" Дървото на живота" - повторение по Нова телевизия.

• 71 569
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Разпиляна във въображението
Харесват ми актьорите. Добре се справят. Дори дъщерята на банкера си ме дразни на място. Обаче има ли сцена с жената на Милошев, съпругата на адвоката и... Ами не става актриса от тази и това е.

# 91
Харесват ми актьорите. Добре се справят. Дори дъщерята на банкера си ме дразни на място. Обаче има ли сцена с жената на Милошев, съпругата на адвоката и... Ами не става актриса от тази и това е.
А тя всъщност каква е, актриса ли е.... по професия? Че нали в другия сериал пък е сценарист?

# 92
  • София
Май основно сценарист го раздава и на Сървайвър е била сценарист, то там се залюбиха с Милошев и после заряза Рачков. В театъра съм я гледала в " Скакалци".

# 93
Ни за едното става, нито за другото.

# 94
  • In Neverland

Записвам се да ви следя. Бях гледала рекламата преди да го пуснат, но мислех че няма да е нищо достатъчно интересно и пропуснах началото. Сега наваксвам и много ми харесва. Относно актьорите Шопов ми е фаворит за сега.

# 95
  • София/Севлиево
Илия не очaквaм да стaне положителен герой, поне в книгaтa не беше, но и тaкa го харесвам. Сaмият актьор се превъплaщaвa отлично в обрaзa.

# 96
За първи път гледам сериала и много ми харесва за сега – сюжета, епохата, костюмите, прекрасните актьори! Гледам го с огромно удоволствие!  За първи път много ми допада играта и образа, които изгражда Луиза Григорова –  мисля Яна се казва. Много мила и нежна. Духовникова – красива и загадъчна! За сега само към актрисата Ал. Лопез – Азра имам забележи. Висока и някак грубовата. Не ми харесват като двойка с уникалният Христо Шопов. За съпругата на адвоката съм съгласна с по-горе изразените  мнения – аматьор в сравнение с другите актьори.

# 97
Ролята на Христина Апостолова е незначителна дотук и ще го преживеем как играе. От Александра Лопес се изисква точно да е млада и свенлива, необразована като повечето жени по онова време, подтисната от семейните и религиозни традиции, но и непримирима към отредения й за съпруг и бореща се за любовта си. Груба дори би трябвало и да изглежда защото няма откъде да е видяла нещо по-различно от отношението мъже-жени в турските семейства по онова време. Предполагам това е заради ролята в момента и ще се промени по-нататък.

# 98
На мен Азра ми харесва. Как само се преобразява, когато се разкрие. Опита се да вгорчи кафето, но не мина номера.

# 99
И на мен ми харесва Азра, за съжаление не намирам нищо за актрисата, освен този сериал.
Дразни ме само, че много им личи възрастовата разлика с Христо Шопов.

# 100
  • София
Те май трябва да са си с голяма разлика.

# 101
Записвам се. Покрай бебето не мога да следя много внимателно, затова да питам.😶
Койна Русева преспа ли с друг, за да забременее?😶

# 102
Записвам се. Покрай бебето не мога да следя много внимателно, затова да питам.😶
Койна Русева преспа ли с друг, за да забременее?😶
Да. И забременява.

# 103
А кой е бащата? Имам предвид как се запознават? Защо избира него?
Виждам, че го има в промото за следващия епизод, а не го помня от преди.😶

# 104
  • Пловдив
В петък появиха ли се музикантите на Еранос? Не гледам по ТВ, защото го имам на флашка и в петък следобед гледах няколко серии накуп, та малко ми се преплетоха нещата.

Общи условия

Активация на акаунт