Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 055
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 660
А защо не се коментира нищо за тефтерчето на Кети и по-точно за изборните бюлетини, преференции и т.н. и то при положение, че не били регистрирани нито като кандидати нито като застъпници?

Това е интересно. Откъде се появи тази информация, че не са регистрирани? Иначе на брифинга казаха, че тепърва ще трябва да се потвърди чие е тефтерчето.

# 661
И това с въпросното тефтерче и то някаква загадка. Начи те още не бяха обявили колко точно убити има, обаче ей така се пише за намерено, че и снимано тефтерче от журналист на място, което трябва да е заградено и терен на местопрестъпление. Пълен нонсенс.

# 662
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Някъде четох, че не били регистрирани, не помня къде.

# 663

Какви празни приказки. Не съм си го измислил аз, от МВР го заявиха съвсем официално - кака Кети е имала 6 месечна ИНТИМНА връзка с убиеца. От това повече какво да ви кажат. То сляп да си, ще ти стане ясно що за човек е Кети-то

# 664
Ама разбира се, че жената винаги е виновна и сама си го е търсила!
Той или те, в това или друго престъпление, са ангели Господни, пратени да изчистят света...

Вярно много прост народ има...

Кети, Мети, Пети, Гошо, Тошо и Пешо са свободни да правят секс, да се влюбват, да се разлюбват, ако искат и с 200 човека накуп! Това не оправдава и не е причина за убийство!

# 665

Иначе по темата се надявам да хванат Росен и барем този път да си излежи присъдите!

Последна редакция: пт, 05 яну 2018, 16:18 от Анонимен

# 666
Какви празни приказки. Не съм си го измислил аз, от МВР го заявиха съвсем официално...
Приказките за жените като цяло.
За конкретен човек е отделен въпрос.

# 667
  • София
Открито тяло на мъж -

http://dnes.dir.bg/news/mvr-trup-iskarsko-defile-26754270?nt=4

Ако е той, ясна работата.. Приключваме случая и който убивал, убивал.

# 668
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.

Дали не приключиха набързо всичко?

# 669
Е, то си е някак библейско, нали Ева вкарва всички в грях Simple Smile.
Повечето подобни престъпления наистина са свързани с близки хора. Знам, че тук всички имаме мъже с костщми, изкарващи почтенно пари, с които да издържат семействата си, но извън форума има и хора, които имат връзки с не чак толкова представителни индивиди. Има и заблудени, нещастни, самотни хора.

Аз не харесвам, когато лична трагедия се превръща в шоу.

# 670
Ако е той за мен нещата са съвсем логични.
Но разбира се теориите на конспирациите ще се вихрят с пълна сила.

# 671

Иначе по темата се надявам да хванат Росен и барем този път да си излежи присъдите!

все едно Кети е убила някого...как да е.

# 672
Открито тяло на мъж -
Ако е той, ясна работата.. Приключваме случая и който убивал, убивал.
Нещата са ясни. Заговорила му е съвестта и си е теглил куршума.

# 673
Сега пък по Нова казаха, че Росен убил цялото семейство, защото майката и Неделчо знаели за "някакви проблеми, които Кети имала". Загатнаха, че любовната сага може би е само едната част от мотива, каквото и да значи това.

# 674
Колко убийства ще са нужни на простия, глупав български задник, без извинение, да проумее, че жените никога не са си го заслужили, ако ще да са "такива" на двеста и десета степен?! Сестри Белнейски, Яна от Борисова, сега Кети...
Какво извратено мислене и колко комплекси изяждат мъничката ти душица, за да твърдиш, че са си го намерили. Гнусно е, бе!

Общи условия

Активация на акаунт