Бързи здравословни въпроси и отговори – 11

• 58 211
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Marsia_K  говорих с хематолог.Той ми изписа Герисан.Въпреки това ми е леко притеснено.Нямам никакви оплаквания и симптоми.

# 646
Недей да се притесняваш. Макар и на долна граница , си в референтните стойности. Ако имаше нещо притеснително лекаря щеше да ти назначи други изследвания или по-сериозни лекарства. Пий си Герисана  и се довери на хематолога Hug  По-натам направи контролна кръвна картина.

# 647
Здравейте,нещо ново против задната хрема?
Как се справяте,как облекчавате състоянието?
Имам чувството,че се давя.Sad

# 648
На моето дете ЛЛ й предписа Синулан форте и Исла минт (за задна хрема).

# 649
Марси, Мистик....как са децата?

# 650
Моят син е по-добре , но пие АБ Азитрокс Sweat Не ми се карайте , че го давам без изследвания , просто не можех да го гледам повече така и след консултация  с ЛЛ - го пие и живна.
 За задната хрема му изписа Ксимерал спрей за нос.

# 651
  • Пловдив
Здравейте! Вече втори ден имам зверски болки заради мъдрец... Бременна съм от скоро и според гинеколога няма проблем да взема аналгин, но все пак се притеснявам ужасно много! Зъболекарката каза, че не е хубаво сега да се прави каквато и да е манипулация.. Вие какво мислите? Дайте съвети нещо за успокояване

# 652
Марси...и аз веднъж така сама поисках АБ да изпише педи....според нея беше вирусно, но детето бе като парцал и аз се изплаших и не издържах и аз като теб да го гледам така.....важното е че е живнал.☺

За мъдрец..сушилена слива на мястото, да се сдъвче карамфил....памуче с ракия. Грануфорин може ли? не знам....

Не може ли зъболекарят да сложи лекарство локално? Какво точно му е на зъба?

# 653
  • Пловдив
Марси...и аз веднъж така сама поисках АБ да изпише педи....според нея беше вирусно, но детето бе като парцал и аз се изплаших и не издържах и аз като теб да го гледам така.....важното е че е живнал.☺

За мъдрец..сушилена слива на мястото, да се сдъвче карамфил....памуче с ракия. Грануфорин може ли? не знам....

Не може ли зъболекарят да сложи лекарство локално? Какво точно му е на зъба?

Напира да излиза.. И все едно балонче има, не мога да си отворя устата, челюста ми е скована.. Според гинеколога ми може зъболекаря да ми назначи лечение, а според нея е опасно точно сега. Аз не искам да го махат сега, а просто да ме отпусне

# 654
  • Burgas, Bulgaria
На мен в петия месец ми извадиха мъдреца .Преди това ме караха да жабуркам с вода за уста и да се мажа с, бебешки гелчета за зъбки.
  Буквално щях да полудея от болка докато съмне .  Доктора каза,  че има упойки  подходящи за бременни без адреналин .  За 5 минути свърши всичко .
После говорихме ,  че не е желателно в началото на бременноста , докато завърши органо ... нещо си .

# 655
Органогенезата....

Сигурно е възпалено около зъба, меките тъкани вероятно?

# 656
  • Пловдив
Марси, Мистик....как са децата?
моят е добре...мина явно.
На всички болни да оздравяват! Kissing Heart

# 657
Бравос...😊 на юнака. Сега като го спретнеш и с новия суитчер.... ☺

# 658
Тя си ни познава и ние -нея , та си знаем "номерата". Мъжът ми й казва "онази ,според която никога нищо му няма на детето". А и съм споделяла ,как му преглежда гърлото... Stuck Out Tongue Winking Eye
Но , определено е като нов ,даже си писа част от домашните днес Blush

# 659
Айде туй да са ни боледуванията....най-рано догодина пак викам...Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт