НАРЪЧНИК ЗА КРАСИВО ТЯЛО И ОТСЛАБВАНЕ

• 709 537
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 675
Стискам палци!
 Praynig Peace

Междодругото във Facebook забелязах реклама на витамини, които се пиели по време на диета! Много интерсно, отидох на сайта им и видях че пише че не повишват апетита...мисля да ги пробвам.
От началото на месеца почвам диета и ще видим какво въобще правят тези витамини! Wink

Ако някой вече ги е пробеал, ще се радвам да сподели какъв ефект имат.

Simple Smile

# 676
Казват се ДИТА! ooooh!

# 677
Здравейте дами! Нова съм тук и не знам някой дали не е споменавал метода, за който смятам да ви споделя, затова предварително се извинявам, ако е така.
Та, на 21 години съм. Миналата зима достигнах 58кг. (преди това варирах между 55-56). Това може би ще ви се сторят съвсем нормални килограми, но аз не се чувствах добре така. Майка ми ми сподели за храненето според кръвните групи, от което е видяла ефекта върху един нейн познат, който отслабнал с 20кг благодарение на този метод. Няма да обяснявам подробно за какво става въпрос (освен ако някой не проявява интерес). Но методът изключва някои конкретни храни от менюто ви и оставя само полезните и лесно разградими продукти. Като това ви позволява да отслабвате здравословно и бавно. За този метод се изисква търпение към резултатите. Не е диета. Просто правите малки промени в менюто си, които не е никак трудно да направите. Понеже в книжарниците има много книги за хранене според кръвните групи, а общо взето информацията е идентична, майка ми ми подари точно тази, която е използвал нейният познат. Книжката е тънка, точно, изчерпателно и ясно написана. Казва се "ДИЕТИ ПО КРЪВНИ ГРУПИ" на Анито Хесман-Козарис на издателство "Здраве и щастие".
Надявам се да съм ви била полезна!

# 678
Диетата за кръвна група ,по скоро спада към здравословния
начин на живот.

# 679
днес ядох лютеница 150 грама и пилешко месо на скара - диетично ли е било менюто ми ?

# 680
днес ядох лютеница 150 грама и пилешко месо на скара - диетично ли е било менюто ми ?
не защото лютеницата е много мазна и съдържа много консерванти ако не е домашна:)

# 681
Здравейте ! Надявам се това е мястото в което мога да задам въпросите си и да намеря отговори. За пореден път почвам диета . Преди близо 2 години бях 82-85 ,даже не помня . През тези две години стигнах до 59 . Предполагам много от вас ще кажат, че килоглогламите са ми добре . Имайки предвид,че съм 170см. Това ,че искам да стана 54 кг е важно за мен . Мечта ми е от малка .

Главният ми проблем е сладкото . Обожавам го и някък съм пристрастена към него . Даже към мед ... Нз какво да направя , как да укротя този глад за захар  Cry Първо го замених с мед ама по 1буркан мед на седмица е много . Идея какво да направя  Hug Благодаря Вииии

# 682
Ами, ти си пристрастена, сама си го осъзнала Rolling Eyes Това е зависимост като всяка друга, само че наркотикът при теб е захарта (медът също е захар). Решението е да спреш напълно всякакви сладки храни. На алкохолика какво му е лечението според теб? Или на пристрастения към кокаин? Или на пушача? Лечението е да спрат дрогата и да не започват пак. Да, отначало ще ти бъде много трудно, но ще стискаш зъби.  Rolling Eyes В никакъв случай не замествай захарта с подсладители - така ще продължава да те тегли към сладкия вкус. Аз на твое място бих спряла напълно дори плодовете поне за известно време - докато овладееш зависимостта си. След това може да пробваш да ядеш по малко плод, но никаква друга захар. Съжалявам, но това е решението - трябва да спреш веднъж завинаги. Нищо няма да ти стане, ако не ядеш захар, не се притеснявай.

По-лесно ще ти бъде, ако междувременно не правиш диета, например недей да ограничаваш калориите. Просто спри сладкото. А още по-лесно ще ти бъде, ако наблягаш на храни като месо, яйца, масло, сирене, сметана (истинска - млечна), масло - мазнините и белтъчините поддържат усещането за ситост много по-добре и по-дълго, отколкото сладките храни. И зеленчуци си яж на воля. Освен това от сладкото ти скача кръвната захар, после скача и инсулинът - той ти смъква рязко захарта и затова огладняваш отново за сладко. Това не е хубаво и може след години да доведе до инсулинова резистентност, а по-късно и до диабет, ако не вземеш мерки. А като избягваш захарта, ще си помогнеш много на тялото.

# 683
Да, за съжаление и аз мисля че това е най-правилното . Днес хапнах само 3 огромни лъжици мед , което си е постижение . Но ще го скрия още сега или май най-добре ще го дам на съседите .

