Искам да кажа ... (142) през януари 2018

• 383 311
  • 6 298
  •   1
Отговори
# 5 730
Привет,

Аз май се разболявам, нямам глас и съм замаяна. Май направих грешка, правих два планка, коремни преси и някое друго упражнение, мм реши, че се шегувам, че не мога да направя и една лицева опора и се мъчи да ми показва как, та.. в следствие на всичко това не мога да мръдна, всеки мускул ме боли Sad ами ще чакам да ми мине, то само показва колко съм се отпуснала.

# 5 731
  • Варна
Весела, блазе ти за гората!

На мен ми казаха, че джинджифилът вдигал кръвното. 
Да, джиджифилът също, но при тая отвара от люляк е много драстично покачването в рамките на час, примерно. Но пък хремата и тя спира за толкова време, най-много. Изпробвано е и от мен вкл., но в едни по-безразсъдни и по-млади години, когато дори не съм се питала кой орган къде ми е Laughing

# 5 732

Зачетох за Зоната тези дни, много балансирано хранене, изключая обезмаслените млечни, щото аз ако ям, то са само пълномалсени. Ма много сложнооо бе, то блокове, то грамове, трудно бих се справила. Иначе имам две другарки с впечатляващи резултати.
Мързи ме мен да изчислявам:)

Все едно себе си чета, и аз смятам, че тази диета е много по- добра, ама и за мен е ужасно трудна, абсурд да се справя.

Жаки, такъв сън сънувах тази нощ, че още ми е смешно- значи, не знам по ква линия попаднахме на гости у вас, в Тайланд....хи хи, даже природни красоти са ми в ума, нищо, че никога не съм била там и не ми е мечтана дестинация. Обаче...сънувам и си проклинам късмета, как баш у вас съм се озовала, че и ти си на мазната диета, с тоз моя късмет Stuck Out Tongue Closed Eyes Довечера ще  е страх да заспя, да не събудя у Мари  Stuck Out Tongue 

# 5 733
  • Варна
Аз съм правила Зоната, не е толкова страшно. Свиква се с времето и човек започва и на око да ги преценява нещата.

# 5 734
Аз сънувах, че имам косми по лицето. Ама бая имах. Ужас, дано не ми поникнат и там, че трябва да напусна работа, за да се скубя.

# 5 735
Скрит текст:

Зачетох за Зоната тези дни, много балансирано хранене, изключая обезмаслените млечни, щото аз ако ям, то са само пълномалсени. Ма много сложнооо бе, то блокове, то грамове, трудно бих се справила. Иначе имам две другарки с впечатляващи резултати.
Мързи ме мен да изчислявам:)

Все едно себе си чета, и аз смятам, че тази диета е много по- добра, ама и за мен е ужасно трудна, абсурд да се справя.

Жаки, такъв сън сънувах тази нощ, че още ми е смешно- значи, не знам по ква линия попаднахме на гости у вас, в Тайланд....хи хи, даже природни красоти са ми в ума, нищо, че никога не съм била там и не ми е мечтана дестинация. Обаче...сънувам и си проклинам късмета, как баш у вас съм се озовала, че и ти си на мазната диета, с тоз моя късмет Stuck Out Tongue Closed Eyes
Довечера ще  е страх да заспя, да не събудя у Мари  Stuck Out Tongue 

Въййй, недей, че ще те накара да изчистиш цялата къща, преди да ти сервира кафе Grinning

# 5 736
Вярно, че сигурно мазно ще е и то....Tired Face

Че и пердета има за правене, пък аз не разбрах, що ги взе, Мари, от шивача и сега ги разшиваш ....

# 5 737
Изчетох неволите на някои, само ще кажа, че ви стискам палци да се оправите скоро със ситуацията, за да не се повтарям Hug

Аз планк сега мога да правя много - подпирам се на корема и кой като мен Joy
Днес ми изпратиха и пратката с турските стоки, много бързи, ако не друго, даже ми се обадиха, че няма едния омекотител. Дано са хубави. Е взех и кори за баклава, да ги връча на свекърва ми, то не е време за баклава, ама какво пък. И едни за баница, че тя е майстор, да видим ще й допаднат ли. На мен баницата - със сигурност!

