Черешката на тортата - сезон 10 (тема 1)

• 93 556
  • 906
  •   1
Отговори
# 660
Това за плейбека е ясно на всички. Дори и големи български звезди пеят на плейбек при дадени обстоятелства. Макар че без да защитавам реакцията на Лора, ако тя пък започне да изплясква на масата разни предубеждения, свързани с актьорите и моделките, наистина може да стане мазало.

# 661

Не е вярно, че е имал "условие". Каза: "бях си решил, че ще направя рапани". Та дори Манчев се възмути, че готви рапани.
Той каза: "...бях решил, че ще влезна АКО правя рапани."

# 662
Маги Вълчанова беше пълен потрес, Лора ме изненада много приятно, менюто и беше много добро, Сантра не ме впечатли особено, Васо се оказа несъобразителен с гостите си, чакам да видя Даниел какво ще измисли.
Толкова ли нямаше място в къщата на Васо да прибере горките си гости вътре? Направо мръзнах с тях, горките. То нито можеш да се отпуснеш като хората, нито нищо. Стоят и треперят и чакат края на вечерта. Как няма да се напие Лора, то от толкова студ, кой знае колко се е подгряла. Не ми хареса и отношението към Даниел- когато знаеш, че някой не яде нещо, правиш и за него нещо различно от менюто. Елементарно съобразяване му се вика. Айде ако е първия ден и някой не знае, как да е, но в четвъртата вечер, след като всички вече си знаят предпочитанията....Пържолата на Сантра също беше несъобразяване с Маги.

# 663
Понеже вчера с половин око/ухо следих, сега си го пуснах. Бистрица...и природа, божееееее. Ох, виждат се къщи в строеж.

# 664

Не е вярно, че е имал "условие". Каза: "бях си решил, че ще направя рапани". Та дори Манчев се възмути, че готви рапани.
Той каза: "...бях решил, че ще влезна АКО правя рапани."

Е пак така, де. Имах предвид, че никой от предаването не му е поставил условие, както решиха някои. Той си е решил, че ако влезе, ще направи рапани. И хич му не дреме, че някой си бил алергичен към тях, той няма да си променя плановете. А можеше две кюфтета да пръжне, нямаше да се умори, но толкова му е капацитетът. На мен този човек ми е антипатичен от първата вечер, без да знам защо. И се оказа, че вътрешното ми усещане не ме е излъгало.
А по въпроса за Лорчето, то си се напива и без да му е студено. Дори Даниел спомена, че не е зле да си сложи мярка на пиенето. Смятайте какво прави всяка вечер, че на нас ни показват минималното.

# 665
  • Mediterraneo
Кои ще са другата седмица?

# 666
Васо мънка, мънка, един отпуснат и апатичен, някак няма капка мъж у него. Това извън изцепките му, но и с тях-положението става не трагично, а отчайващо.
ааааа, рапани по коралски. Той е къмпингувал там явно и са си варили бъркочи, за да не дават пари за храна. Имам наблюдения върху някои къмпингуващи, не са ми никак еко, ама никак. Лук и вино,  ала яхния и рапан. Кошмар. Това, ако си се напил на корал и си умрял от глад-може и да го е спасило да избута още 5 дена на палатка просто.

# 667
Васо мънка, мънка, един отпуснат и апатичен, някак няма капка мъж у него. Това извън изцепките му, но и с тях-положението става не трагично, а отчайващо.
То и визията му,за мен има женски черти Simple Smile

# 668
Направо нямам какво да кажа за снощната излагация.
Както е тръгнало...такава гавра! Rolling Eyes 
С показаното през седмицата и отношението към Даниел, очаквам от него като последен участник да сложи тостер в средата на масата и да си пекат филии.

# 669
  • Sofia
Не гледах началото...каза ли нещо за семейството,децата?

# 670
  • София
Антон Стефанов, Вяра Атова, Ангел Ковачев, Дивна и Ирен Кривошиева ще са другата седмица.

# 671
Аууу, а на Лора поведението кърти. Що за поведение, реплики, подмятания. Ако Дани се е заял на тема плейбек, то тя е допринесла изключително много да го предизвика.

# 672
  • София
То хубаво решил да прави рапаните, но в този си вид за мен си минаваха за предястие и ако ги беше представил за такова, нямаше проблем с Даниел, щеше да ги пропусне при наличие на друго основно.

Аз не съм съгласна, че само Лора провокира. Даниел се държа грубо и предишните дни, за мен той преминаваше нивото "шега" и отиваше направо към обида. Смятам, че и тениската за Лора беше неприятна и видимо Лора се обиди.

# 673
  • София
Антон Стефанов, Вяра Атова, Ангел Ковачев, Дивна и Ирен Кривошиева ще са другата седмица.

Aнтон и Дивна ще има да се лиготят....

# 674
Абе гледах аз, но грубо държание на Даниел не видях никъде. От промото-репликата за голите кълки ала Лорчето са си голата истина. Изкуството на Лора Караджова е на много ниско стъпало.
Замислих се, кое би било обидно в тениската за Лора. Може да е било недоразумение, че се е разделила междувременно с бащата на детето си, но от нея лъха на евтино поведение, това е показвала в 99% от случаите, а Дани я е свързвал повече може би с Криско, с който имат обща песен и в главата му е изникнало по-скоро нещо свързано пък с Криско-било квот било песента му. Навремето имаше демонстративно поведение в стил колко съм щастлива и как веднага забременях след раздялата и с Део, после не се е чуло за Лорчето, извън един май певчески формат, където и други хора и обясниха, че много-много не може да пее. И толкоз. Човека не е знаел, че Лора няма мъж вече.

Общи условия

Активация на акаунт