С огромен копнеж чакаме февруарски бебевалеж!

• 56 158
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Мен ме е страх от преносване не искам да преносвам. Чувала съм за инфекции и тем подобни.
Че какво общо имат инфекциите с преносването?
Инфекцията се причинава от бактерии или вируси, не от преносване
Инфекции на бебето от мръсни води от преносване. А също и на майката.

# 646
  • София
Аз кафе не пия Simple Smile Ама един чай смесен зелен и черен с добавен кофеин Grinning От третия месец досега си го пих Simple Smile Никакъв проблем. Grinning Поне рожденните ни дни ще са разделени Grinning януари и февруари Heart

# 647
  • Велико Търново
Честито Кристина! Да сте живи, здрави и мъника много да те радва Simple Smile
Относно кафето - досега всяка сутрин си правя по едно еспресо, но тъй като ми е съвестно пия половината и другата половина изхвърлям. Така хем пия кафе, хем се заблуждавам че не е цяло.Simple Smile

# 648
И на мен не ми се ще да преносвам, не искам да ми пускат система...

# 649
  • София
skk007, ако правилно си спомням май щеше да правиш скромна сватба? Мина ли вече? Как беше? Hug

# 650
  • Велико Търново
skk007, ако правилно си спомням май щеше да правиш скромна сватба? Мина ли вече? Как беше? Hug
Да, Раче Simple Smile
В петък подписахме и вечеря с родителите. Но ако трябва да съм честна, вълнение и еуфория, освен по време на самото подписване в общината, не усетих Simple Smile в ума ми е само бебето и предстоящото раждане.

# 651
Честит син, Кристина! Да е жив и здрав и безброй усмивки и радост да ви носи. Бързо възстановяване на теб!😊

# 652
Честити бебчета на всички мами Simple Smile
Да са ви живи,здрави и безброй щастливи моменти да ви донесат!

# 653
  • София
Мен ме е страх от преносване не искам да преносвам. Чувала съм за инфекции и тем подобни.
Че какво общо имат инфекциите с преносването?
Инфекцията се причинава от бактерии или вируси, не от преносване
Инфекции на бебето от мръсни води от преносване. А също и на майката.
Те тези неща могат да се случат и без преносване (не дай Боже)

# 654
Да ви задам само един страничен въпрос. На вас излиза ли ви, когато някой ви цитира, защото на мен спря или изобщо никога не е било така? Одеве цитирах @Kati_an и понеже не отговори помислих, че не е само при мен.И като сложиш @ излиза ли му на човека или не? Или може би, защото само го копирах без да цъкам цитирай?

# 655
Именно, преносването няма общо със мръсните или зелените води.  Тези води са индикатор за вътрешна инфекция.

# 656
  • София
Видях за кой цитат говориш, бях в болницата и съм се отплеснала. За мързела, не го казвам аз, а самите майки. Може и не директно, но си го казват. Не им се занимавали детето да виси на гърда, после да доизцеждали и прочие. Всеки си процедира по различен начин с изцеждането, но това са неща, които съм или прочела, или чула.
За захапката, така са ми казвали адски много хора и съм чела в нета пак. А пък и има логика, някак си зърното си е естествено, няма как шишето да дублира нещата на сто процента. Не е задължително всички захранени с ам деца да са с криви зъби/захапки, но някаква зависимост явно има, за да се дъвче темата

# 657
Честито на новите мами и "прясно" бракосъчетаните Smiley
Колкото по-малко търпение започвам да имам, толкова по започнаха да ми отшумяват усещанията за скорошно раждане сякаш. Всеки ден съм с контракции, шийката почти напълно загладена и нищо ....Flushed
Кафето изобщо не съм го спирала. Просто пия само 1 сутрин и толкова. За 9 месец веднъж или два пъти съм си позволила второ следобяд и то с доволно количество мляко.
Напоследък вечер ми се допива винце обаче...тази вечер съм си наляла пък 2 пръста червено....

# 658
Понеже чета по другите теми, какво пишат скоро родилите момичета, май кърменето се оказва най-сложно...този линк муи се стори полезен и реших да го споделя Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/?topic=4484

# 659
  • София
Навсякъде горе-долу едно и също, ама колкото и да чета и да ми повтарят, все едно през едното ухо влиза, през другото излиза......

Общи условия

Активация на акаунт