Благодаря  Cioccolata  bouquet Време беше някой да потвърди "теорията" ми ,че съм пристрастена към сладко. И мисля че ако и диета почна ще ми е супер трудно . Първо ще се преборя със захарта и тогава с 4те килограма . Все пак здравето е най-важно . И това да треперя за нещо сладко , не съм вярвала че може да ми се случи  ooooh!

Ще се справя...надявам се.

# 684
Ами, Радост, треперенето е от хипогликемията - този ефект на рязко смъкване на кръвната захар от повишения инсулин вследствие на предишна консумация на сладко. Да, трябва да се постараеш да го спреш.

# 685
Здравейте! Съжалявам, че нахлувам така в темата.Казвам се Полина на 16 години. Преди 2 години от 84 кг станах на 62 кг. В резултат от това дупето, ръцете и кожата ми като цяло стана мека и отпусната.. Направих грешка и отслабнах без спорт. Сега съжалявам само за това, че не тренирах нищо. Срамувам се от дупето си . Срамувам се и се отвръщавам когато го погледна през джинсите ми и най-вече на голо. На 16 години младо момиче съм а имам отвратително дупе. Опитвам с тренировки, но не искам да чакам години за да се стегне. Искам да се видя някога с хубаво дупе. Знам , че е почти невъзможно без спорт в моя случай, но дали няма някакви кремове или по ефикасни и изпитани тренировки които бързо ще ми помогнат за да си върна самочувствието. Ще ви дам снимка която не е лично моя ,но напълно описва моето дупе.. Съжалявам и ако съм ви притеснила или изнервила с глупави въпроси. Нека ако някой иска по специално да ми помогне нека да ми пише на лично  Stop   

# 686
Здравейте момичета,

Чудесна тема, но и много болезнена, особено за нас жените, а да не говорим, че като наближи лятото, темата боли още повече Sad Честно казано аз нямаХ проблеми с теглото си до преди 4 години. Нямам проблем със сладкото, тестените чудеса на кухнята, не ям като една моя позната, всяка вечер по половин кутия сладолед Милка..., но от 4 години насам си имам едни 8 килограма, който се залепиха за мен като, че ли са ми роднини Sad  Минах през една дузина прочетени, препоръчани рецепти, диети... минах и ада на 90 дневната, след която не мога да си кривя душата, че свалих 4 кг. Правих и диетата с тиквата: http://hranene.framar.bg/%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B8/12-%D0%B … D0%BA%D0%B2%D0%B0 / признавам си, избрах я, защото обожавам тиква/ Само до диетата с белтъчините не посегнах, защото 2 мои познати стигнаха до припадъци Sad Еми след цялата офанзива, която предприемам всяка година, особено пролетно време, аз отново съм си на старите килограми. Не знам как става и по-лошото е, че не знам как да корегирам това. Забравих да спомена, че ходих на преглед в една клиника на ирисова диагностика и там разбрах, че имало зависимост между кръвната група и храните които ядеш. Почнах да внимавам и да обмислям храната си спрямо кръвната си група, моята е "0". Изчетох всевъзможни книги (в store-то) имат цяла серия такива книги и статии по темата и ефекта е само размисли и нерви Sad Честно казано на косъм съм да се примиря с килограмите си, защото се изморих от терзания и опити. Сега попаднах на нещо доста по-различно от рецепти, пак четиво, пак полезни съвети (http://iztok-zapad.eu/books/book/1292/4-%D1%87%D0%B0%D1%81%D0%BE … D1%80%D0%B8%D1%81), разлистих го в книжарницата вчера и някак разумно ми звучи текста в него, но вече съм объркана Sad Имам още сили за борба, все пак идва лято...Ако някоя от вас може да сподели опит и съвети за развода ми с тези 8 килограма ще съм супер щастлва  newsm17

# 687
Момичета, някой опитвал ли е 2Slim и има ли отзиви?
сори, ако не ми е за тук въпроса  Blush

# 688
Здравейте, не съм специалист, но харесвам фигурата си и смятам, че я поддържам добре, за да дам и своето мнение. За мен единственото ефикасно средство срещу излишните килца е спорт, спорт и отново спорт. Той е единственият сигурен метод, с който топя излишните мазнинки. Пробвала съм с всякакви диети, на мен лично не ми влиаят. Предпочитам да ходя на фитнес или да тичам в парка, краен метод са ми упражнения в домашни условия. Всички те имат доста по-голям ефект, отколкото лишаването на организма ми от храна, макар наречева и вредна.
Желая ускпех на всички, борещи се с излишните килца!!

# 689
Magy73 напълно те разбирам  Rolling Eyes аз искам да преборя 4-5 кг и лятото чука на вратата ....оХх ...
Мисля да направя монодиета аз да ми се свие малко стомаха и сега слагам екипа да си изиграя тае бото
Успех ти желая  Hug

Общи условия

Активация на акаунт