Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 11

• 106 449
  • 762
  •   1
Отговори
# 555
За вагинални промивки може ли да ми кажете кое е по - "ефикасно": сода, мечо грозде, смрадлика или калиев перманганат ? И в седмицата колко пъти може да се правят ? Благодаря 🤗

Последна редакция: сб, 06 апр 2019, 22:48 от dsyordanowa

# 556
Аз лично не правя промивки. Смята се, че нарушават баланса, без значение какво се използва. По-добре поставяйте глобули и само външно със смрадлика. Simple Smile

# 557
Дами, някоя от вас пробвала ли е с глобули с борна киселина, млечна киселина и чаено дърво за candida glabrata?

# 558
Аз лично не правя промивки. Смята се, че нарушават баланса, без значение какво се използва. По-добре поставяйте глобули и само външно със смрадлика. Simple Smile

Глобули вече слагах, не знам колко вида 😁 обаче резултата май пак е на лице ...

# 559
И аз не препоръчвам промивки. Има вероятност  чрез тях причинителя на дискомфорта  да се внесе в матката, тръбите и дори яйчниците...
 Помисли отново.
И за да не е само разубедителен поста, содата се прилага при състояние, наречено vaginosis cytolityca, а ти едва ли имаш такова. Разтвор  на калиев перманганат се използва външно за дезинфекция, смрадликата може да успокои временно симптомите, но няма да те излекува. Най-добре обмисли, каква може да е причината за завръщането на гъбичките и тогава реши, какво ще правиш.  

Последна редакция: нд, 07 апр 2019, 09:23 от Marsia_K

# 560
Момичета пак съм аз... днес се събудих от тоя ужасен сърбеж и като отидох до тоалетна и се избърсах имаше кръв.. не като от цикъл,малко беше няколко капки,няма да ми идва в следващите 2-3 седмици,дали може да има общо с гъбите????

# 561
С час, без час, утре отивай на лекар и чакай пред кабинета. Все трябва да влезеш...

# 562
С час, без час, утре отивай на лекар и чакай пред кабинета. Все трябва да влезеш...

Обезателно ще вляза утре,но се притесних възможно ли е да е от гъбите,на някой случвало ли му се е...

# 563
гъби съм имала милион пъти, но кръв от тях - никога

# 564
Аз имах странно течение от гъбите - кафеникаво, док провери каза че не е кръв, питах може ли да е от гъбите, каза може. После още няколко пъти имах такова.
Да не би да си била в овулация и от там да имаш кървене? Или имплантация? Има ли възжожност да си бременна?

# 565
Овулацията ми беше преди 4 дни,няма как да съм бременна ,нито правя опити... не тече постоянно,като ида до тоалетна и се избърша има 2-3 капки розово- червеникаво е... и преди съм имала гъби,но никога такова нещо..

# 566
Не вярвам да е от гъбите тогава. Цистит?

# 567
И аз залагам на цистит.

# 568
Карах цистит преди време и пишках много,пареше ми,а сега нямам такива признаци... само сърбеж

# 569
Цистит или уретрит, излиза кървав секрет от уретрата. И аз съм го имала, ужасно е. И сърбежа е от там.

Общи условия

Активация на акаунт