Бързи здравословни въпроси и отговори – 11

• 58 216
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • Стара Загора

tonynette благодаря  ти много. Не мисля да го удължавам,че станаха 24 дни не вярвам да   може да се удължи вече, а и съм по добре.

# 571
Ако ще го удължаваш, можеш и да пратиш друг, иначе не ходи
За акото- да не е яло примерно банан детето.

# 572
Вкъщи е и знам всичко, каквото яде в момента. На обяд яде грах, само варен грах, без подправки, без нищо. На закуска кашкавал и маслини. Банан яде вчера. Но принципно обича банани и такова нещо никога не съм виждала. Последното и акане беше вчера към 20.00 и нямаше такива неща. С вирусна инфекция  е и започнахме антибиотик по лекарско предписание заради висока Т. Дали може и това да е оказало влияние.

# 573
  • Пловдив
Момичета,абе...дали е възможно тая лека Т на моя убавец да е от зъби  newsm78 и да е просто продължение на разболяването?Сега зацепих,че снощи ми показва,че кътника почти му е поникнал,а и кучешкия му никне.

# 574
Възпалено ли е около кътника? Би могло да е...но е малко вероятно.
Мен ме болеше като ви никнеше мъдреца. Вэзпаляваше се, дори пих АБ..но нямам спомен Т да съм вдигала сякаш.

# 575
  • Пловдив
Е,нали бебетата и малките все вдигат...?Моя даже у аб е пил,щото и гърлото беше червено.

# 576
Спада имунитета при никнене и стават по-прилепчиви към вируси. Лепват някой и се разболяват по-лесно просто. Зъбите са само фитила...
Вие днес как сте...вдига ли още?

# 577
Ей че хубава тема Simple Smile
Ще си изследвам хормоните самоназначено от мен. Тези на щитовидната нали нямат абсолютно никаква връзка с цикъла?

# 578
По-запознатите ще кажат, но е добре и антитела май да се пуснат, освен хормоните...

# 579
Ще си изследвам хормоните самоназначено от мен. Тези на щитовидната нали нямат абсолютно никаква връзка с цикъла?

Имат, имат. Поне при мен.

# 580
  • Пловдив
Спада имунитета при никнене и стават по-прилепчиви към вируси. Лепват някой и се разболяват по-лесно просто. Зъбите са само фитила...
Вие днес как сте...вдига ли още?
за сега уж не...
Утре дали да пусна Црп и Суе?Могат ли да се пуснат без Пкк?

П.п. 37 точно

Последна редакция: ср, 24 яну 2018, 20:13 от mystic woman

# 581

Аз имах 24 години проблеми с ЩЖ преди да ме оперират, с 6 възела, ниско тсх и никакви никога проблеми с цикъла, беше бетон. Дори пмс нямах, яйчниците перфектни, никакви грижи.

# 582
При първи симптоми на грип Тамифлу ли да дам?

Вече може да е късно за моето мнение, но да си кажа все пак миналата година синковеца лепна грип. Ходихме на доктор, теста установи инфлунеца тип Б. Ние с мъжо не бяхме болни. Докторката и на нас ни изписа Темифлу за 10 дена превантивно. Не се разболяхме, но всичко е толкова относително, че дали от него не се разболяхме или просто е нямало да се разболеем, кой знае.

# 583

Имах предвид изследването обвързано ли е с цикъла? Не се изразих правилно. Утре ми е 4-5ден от МЦ.

Иначе симптомите са ясни... Качванема килограми, проблеми с цикъла, безсъние и още много...

# 584
Целите ми сливици са на дупки. Това нормално ли е? И има налепи по (и в) тях  Confused

Общи условия

Активация на акаунт