Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 917
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 915
Хората, които го познават в Луково, вкл. и кмета откъде да знаят, че Росен се издирва и крие от 9 години - говорим за преди шесторното убийство?!

Също така не е имал имоти и коли, редовни лични документи, следователно не е гласувал, ако е работил - най-вероятно е било на черно, живеел като скот.

Съсед на  Росен Ангелов в Луково казва, че го е виждал всичко на всичко два пъти за две години:

„Познавам го човека, виждал съм го два пъти, даже единият път го качих в колата си, защото го видях да ходи пеша. Срещал съм го през 2016 и 2017 г. Сутринта полицаи ми показаха негова снимка от телефон, смятам, че това е той. Едното му око е леко притворено“. Това разказа Християн, който също има къща в гората над село Луково и е съсед на издирвания за шестте убийства в Нови Искър Росен.
Източници от разследването потвърдиха, че едното око на бившия пандизчия действително е притворено, но виждал с него. Откриването му допълнително се затруднява от факта, че Росен познава добре гористата местност.

Предполага се, че бившият пандизчия може да се е скрил и в някоя от многото вили в района, които се обитават от собствениците основно през лятото. Освен на Християн, снимка на предполагаемия убиец полицаите показали и на кмета на Луково – Румен Колев. Именно той е човекът, завел разследващите до имота на Росен с червената си лада. Десният ѝ преден фар беше счупен при една от маневрите назад на високопроходимата техника на полицията. „Оттук през гората може да стигне чак до Ботевград, мястото е такова, че няма намиране тук“, разказа вчера пенсионерът Любо, който също живее от години в местността над селото. Полицейските коли стигнали вчера и до неговата къща.

# 916
Според мен човекът ще гледа да се покрие, няма интерес от това да извършва повече престъпления, така че споко

Той се е бил покрил чудесно, за да не го открият толкова години, намерил си е начина да оцелява. Мисля, че са го нарочили за неоткриваем, за това му приписват убийствата. Демек, не им се занимава, и си търсят някой кокошкар, покрил се от години, да им отнесе пешкира.

# 917
Бе стига глупости с огньове и прехранване.
Писах го вече, ще разбие друга вила или даже поредица от вили и ще си намери  ядене и топлина, та даже и нови дрехи и вещи, пък шанса да го забележат е минимален.

Може и така да стане, но трябва да е в безлюден и доста отдалечен от мястото район.

# 918
Мацка ти познаваш ли района?
Колко отдалечен? По път или по горски пътеки? Защото се оказва, че от къщата му до Нови Искър у 2 км. по горски пътеки, по пътя обаче е 15км.
За безлюдни - сега вилните зони навсякъде по Искърското са безлюдни, в общия случай зимата са трудно достъпни.

Нито могат да ги обиколят, нито да ги проверят, една голяма част са се сляли с гората, има много изолирани и изоставени накацали по склоновете.

# 919
  • София
Ъпдейт за блока в Дружба:

"Заподозреният за убийството в Нови Искър е забелязван в блока преди около месец. Полицията претърсва и изземва доказателства от апартамент на негов приятел, който по непотвърдена информация е издирван във Франция."

# 920
Според мен човекът ще гледа да се покрие, няма интерес от това да извършва повече престъпления, така че споко

Той се е бил покрил чудесно, за да не го открият толкова години, намерил си е начина да оцелява. Мисля, че са го нарочили за неоткриваем, за това му приписват убийствата. Демек, не им се занимава, и си търсят някой кокошкар, покрил се от години, да им отнесе пешкира.

Ами, обикновено намират някой социопат, който няма алиби и много познати, които да се интересуват от него като клошар, горски човек или бавноразвиващ се, както беше при пожара в Пловдив или при убийството на онова момиченце от Бургас с наргилето и му тропосват вината. Хем не се разправят с организираната престъпност, хем удовлетворяват обществените щения, че са намерили убиеца.

# 921

Демек пак стигаме до албанската мафия, нищо че няма нито едно доказателство за нейното участие в случая...

# 922
  • 221B Baker Street
Четох един негов бивш съкилийник, човека казва, че убийствата са точно в стила на Росен...

# 923

Демек пак стигаме до албанската мафия, нищо че няма нито едно доказателство за нейното участие в случая...

За мафии няма да говорим, все пак току-що поехме европредседателството... никакви мафии и мафиотски структури не действат, само от време на време разни перковци и психопати!

# 924

Ами, обикновено намират някой социопат, който няма алиби и много познати, които да се интересуват от него като клошар, горски човек или бавноразвиващ се, както беше при пожара в Пловдив или при убийството на онова момиченце от Бургас с наргилето и му тропосват вината. Хем не се разправят с организираната престъпност, хем удовлетворяват обществените щения, че са намерили убиеца.

Да ходи да доказва, че няма сестра. Идеален кандидат за извършител са намерили #Crazy Като гледах циркаджиите при Милен, доста се позамислих. Как всъщност решиха, че точно той е техният човек  newsm78

# 925
Четох един негов бивш съкилийник, човека казва, че убийствата са точно в стила на Росен...

Е, той откъде знае? Доколкото четох, Росен до този случай, не е правил убийства.

# 926
  • София
Май най-добре е да спра да следя развитието...все повече започнах да се психясвам...каквото ни е писано..такова..лека нощ!

# 927
  • 221B Baker Street

Е, той откъде знае? Доколкото четох, Росен до този случай, не е правил убийства.
Каза, че го познава много добре, деляли са една килия известно време. Просто бил напълно способен да извърши подобно нещо, достатъчно бил надъхан и със самочувствие, за да го направи.

# 928
  • София
Ще се повторя,той дори не е имал документи за самоличност.И журналисти питат,как така е живял толкова години,на чие име е договора с интернет доставчика и т.н.

И на мен наличието на интернет ми е много странно. На чие име е и кой го е плащал.
Да кажем, че интернет-доставчиците могат да си затворят очите за липса на елементарна лична карта.
Ами тока? Та тя вилата не е негова, в същото време е официално необитавана. Не разбирам как е възможно да има ток изобщо и кой го е плащал?

# 929

Да ходи да доказва, че няма сестра. Идеален кандидат за извършител са намерили #Crazy Като гледах циркаджиите при Милен, доста се позамислих. Как всъщност решиха, че точно той е техният човек  newsm78

Имам усещането, че е го избраха като напълно подходящ за целта и от вчера направо ни внушават по всякакви начини, че е той, колко е опасен и т.н. Ако го намерят, ще бъде ликвидиран.

Общи условия

Активация на акаунт