Бързи здравословни въпроси и отговори – 11

• 58 718
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Май не,но женските консултации са спрени от 12.01 ...

# 496
Здравейте, имам следния проблем,ако някой знае нещо,моля да сподели. Имам болки ниско в корема,не постоянни,но чести. И започне ли да ме боли,боли ме по два дни. Генекологично е изключено всичко. Неврологично също. Ще ходя на ехограф тези дни. Обаче също така без да правя нищо или ям нещо по-различни ми се появяват червени петна по горната част на краката много често. Не съм забелязала да е свързано с храна,защото ги имам дори сутрин като се събудя. Някакви идеи? И на дерматолог ли да отида за тях? При положение,че се появяват на моменти,но отново чести..

# 497
Повечето пишещи тук следят и Оплачи се... , затова няма да се  повтарям и ще попитам накратко : Възможно ли е главоболието на детето да е свързано със синузит? Отново отиваме на лекар след малко и ще поискам изследвания - стандартните , но ако някой се сети за нещо, което ще е полезно да проверим , нека сподели , защото ще откача вече с тия негови болки и болежки Confounded

Последна редакция: пн, 22 яну 2018, 11:09 от Marsia_K

# 498
Възможно е, да. Но според мен си намери читав очен лекар.

# 499
  • София
На колко години е детето ?
За главоболие, невролог , очен , снимка синуси?

Моето дете , доста често се оплаква от болки в корема. Бяхме на лекар, гледали са го и с ехограф , нищо му няма .
Личната лекарка сподели , че "болките" може да идват от психиката, за да не ходи на детска градина в неговият случай.
Хепи , писах ти на лично

# 500
Възможно е, да. Но според мен си намери читав очен лекар.
Читав е уж, най-читавия в нашата област...Ходим редовно.
На 8 е .  За невролог се замислям и аз , но да видим какво ще каже личната след малко.

# 501
И моето днес се оплаква от остри моментни болки в главата. След чревен вирус сме, подозирам обезводняването. Но главоболието не е постоянно. Я спорадично. Какво може да е??

# 502
  • София
Тете, може би е от вируса.
Обикновенно мен ме боли глава от него , и не само глава де Simple Smile

# 503
За първи път се оплаква от главоболие. За това съм в шах.

# 504
  • On the sea
Вчера се оплаках, че детето ми си кашля, но снощи нещата се усложниха. Последва температура, още по сериозна кашлица и си откарахме двете една безсънна нощ. Преди малко се върнахме от преглед при ЛЛ и айде пак антибиотик, а точно миналият месец по това време пихме. Не е грип, а отново е гърлото и вследствие на това всига температура. Опитах се да и обясня, че не съм съгласна всеки месец да приема АБ, но тя си държеше на нейното, че само по този начин може да се излекува напълно. Пробиотик каза да не и давам, защото изписа и ампули Витамин С. Още съм в чуденка дали да го взема или да не потърся и второ мнение. Взех и сироп от бъз, чай Биобронхо, сиропът за кашлица който изписа, имам и сироп за гърло, давам мед с джинджифил и лимон. Какви може да са последствията от редовният прием на антибиотици? Не искам да тровя детето си вече с тях. Някой може ли да даде съвет? Отчаях се вече

# 505
  • София
Бих взела пробиотик и също кръвна картина бих направила ма своя глава. Имуностимулатори , витамини ...

# 506
  • София
Мойто джи пи,до което най-накрая след две седмици борба и домашно лечение,стигнах днес,след като сутринта почти не колабирах,реши че не е нужно нито да си правя кръвна картина,нито антибиотик да ми предпише,да съм си пиела чайчета и лукчета да си смуча и да си чакам.Не знам кой от щамовете съм закачила,но при мен хремата си мина,нямам кашлица,снимка си направих,няма нищо и от нея.Просто си поддържам температура вече една седмица,но днес определено съм много зле.

# 507
Здравейте!
Има ли актуална информация относно забраната за ЖК заради грипа? Говоря конкретно за Пловдив. Благодаря предварително

Тук можеш да прочетеш писмото на РЗИ, няма обявена грипна епидемия, но всички женски и детски консултации са спрени.
http://riokozpd.com/files/pismo_ORZ.pdf

# 508
  • София
Скрит текст:
Мойто джи пи,до което най-накрая след две седмици борба и домашно лечение,стигнах днес,след като сутринта почти не колабирах,реши че не е нужно нито да си правя кръвна картина,нито антибиотик да ми предпише,да съм си пиела чайчета и лукчета да си смуча и да си чакам.Не знам кой от щамовете съм закачила,но при мен хремата си мина,нямам кашлица,снимка си направих,няма нищо и от нея.Просто си поддържам температура вече една седмица,но днес определено съм много зле.

Може да е свършила направленията.

# 509
  • On the sea
Бих взела пробиотик и също кръвна картина бих направила ма своя глава. Имуностимулатори , витамини ...

За това не се бях сетила, благодаря, още утре ще го направя. А иначе витамините ги спряхме в момента, защото се пият 2 месеца и 2 се почива. А под имуностимуланти имаш ли нещо в предвид? Сиропът от черен бъз не е ли достатъчен?

Общи условия

Активация на акаунт