Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се приготвя баница в тиган?
Как да направите тесто за козунак, което може да се меси в кухненски робот?
Как се прави домашна сгущенка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се приготвя баница в тиган?
-
Как да направите тесто за козунак, което може да се меси в кухненски робот?
За приготвяне на тесто за козунак, подходящо за месене в кухненски робот, използвайте следната рецепта: смесете брашното, сухата мая, млякото и маслото на кубчета в купата на кухненския робот. Добавете яйцата и другите съставки и разбъркайте с приставката за тесто на бавна скорост. Периодично спирайте робота, обръщайте тестото с шпатула, за да хванете дъното, и продължавайте да месите още 10 минути или докато се образува гладка топка и тестото започне да се отделя от куката на миксера. Тази техника е подходяща за месене на козуначено тесто в кухненски робот.
-
Как се прави домашна сгущенка?
За да направите домашна сгущенка, можете да използвате следната рецепта: в голяма тенджера на силен огън добавете прясното мляко, захарта и маслото. Смесете добре и оставете да заври, като бъркате често. След като се свари и започне да се пени, намалете котлона до минимум и оставете да къкри около 30 минути или докато достигне желаната консистенция. След като изстине, домашната сгущенка може да се използва за различни десерти и сладкиши.
-
Как да размразите замразено тесто за хляб?
-
Как се правят палачинки на тиган?
. То аз сладките не съм направила още, че се наложи едни сочни десерти да правя напоследък, но тези почивни дни ще ходя в южните съседи на пазар и ще си взема хубаво масло поне с него да е. 

за която дойдох, тази мелба как я сътвори, с готов ли шоколад или го направи набързо. Правила си го... дай рецептата. 


А рецепКата я давай за тези сладости, че тъкмо вчера от Швеция си купих бутер тесто 

Да вземем и да отворим я гостилничка, я сладкарничкоа..
Но общо взето, това е времето на пържене + - минута. Зависи силата на огъня. Аз пържих на газ. Не трябва да прегаря панировката. Може и по по-малко минути пържене от страна.