С какво ви дразнят свекървите - тема 91

• 78 061
  • 763
  •   1
Отговори
# 195
Мисля,че още в преговорите ни защитиха шкембе чорбата,за нея  съм сигурна уж.Какво повдигат после  темата,не знам,но вероятно си играят с българина да му вземат най-милото.Изтрезняващото лекарство.Мисля,че е  нарочна публикация,какво ли не приписваха на ЕС,и  там като тук имат парцали.

# 196
Предварително се извинявам, ако вече е поствана тази статия, но не мога да не я споделя:
http://m.dw.com/bg/%D1%81%D0%B2%D0%B5%D0%BA%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0 … %D0%B0/a-14750311
Иде реч за научно изследване и статистика, доказваща зловредната природа на свекървата не само за снахата, но и за внуците!:cold_sweat:

# 197
  • София
В друга страна- членка живея, шкембе си се продава. Но, да, цената му не ме устройва, както и на всякакви други карантии( дроб, език, пилешки дробчета, сърчица и воденички). Предпочитам да си купя 2 кг пържоли за цената на кг карантия( надвишава 10 евро за някои неща).

В Италия ги купувахме от гондолите, а не от щандовете за месо и цените бяха коренно различни.
Обясняваха, че за " средната класа" било силно конфузно да ги види познат как купуват карантия от мястото за бедни.

# 198
  • 221B Baker Street
Това за ЕС и карантията си беше и си остава партенка. Тогава такава беше пропагандата. А на остров Крит съм яла къде-къде по-ужасяващи ястия с карантия, от нашата шкембе-чорбица... За шотландския хагис няма да споменавам...Simple Smile

# 199
Aко си мераклия за шкембето, взимай го ти, а аз ще наостря малко моливи - да хапнат свинчетата на Сийка и да спасим веган-менюто от тази напаст.
Птица, какви диети? Че то от тези работи не се пълнее!

Що бе, ще има повече гадорийки Simple Smile. Аз ще похапна тази година, че рядко ми се случва.

Моето свинче обожаваше семки от чушки Simple Smile.

# 200
  • Наблизо
И за мен е партенка- в две отнсъздателките на ЕС съм живяла ,нагъват шекембета,черва,дроб и им плющят ушите.

# 201
  • Sofia
Тази храна - дроб, карантии е много вредна за бъбреците  - да си знаете, не е въпрос само на вкус.

# 202
Аз имам един въпрос.. вашата бъдеща, настояща и тн. свекърва по колко пъти се чува, пише или вижда с вашата половинка? Защото се чудя аз ли не съм в час или женицата....

# 203
  • при късмета
По-добре си оттегли въпроса, че се върнахме в съвсем началните теми. Joy
И ей сега КАГ ще дойде да ти обясни, че а не си чула майка си днес или пък мъжа ти неговата, сте не заинтересовани неблагодарници

# 204
Аз се чувам с нея един път седмично, а ММ поне 2-3.

# 205
Аз имам един въпрос.. вашата бъдеща, настояща и тн. свекърва по колко пъти се чува, пише или вижда с вашата половинка? Защото се чудя аз ли не съм в час или женицата....

Аз се чувам с моята майка всеки ден по за малко, тя е сама и би ми било притеснено, ако не я чуя поне веднъж.
Той се чува с техните около веднъж седмично, понякога малко по-рядко.

# 206
  • София
Свекърва ми почина, но докато беше жива никога не съм знаела по колко пъти се чуват. Свекърът ми е жив, нямам представа кога се чуват.

# 207

Mr. Green Аз с моята се чувам почти всеки ден. Със сина си тя рядко се чува.

# 208
Добре,че свърши ерата на писмата.
И няма пощенски гълъби.
Сериозно-зависи от възрастта,  здравето ,поводите и  много други неща.

# 209
  • Най-красивата страна
Мъжът ми се чува и вижда с майка си веднъж седмично.

Общи условия

Активация на акаунт