# 5 738
  • Някъде там
Добре че не мога да спя че да нямам време за подобни сънища.😁😃😃Разбихте ме с вашите

Аз доколкото знам,  не е за свободно ползване басейна а само с карти към клубовете но може да се е променило .

На мен Бвх добре ми действа.а и я спазвам 24 дни само с почивки.За зоната не съм чувала. Онази 90 дневната си е чист глад честно казано, нищо че ядеш всички групи храни.Ако сметнеш супер малко е количеството. Не мога аз да гладувам.
Уф утре съм на зъболекар. Пломбата на зъба който правих преди време нещо виждам че се пука.Ще трябва корона да се слага.Sad
Пробвайте с тигрова мас за хремата.Няма да съжалявате.Е да,пари и люти но бързо спира хремата.

# 5 739
Рая, гледай да не се събудиш у Джена, че това ще е проблем, с 1 палачинка и четвърт вафла ще трябва да се гостите всичките Mr. Green

# 5 740
Рая, гледай да не се събудиш у Джена, че това ще е проблем, с 1 палачинка и четвърт вафла ще трябва да се гостите всичките Mr. Green

Оле...верно, че и на спорт може да ме подметне  Laughing

# 5 741

Оле...верно, че и на спорт може да ме подметне  Laughing

Сори, ама у Джена винаги има вино и синьо сирене. Пикаенето е проблем, но има външна баня към басейна, така че аз с кеф бих "гладувала" с нея.

# 5 742
  • Ямбол
Нищо друго не си слагам в носа, освен капки за нос. Даже и с тях внимавам, че и те ми дразнят. Майка ми - тоз' ѝ казал спирт, другият сол, третият лимон и тя слага. Сега няма обоняние до степен да не усеща даже ако загори нещо на печката.
Пих един парацетамол и малко ми светна. Ще изкарам 2-3 часа на магазина, докато мъжът ми се занимава с майка си.
Говорих с него за помощ, не иска, казва, че ще се справи. Дано сам стигне до идеята скоро, че нервите му са на ръба. Не е спал снощи...

# 5 743
Нищо друго не си слагам в носа, освен капки за нос. Даже и с тях внимавам, че и те ми дразнят. Майка ми - тоз' ѝ казал спирт, другият сол, третият лимон и тя слага. Сега няма обоняние до степен да не усеща даже ако загори нещо на печката.
Пих един парацетамол и малко ми светна. Ще изкарам 2-3 часа на магазина, докато мъжът ми се занимава с майка си.
Говорих с него за помощ, не иска, казва, че ще се справи. Дано сам стигне до идеята скоро, че нервите му са на ръба. Не е спал снощи...

Лиляна, остави го да му премине емоцията и сам да стигне до идеята. Явно му е набито в главата, че грижата е само, ако лично го прави. Дано да се усети, защото ако отмахне работата и стреса ще има повече време с майка си. Качествено.

Аз при хрема също само капки ръгам. Иначе пия чайове и ям супи.

# 5 744
  • постоянно
Здравейте на всички.
Много сте писали , не мога да ви изчета.
Надявам се на Лилс свекървата да се съвземе и да не е на легло за дълго време. Трудно и физически и психически  е това да обслужваш болен близък човек. Пращам много прегръдки. Hug

Болните да оздравяват.

Джена , ако реши да дойде към Бургас мога да препоръчам зъболекар - много добър , слагаше импланти на мъжа на една приятелка и останаха много доволни ( и той чужденец ) Има няколко  модерни клиники.

Аз пук вземах , че си прищипах някакъв нерв в гърба . Сега като вървя и ме схваща понякога толкова силно , че чак се припотявам. Старческа му работа Joy
За обяд имам  Исландско кисело мляко - без захар. Ами то баш на кисело мляко си има вкус- киселичко и много вкусно.

Партито за РД на Сам е резервирано , всички родители - уведомени , сега чакам включване с отговорите.

Общи условия

Активация на акаунт