Пубертетът при момчетата

• 123 801
  • 1 293
  •   1
Отговори
# 960
  • Русе
От градината до 6 клас голямото ходи само с анцузи. Удобни, меки, памучни, без всякакви кантове и други украси. Обикновени черни долнища. От 7 кл. ходи с дънки или панталони. Първата му работа като се прибере е да ги събуе и да ходи по гащи из дома, с анцузите не го е правил. Търкаля се с тях докато не го натикам в банята. С малкото (9 г.) карам по същият начин. Важното на тях да им е комфортно, майната й на модата във всекидневието. За официалните случаи си имат необходимите ризи и панталони да се контят.

Ако не успея да му намеря някаква малка работа за лятото, ще почива. Отрязаме за всякакви лагери, дори на семейните почивки не иска да идва  ooooh!

# 961
Анцунг се носи само на треноровката по тенис и у дома. На училище и по принцип навън, се ходи с панталони, тип дънки.
Рев без причина при нас няма.
Препоръчвам ви една книга на Стив Бидълф"  Как се възпитават момчетата ". Четивна е и има интересни и полезни факти и  съвети в нея.

# 962
Ние понеже не сме в БГ, мен все ме плаши че щял да се върне сам там. Добре, ама го питам как ще стане като не знае бг. Гугълвал и намерил в Благоевград амреикански колеж ли какво ли. Даже не може да произнесе и града. И там да отидел на спокойствие и баба му да го гледала. Божке, божке...как ги накаканизъл. Уредил си живота човека Simple Smile Предполага, че това е мекото на хляба.

# 963
vici75 и моя си мисли, че в България е вечната ваканция. Щял да стои с баба си на морето в къщата, да гушка кучето на дивана и да снима птици. Другото за какво му било? Какво било това тук? Само математика и бързане. В някаква приказка живеят.

# 964
Ха ха, знаят маймуните къде е хубаво Simple Smile Казвам му, че в БГ ще му спукат гьона от учене ако е ученик там, колко са умни децата в БГ. Ама той запомнил ваканциите де викаш и с Бг ме плаши.

# 965
    за първи път да прочета в тоя форум, че някой, макар и тинейджър, иска да живее в бЪлгария. Всички мнения все са в обратната посока -колко сме зле ние тук и в чужбина само цветя и рози.
    Както и да е. Аз нямам против анцунг и съм оставила младежа да се облича както реши. В нашето училище няма униформа.
    За лятото малко ми е притеснено какви ще ги свърши три месеца и половина. Станал е по-разумен и си подбира компанията, но аз съм на работа и нямам много възможност за контрол. За летен курс пък абсурд. Цяла година ходи на школа по английски  И на тренировки три пъти седмично, не ще и да чуе и през лятото.

# 966
  • София
А пък аз за първи път да прочета, че бг учениците били умни и образованието ни - сериозно Joy

# 967
    за първи път да прочета в тоя форум, че някой, макар и тинейджър, иска да живее в бЪлгария. Всички мнения все са в обратната посока -колко сме зле ние тук и в чужбина само цветя и рози.
    ........
Много сте си добре вие там даже, само малко да е по-добро заплащането и според мен няма какво да се желае друго.

А те нашите така, защото го асоциират с ваканциите си. Я да му натресат на моя домашно по 5-6 предмета днес, друга ще запее. 8 клас вече, до предната година ми се връщаше с един изтръгнат лист от учебник с една задача на него за домашно. Тази година и домашно няма. По цял ден бие кучето и стои на компа.

Belinda ти не знаеш при нас какво е. Уж сме били в реномирано училище. За толкова години домашно не видях да се носи в нас. Или ще е една задача, или е такова, че някак си се пише на училище. [/list]

# 968
Синът на сестра ми учи в България и като сравнявам  със системата при сина ми, потвърждавам, че  в БГ е  сериозно. Не пиша за себе си, защото съм вече динозавър. Но и моето поколение образовани българи се цени високо зад граница, точно защото сме учили здравата.

# 969
Сигурно и аз за това ми се чини, че сина ми вятър го вее на бял кон, защото като се сетя аз и мъжа ми колко сме учили, а той не отгръща лист, сърцето ме боли направо. Какъв човек, какъв професионалист ще излезе от него. Празна глава....Не говоря за болни амбиции. Говоря за някакъв минимум....

# 970
В нашето училище не са разрешени анцузи, носят се отделно за физическо.Има униформени ризи, които се носят с тъмни панталони или изчистени дънки.

За лятото- от ПГ възраст ходи по две седмици на някакъв спортен лагер, но с прибиране у дома вечер.Тази година ще е на конна езда.Може и да продължи с плуването.Обикновено ходим на планина за две седмици, но тази година поради разни проблеми може и да пропуснем

# 971
Добро утро! Вчера след тренировката по баскетбол го оставих да почива. Уговорката беше след час да започнем да учим по БЕЛ за матурата днес. Е, няма такова нещо. Една диктовка със зор я направи. И после пак рев.... Страх го било, не разбирал какво се случва с него, защо била такава системата.... От страни като го слуша човек ще каже, че голяма драма изживява, че е неразбрано... А аз седя и се чудя дали в НАТФИЗ да го изпратя.

П.С. Стискайте палци за тая матура, моля.

# 972
Стискаме, но матурата е лесна, спокойно.

# 973
  • В полите на Пирин планина
Освен това е само за статистика и не влияе на никакви оценки ... В общи линии поредната глупост.

# 974
  • София
Стиснати палци за матурата и от мен. Да минава и да си почине малко детето. И дано резултатите да са добри.

Аз намерих някакъв летен лагер в Банско с английски и спорт. Сега ще видя за кои дати има свободни места и да отива, че иначе тук ще изперка от скука цяло лято. Миналата година ходи на такъв лагер в Британика и не беше от очарованите, обаче изобщо не го питам. Сега ще ходи и на лятно училище след края на годината + плуване. А за лятото книги ще го натискам да чете, че с преразказите по БЕЛ хич го няма.Миналото лято го оставих да не прочете нито една книга и много съжалявам, че не го натисках да прочете поне една

Общи условия

Активация на акаунт