Фентъзи и фантастика - Тема 13 - Номинации

• 53 464
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
  • Майничка
Е, то съвършенството е досадно.  Laughing

# 151
Прочетох Краят на вечността, много ми хареса Two Hearts

# 152
Прочетох "Слейд хаус" на Дейвид Мичъл, не е лоша, но не  съм впечатлена. Сега чета "Мечокът и Славеят“ от Катрин Арден и много ми харесва. За съжаление след като я започнах разбрах, че е трилогия, като третата би трябвало да излезе на английски тази година август. Надявам се следващите две книги да се появят своевременно на нашия пазар.

# 153
Аз що почнах да мъча Резерватът на таласъмите...ми знам си, че Саймък не е "моят"автор, ама е харесван и...ше я дочета, добре че е само една кратичка книжка...

# 154
  • България
Аз чета "Белгарат — магьосникът" на Едингс.
Не е лоша, но поредицата Белгариада ми допада много повече.

# 155
  • София
Меган - писали са, че почват работа по втората на Мечокът и Славея съвсем скоро. Т.е. можеш да очакваш продължението в съвсем разуми времеви граници, според мен Simple Smile

Аз си продължавам,  бавно (порадилипса на достатъчно време) с The Night Angel (до средата на втората книга съм) харесва си ми поредицата, а най-много ми допада, че ме откъсна от Норелската скука и май няма и да се върна към нея - ще я пиша в зарязани книги Simple Smile Опитах се да вмъкна новата на Мартин, но мозъкът ми все се отплесва към Уийкс, така че реших първо да си довърша трилогията пък после да почвам нови.

# 156
"Играч първи, приготви се". Още малко имам до края, дано нещо не се издъни финалът, но до този момент, е една от най-добрите фантастични книги, които съм чела през живота си. Невероятно удоволствие! Описана с две думи. Като се добера до компютър, мога да пиша повече.

# 157
А синчето вчера ми прати трейлър, март месец излиза и филма по книгата Wink Трейлъра ми хареса, края на книгата- не толкова.

# 158
И аз гледах трейлър, но не знам дали ще отида на филма. Обикновено страшно много се разочаровам, когато гледам кино версиите на книги, които са ми харесали. Хем ми е любопитно как ще бъде представен светът на Оазис на екран и всички тези препратки към 80те, хем ме е страх, че може да ми изглежда ужасно.

# 159
"Играч първи, приготви се". Още малко имам до края, дано нещо не се издъни финалът, но до този момент, е една от най-добрите фантастични книги, които съм чела през живота си. Невероятно удоволствие! Описана с две думи. Като се добера до компютър, мога да пиша повече.
Добре звучи малкото, което прочетох Simple Smile Благодаря за препоръката!

# 160
Меган - писали са, че почват работа по втората на Мечокът и Славея съвсем скоро. Т.е. можеш да очакваш продължението в съвсем разуми времеви граници, според мен Simple Smile
Да, знам за втората книга. Притеснението ми е за третата, но се надявам началото на следващата година да се появи. По-рано едва ли. И дано все пак се появи.
"Играч първи, приготви се". Още малко имам до края, дано нещо не се издъни финалът, но до този момент, е една от най-добрите фантастични книги, които съм чела през живота си. Невероятно удоволствие!

На мен също много ми хареса книгата.

# 161
  • София
Ако има достатъчно интерес, предполагам, че ще се появи и третатат. А, ако е истина, че тиражът на първата е почти изкупен, явно интерес има Wink

Този играч първи много го заглеждах, обаче така и не ме привлече достатъчно, обаче щом толкова го хвалите ще го сложа в безкрайният си списък за четене Simple Smile

# 162
И аз си взех преди време "Играч първи", но още не съм я прочела докрай, подразни ме стилово още в началото с онези пространствени обяснения. Трябва дда взема да я дочета преди излизането на филма.

# 163
"Играч първи, приготви се" ме привлича толкова, колкото и "Библиотеката на Въглен връх", т.е. никак Sunglasses
Днес мисля да се занимая със "Станция Единайсет" на Емили Сейнт Джон Мандел, изглежда интересна.

# 164
В "Играча" много ми допадна света на Оазис. Симулацията беше достатъчно логично изградена. Не мислех за нея като за фантастичен елемент, а по-скоро като за нещо, което е напълно реално да видим след някое и друго десетилие.

Общи условия

Активация на акаунт