СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 67 481
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
При мен има режеща болка като стана рязко ту в дясно, ту в ляво, но не е постоянно.

И при мен е режеща. Лекаря каза, че е заради секциото от предната бременност.

coucoumelle дано да не се разболеете

# 421
[b[/b] мина прегледа казаче има ефект от хапчетата да продължавам да ги пия и без резки промени топло студ3ноо.. на 12 февруари пак съм на преглед да видим как върви и тогава ще пускам иЗследванияя чухме тоновете всичко е наред ноо опасноста е огромна първите 3 месецаа ноо всичко щее е на ред аа при вас докторите пускат ли таткото моя доктор каза че ако мъжа ми иска да присъства трябва да плати 40 лв

# 422
  • Пловдив
coucoumelle ,дано да не е била контакта и да не се разболеете.Пусни си антитела.И аз пуснах, и показаха,че не съм се сблъсквала с Варицелата

Никита,при нас дали ще има присъстваш или не, е една и съща цената.Супер странно е,че иска допълнителна сума,и то никак не малка.Ти леж и стискай

Аз съм за сърце на 8 ми.Тогава ще мога да се отчета с нещо интересно.

# 423
Имаа ли друга на която искат да плати 40лв за да присъства таткото на прегледаа ????

# 424
Имаа ли друга на която искат да плати 40лв за да присъства таткото на прегледаа ????

Не, за първи път чувам подобно нещо. Къде се случва това? Аз ходя в Щерев, но и с първата ми бременност в поликлиниката на ЖК и после в Майчин Дом, никога не е ставало дума за допълнителни пари.

# 425
На някой вече пускали ли са му някакви изследвания и какви? Притеснява ме, че се бавя, а съм на преглед чак на 9ти на частно. А по ЗК най рано имаше за 20ти. Та кога се правят първите изследвания? Моля някоя мама с второ да ме просветли дали не закъснявам

# 426
coucoumelle, стискам палци да си я карала и пращай детето по роднини.
Ходих на зъболекар,но зъбите ме боляли от синусите и днес по бебешки с мед и морска сол се лекувам.
При предната бременност когато ме записаха на жк ми дадоха направление за изследвания

# 427
Момичета,  днес имам болка под дясната гърда, горе долу където свършват ребрата, някой да е изпитвал подобно нещо?
Това за варицелата е ужасно. Миналата година една колежка дойде специално до офиса да си вземе лаптота като не пропусна да мине през поне 10 човека да каже, че е болна от варицела, но щяла да работи от вкъщи. След като и се скарахме какво прави в офиса, тя се врътна и каза, " Ми, че кво?!"....

И аз съм на 7-ми за тонове, вече се вълнувам. В рода на мъжа ми имат близнаци, дали ще се види другата седмица 2 ли са ембриончетата?

# 428

Не, за първи път чувам подобно нещо. Къде се случва това? Аз ходя в Щерев, но и с първата ми бременност в поликлиниката на ЖК и после в Майчин Дом, никога не е ставало дума за допълнителни пари.
Аз не съм от София

# 429
  • Пловдив
И на мен все още не са ми пуснали никакви изследвания, а скоро влизам в 10 г.с. До сега ходя само на частно, но мисля тази седмица да си взема направление за Ж.К.

# 430
Успокоих се, гонеше ме параноя, че закъснявам и съм безотговорна. Мен ще ме записват на 20ти, тогава ще съм 12+1.
Записването става с направление от личен, нали? И по различно ли е от другите направления за АГ? Т.е. трябва ли да осведомя личната, че съм бременна?

# 431
Момичета, и аз да се отчета след днешния преглед. Чухме пак сърчицето и лекарката каза, че дотук всичко се развива съвсем нормално. Разпитах я и за болките, каза, че според нея в момента няма нищо притеснително и са от разширяването на матката. Успокоих се и сега съм на седмото небе. Blush

МърМяу, и аз дотук не съм правила никакви изследвания, лекарката каза, че ще ги правим с БХС и ФМ в края на февруари, когато ще съм в 12г.с.

NIkita192, независимо от кой град си е абсурдно лекар да иска каквато и да било сума отгоре, за да присъства таткото. За пръв път чувам такова нещо, но би ми направило много лошо впечатление за лекаря, ако го чуя.

И аз не съм карала никакви шарки и питах какво превантивно мога да взимам, каза ми да си продължавам с Биозин Мама и това е. Иначе и при нас миналата година едната колежка се разболя от шарка, баш 2 седмици преди сватбата ми и естествено до последно твърдеше, че нямало как да е шарка, защото ги била карала всичките, ама се оказа баш шарка.

# 432
  • Пловдив
Т.е. трябва ли да осведомя личната, че съм бременна?

Да,трябва,за да ти даде направление по програмата Майчино здравеопазване.Обикновено не ти върши работа
За изследванията няма защо да бързаш.Валидни са 6 м и ако ги пуснеш сега няма да са валидни за раждането.Пуска се кръвна група,Васерман ,Хепатит Б,Спин /при съгласие/,цитонамазка и микробиология.Аз ще ги пусна чак април,за да са ми валидни септември

# 433
Благодаря на всички за информацията!

# 434
Момичета, някоя от вас започна ли да се маже против стрии?

Общи условия

Активация на акаунт