Лакове за нокти - 118

• 77 082
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Заглажда се с повечко топ и става много красив Heart Eyes Ето го при мен с и без топ:
Скрит текст:

Е, това е друга бира вече! С топ много ми харесва лака! Започвам да обмислям дали....да не го закупя.  Embarassed
Осмичке, колко пласта топ си сложила?

Един по-дебел пласт Пош. На другия ден май бях повторила, че такъв тип лакове гълтат топа обикновено. И моята четка е хубава.

Ето от къде идва този прекрасен блясък на ноктите! Топът на Пош е страхотен!

# 91
Заглажда се с повечко топ и става много красив Heart Eyes Ето го при мен с и без топ:
Скрит текст:

Е, това е друга бира вече! С топ много ми харесва лака! Започвам да обмислям дали....да не го закупя.  Embarassed
Осмичке, колко пласта топ си сложила?

Един по-дебел пласт Пош. На другия ден май бях повторила, че такъв тип лакове гълтат топа обикновено. И моята четка е хубава.

Ето от къде идва този прекрасен блясък на ноктите! Топът на Пош е страхотен!
Аз съм влюбена в Пош Heart Eyes Не си го сменям за нищо на света! Laughing

# 92
Тук си го хванала чудесно.
Осмичке, много ти отива синята дънка с топа.

# 93
Кажете сайт за водни ваденки , от който сте доволни

# 94
Catalano, лакът е loot the booty. Намерих една снимка в нета, на която е хваната цялата му красота.
Скрит текст:

# 95
  • ГОре на черешата...
Благодаря,  Леми!
Ех, че красота този Есенс! Сега ще ме карате да търся топа на Пош.  ДМ, Лили, къде?

# 96

Алиекспрес Smiley

# 97
Топа на Пош от Ибей, тук го няма.
Ваденки от Алиекспрес. В ОЛХ съм виждала също сравнително евтини. От български сайт : http://egocosmetic.com/%D0%B2%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%B8
Също и от сайта на Вишнев цвят.

# 98
  • Prismatica Aerie
Catalano, лакът е loot the booty. Намерих една снимка в нета, на която е хваната цялата му красота.
Скрит текст:
Благодаря! Много ярък нещо, на твоите нокти повече ми хареса:)

Сега ще ме карате да търся топа на Пош.  ДМ, Лили, къде?
Например оттук. Или по-изгодно в ибей.

# 99
  • ГОре на черешата...
Благодаря, ще поръчам.

# 100
Скрит текст:
Благодаря! Много ярък нещо, на твоите нокти повече ми хареса:)

На мен обратното😜 иска ми се да седи по-ярък като на снимката, но определено си е по-тъмен. Сложих точно тази снимка, за да се види шимъра, иначе не е така наситен цвета.

# 101

Алиекспрес Smiley

знам там има много , но нещо от БГ не е за мен , а момичето , което се интересува не иска от Алито

# 102
# 103
  • София
Lemy , показала си един малък разкош! Много любим лак и цвят! А за маникюра нямам думи!  Hug

# 104
Lemy, и цветът, и маникюрът са разкошни Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт