СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 67 541
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
Elfita немога да ти кажа.. просто четох доста по темите, в които се споменава за него.... и имаше скорошни коментари.... но първо ще мина през д-р Паскалева и после ще му мисля...

# 316
Току що се върнах от лекаар каза че имам някакъв кръвоизлиив доста си поплаках изписа ми хапчета магнезий и но шпа и понеже обявиха епидемияя в нашия град ми забраби да ходя на еън каза да лежа на лявата странаа и да си почиваам а даже и видях как тупка сърчицето а дори не успях да се зарадвам от сълзи и притесненияя с плода каза че всичко е нареед ноо всичкоо е много опасно и опасностна от спонтанен абирт е много голяям ........ На 29 пак съм на преглед дааано всичко се е оправилоо:cry:

# 317
Само но-шпа и магнезии ли ти изписаха? Щом трябва ще лежиш, само до тоалетната ще ставаш... и всичко ще бъде наред.

# 318
  • Пловдив
Никита,случва се при много жени.Съвсем вероятно е кръвта да се изчисти и ембриончето да си остане.Лежи си и опитай да мислиш позитивно

# 319
Никита,случва се при много жени.Съвсем вероятно е кръвта да се изчисти и ембриончето да си остане.Лежи си и опитай да мислиш позитивно

Ох опитваам се ноо попринцип дъм доста емуционаллна и ми се плачее ноо се сдържам ще д
Се опитам да гледам някое филмче и да не мисля за това че само ще си навредя

# 320
Щом имаш утрогестан бъди спокойна, само до следващия преглед никакво ставане! И бъди спокойна всичко ще се нареди,мисли положително. Кръвното как ти е?

# 321
Щом имаш утрогестан бъди спокойна, само до следващия преглед никакво ставане! И бъди спокойна всичко ще се нареди,мисли положително. Кръвното как ти е?

Не ми е мерил кръвно попринцип съм си с ниско като цяло се чустваам перфектноо като изключим притеснението сега ии този кръвоизлив

# 322

Ох опитваам се ноо попринцип дъм доста емуционаллна и ми се плачее ноо се сдържам ще д
Се опитам да гледам някое филмче и да не мисля за това че само ще си навредя

само бъди спокойна, всичко ще бъде наред.

Аз имах кафяво течение и болки от 5гс. Предимно съм на легло. Сега вече нямам болки и течението спря Simple Smile

# 323
Още една питанка защо трябва да лежа на лявата страна от притеснение забравих да попитам какво значение има чувала съм че по гръб не е хубаво защото се притиска нееещоо

# 324
Още една питанка защо трябва да лежа на лявата страна от притеснение забравих да попитам какво значение има чувала съм че по гръб не е хубаво защото се притиска нееещоо

Кръвоснабдяването към бебчето е по-добро, ако спиш на лявата страна! Стискам палци бързо да премине това течение и да имаш лека бременност Flowers Four Leaf Clover

Записвам се при вас Simple Smile От самото начало следя темичката. Положителният тест видях на 2.01 Heartpulse Следя се в Щерев и до сега съм била на 2 прегледа. Днес беше втория, на който видяхме и чухме сърчицето на нашето фъстъче Heartpulse Това ми е втора и много желана бременност. Терминът ми е 11.09. Имам дъщеря на 6 години и половина Simple Smile
В началото ме боляха гърдите, после почна постоянно да ми се гади, както и в момента. И предишният път бях така, не съм повръщала, но нон-стоп ми се гадеше. Опитвам се да работя и точно в момента ми е ужасно трудно, защото просто ми се затварят очите. Много съм изморена, мечатя си да легна...
Бях чела, че с втората бременност започва да личи по-рано и поне при мен е така. По принцип съм слаба (с плосък корем), а още от миналата седмица при хапване и пийване, коремът ми се подува веднагически. С предната бременност само вечер беше подут. Сега не мога да си обуя нито един чифт дънки и в тоя студ се налага да ходя с поли, защото ми крият коремчето.

Лека бременност на всички и здрави бебчета на финала Simple Smile

# 325
Да питам нещо, има ли мамче която пие утрогестан? Пие не да слага вагинално? Вечер каго го пия и започва силна болка в слепоочието и челото, болката за 2-3 часа минава....сутринта нямам проблеми не ги усещам тези неща... Иначе боцкам и фраксипарин ама се съмнявам да е от него?

Аз пия имам същите болки и много по често се буда от както го пия

# 326
Симона Иванова 578408 оооо и аз се будя, ама пак си заспивам... но може би по 3-4 пъти се будя през ноща.... а иначе главоболието определено снощи беше по-малко и за по-кратко време...

Love_fairy честито сърчице... иначе и на мен ми е втора бременност... и за корема си права... аз си имам малко коремче принципно... никога не съм била с плочки.. около пъпа си имам тластинки... но снощи забелязах че някак си се е пооформил и ми стои малко по твърд.... не че е пораснал... още е много рано.

NIkita192 даа мила на ляво се лежи.. Love_fairy ти е обяснила много правилно.

# 327
Никита, успех мила, постарай се да си спокойна, разсей се, всичко ще е наред!
Love fairy - и аз съм в Щерев, при кой си? Аз съм при Др Билчев. Втора бременност ми е.
А за това дали личи по-рано - ами аз имам “тумбак” още, на мен късно ще ми проличи Simple Smile пък и 2ри месец бременна - не е ли рано? Не помня миналия път как беше, аз криех до края на 13 гс миналия път.

# 328
TheMarquise, и аз нещо имам болки доста тея дни. Помня, че с първото в началото имах, заради разширяване на матката и е нормално. Ама аз вдигам малката си дъщеря и е възможно да се товаря. Та и ти помисли какво правиш, да не да товариш корема и кръста повече. Гледам да се опъвам за почивка когато ми е възможно.
Продължително ли те боли или на спазми?
При мен не мисля, че е от натоварване, защото тази сутрин ме заболя в 4, след сън. Нищо не бях правила. Засега спря да ме боли, но се чух с АГ-то и ми каза, че е по-добре да пия но шпа, дори да не ме боли силно, защото можело да са контракции.
Наистина вече нямам търпение за следващия преглед. Все намирам за какво да се притеснявам.

# 329
Никита, успех мила, постарай се да си спокойна, разсей се, всичко ще е наред!
Love fairy - и аз съм в Щерев, при кой си? Аз съм при Др Билчев. Втора бременност ми е.
А за това дали личи по-рано - ами аз имам “тумбак” още, на мен късно ще ми проличи Simple Smile пък и 2ри месец бременна - не е ли рано? Не помня миналия път как беше, аз криех до края на 13 гс миналия път.

Дени, при д-р Александров съм. Не го познавах от преди това. Четох отзиви и на случаен принцип го избрах. Доволна съм за сега Simple Smile Моето коремче е от стомаха. Четох, че от уголемяването на матката, което при 2ра (и следваща) бременност, се случва по-рано, защото тялото има памет и хормоналните промени, явно стомаха и всичко останало там се надува. Сутрин съм си с почти плосък корем и като почна да хапвам, вече по обяд-следобед и ми се издува, а не се тъпча или нещо такова Rolling Eyes С предишната бременност съобщих като бях в 13г.с. и ме гледаха като треснати всички, защото не ми личеше грам. После ми порасна корема де Smile

Общи условия

Активация на акаунт