамин Златен не е нормален. Той е деликатен.

# 86
  • Най-красивата страна
Аз мисля,че дори и младите да се изнесат,маминка пак ще виси постоянно у тях,ще звъни по 20 пъти по телефона и пак ще излиза навсякъде с тях.Всичко зависи от синчето.Докато той е все така деликатен,тя няма да спре да досажда.
Чудя се и на свеки-как не се усеща ,че е досадна,че не е желана,че пречи....Разбирам един път в месеца да я водят някъде,но всеки път да излиза с тях-НЕ.
Дори и да помага или да им дава пари,това не означава,че трябва да е залепена постоянно за тях.

Последна редакция: чт, 28 дек 2017, 08:39 от -veni-

# 87
Дори и да помага или да им дава пари,това не означава,че трябва да е залепена постоянно за тях.

Разбира се, че не означава. Поведението ѝ е съвършено малоумно. На синчето, тоже.

# 88
  • В.Търново
Ужасно ми е смешно! Родителите ми и свекърите ми лекинко избягваха да гледат децата...до 7-8 годишна възраст. Сега е рев защо не идват. Гледали са ги спорадично, но все мрън-мрън.
Еми, нямааа вечеее

Всичко е до време и се помни. Изчакай!
И нашата отказваше да ги гледа при нужда, а сега се сърди, че не я търсят.

# 89
  • София

И нашата отказваше да ги гледа при нужда, а сега се сърди, че не я търсят.
Истината е, че и при гледане само при нужда, не се заформя кой знае каква близост между внуци и баби.
Насила хубост не става.

Общи условия

Активация на акаунт