Боледуване на децата ни - тема 58

• 50 692
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
В гъбите има витамин Д.
Гъби + моркови и някаква мазнина

# 271
Да отказах се от изсл за вит Д ,30 лв .И да има липса той пие витамини,които изписа гастрото.Тя искаше заради болките и слабостта в краката които има.Освен това и играе роля за имунитета.То може и малко рибено масло да му включа.
След малко отиваме на УНГ ,личната даде направление но каза обратното на лекарката във Варна,че до 7мата се разраствали и нз какво си и от тук нататък щели да атрофират.А варнеската лекарка каза обратното,че до 7мата год трябва да се поприберат ,не били изглеждали добре и направо клони към махане.Аз това съм го чела и даже коя лекарка ми каза до 6год трябва да се оправят.Тук също мисля Лино ми го писа.Тя нашета все е неглижирала подутите сливици и лимфни възли .Нз на коя да вярвам,варненската е все пак специалист детски болести освен детска гастроентерология

# 272
  • На брега на реката
В гъбите има витамин Д.
Гъби + моркови и някаква мазнина
Ти да видиш, сега и гъбите подхвана Joy
Лайт, а какво стана с отсъствията? Говори ли с госпожата?
Иначе за сливиците и аз знам, че след 6-7 год.възраст ако има на къде, се израства проблема. Което не изключва автоматичто обостряне за оперативното им премахване преди и след тая възраст.
Ант, от къде сте? В многопрофилните болници би трябвало да разполагат с бързи тестове. То иначе как ще се отчитат за заболяваемостта пре РЗИ?

# 273
  • София
Какво става тук? Пак ли моркови? JoyJoy

# 274
  • На брега на реката
И гъби, и гъби Grinning

# 275
  • shumen
Лайт,за тази докторка не съм чувала.За Христов обаче аз пък не съм чувала много добри отзиви.Аз моя го водих при Страшимирова и при Николов и двамата казаха,че е с 3 сливица.Иначе за сливиците и аз съм чела,че се израства проблема след 6-7 години.
Мраве,според мен в болниците правят такива бързи тестове.
ООф,аз моето довечера на зъбар ще го водя,че преди няколко дни видях,че има огромна дупка и то на заден зъб.

# 276
Гъбите не са ли тежки за малки деца?

# 277
  • shumen
Лисе,и аз знам,че са тежки и досега не съм давала гъби.

# 278
Дани,Георгиева е лекарката,объркала съм се.
За сливиците става въпрос че са най-важни до 7мата година до когато се изгражда имунитета и до 7мата година може да са уголемени физиологично.А след това ,ако са все още така и създават проблеми по -добре да се махат

# 279
Лисе, Силве, Хоуп...имате награда от новогодишната играааа...

# 280
  • София
И аз, и аз BlushBlush
За пръв път ми се случва да печеля нещо. Иначе и миналата година участвах в тези късмети.

# 281
И теб те видях, но не знаех дали пишеш тук редовно......аз нищо пак.

# 282
# 283
  • София
Пиша, пиша Grinning
За момента повече чета, че по последните въпроси хич не съм компетентна и не мога да дам съвет.

# 284
Лисе, Силве, Хоуп...имате награда от новогодишната играааа...

Mерси, даже не съм разбрала, че е било игра Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт