Тренировки в домашни условия - 91

• 62 635
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
АЛО според мен е хммм да го наречем "маркетингов трик" повече, отколкото програма, "направена" за да възбуди интересa на публиката към 80 ДО. Което не означава, че за нищо не става - напротив! 5 много приятни тренировки във формата на 80 ДО, които ако се направят с подходящи тежести и ластици ще са идеални за двойни дни или лежерни дни между програми.  А и са само по 30-ина мин, точно за периоди, когато нямаш никакво време, но искаш да събудиш тялото.

21ДФХ си е сериозна работа на ниво фаза 2-3 от 80 ДО (малко спекулирам, защото още не сме правили фаза 3, разбира се, но по описанията така излиза) и определено може да ти вземе здравето. Помня, че правих май 2 пъти един след друг 21ДФ и като минах след нея на 21ДФХ се озорих! Особено плиометриката я модифицирах до последно!

Ти на кой модел си се спряла хипотетично?  Laughing
Simple Smile)))))))))) Аз, като един много прагматичен човек съм си харесала модела, който има най-голям resale value Wink Т.е. мога да си го ползвам год-две, да си го продам и да съм загубила $150 от цялата транзакция! ММ казва, че имам еврейски, китайски, гръцки и арменски гени накуп Simple Smile Само да не беше с толкова старомоден монитор! Но пък бил точен....
https://www.amazon.com/Concept2-Model-Indoor-Rowing-Machine/dp/B00OUGNUO8

Alibabali - не винаги можем да избягаме от гените си и дължината на краката/торсовете си ай гесс Simple Smile)) Горката е 5.4 (162.5 см) и 109 паунда (49.5 kg) и доколкото разбирам заради състезанията е сложила и циците. Но изчистена за състезание и на ток изглежда не зле! Но съм съгласна, че прекалява с упр. за косите коремни... каза една друга "идеална" Grinning

Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 16:01 от Agent Provocateur

# 721
Добрах се до свободна зала с тренажора, който обсъждахме вчера. Подкарах го.  Зор за цели 12 минути. По показания много калории се изгарят за кратко време.

Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 18:58 от Jerry F

# 722
Агент, точно същия е в моя фитнес. 😉

# 723
Ох да ви разсмея малко... чета си аз яж и тичай и се впускам в хвалебствени обяснения към мп колко прилича на Скот и как докато чета се сещам за мп. А той ми отговаря а аз чета мечо пух и като срещнал прасчо се сетих за теб. Хахаха мотивацията на макс

# 724
Ето такива крака искам като на горната снимка. Много е тънка в корема, виждам и ребрата. Каза още една иделна. Laughing

# 725
На мен май Оутъм по- ми харесва сега, но всичко е заради тена. Той ме плаши и обърква. Не мога да разбера защо мацат така за състезания. Всъщност разбирам, че искат да подчертаят мускулите, но пак не ми харесва.
 За днес - Step Moves с Кети.

# 726
На мен ми харесва физиката на всички треньори, с които съм тренирала до момента. С различна структура са, но са стегнати и готини. Повече обаче ми харесват телата им, отколкото лицата.Не знам защо всички придобиват някаква грубост в лицето - сигурно ще е от напъването с тежести:smiles: и много изчистеното хранене, което заличава омекотените женски черти. При мацките, които се занимават с йога това го няма.
За вчера БР 6.
Alibabali, аз досега съм пробвала няколко тренировки от 80 ДО - не че ми минават трудно, просто не мога да намеря един час. Или по-скоро сериозно ще съкратя времето за мотаене сутрин, което вече ми се е превърнало в ритуал. Дълго пиене на кафе, дълго къпане, закуска, разходка с кучето и т.н Ще пробвам през лятото, когато дните са по-дълги.

# 727
  • 1st floor
Като спомена Аманда за промяна в лицата заради трениране с тежести, се сетих, че аз от няколко години насам ставам все по-ниска. Sad Като ученичка бях 1.64 или 1.62, вече не помня. Преди пет години твърдо бях 1.62, после станах 1.60 и онзи ден мерих дребния (който вече стърчи над мен  Mr. Green) и се оказа, че съм 1,58. Shocked Последното ми мерене беше провокирано и от разговор с колежката ми. Показваше ми разни снимки и коментираше мъжа си, че се  е смалил, защото в работата си вдигал чето тежки неща. Thinking

Дези не я разбрах коя снимка коментира. newsm78 Може би на мен не ми излиза.

Днес съм с МТ на дупето и задната част на бедрата. След малко отивам да метна ден 41.

# 728
Момичета понеже сте по запознати имате ли идея в домашни условия каква програма мога да изпълнявам? Аз съм на 20г. и съм 42кг. искам да си стегна цялото тяло без да отслабвам, а до момента всяка програма, която съм намирала включва много кардио, а на мен ми трябва може би минимално. Постоянно съм изморена и нямам никаква енергия. Някаква идея за програма?

# 729
Приключих днешния хранителен и тренировъчен ден.
Размених днешната и утрешна тренировка. Днешната изискваше общо час, а утрешната малко по-малко, че абс фикса е 10 минути (този е).
та така: total body cardio and pilates Simple Smile
Общо от тренировки и активност 418 калории, 183 гр. изгорени мазнини (уж).
Храната е 1300 калории - нещо все не успявам да ги вдигна (намерила съм с какво да се жалвам)
Вх 163 гр., Мазнини 26, Протеини 80.
Уж сметките са ок, пък ефект на мерки и кг., няма, ама здраве да е. Сигурно повече време трябва.
Тегаво ми е с тия сайтани, темпета и тофу та - писнаха ми. Не успявам да го вдигна тоя протеин и това си. Ама нищо и тук здраве да е Grinning

# 730
63/99 80 DO Booty + 66 min кънки на лед
64/99 80 DO Cardio Core + 55 min elliptical
65/99 80 DO Total Body Core + 22 min elliptical + 24 min гребане
66/99 80 DO Legs + 66 min elliptical

# 731
За днес - ACE HIIT Upper с Кристи Фрайтаг. Мислех да правя и десетминутна за бедрата, но май ще остане за утре.
Батърфлай, ако си постоянно уморена, може би проблемът е в диетата. Иначе зависи от времето, с което разполагаш, и нивото. Можеш да почнеш с 21 Day Fix или Body Revolution. Кристи Фрайтаг има също нелошите 10 Pounds Slimdown и 10 Pounds Slimdown Xtreme. При всички тях кардиото се комбинира със силови.
Аманда, преди няколко дена четох едно интервю с Лазар Радков, в което казваше, че правенето на физиономии и стискането на зъби било много типична грешка при клиентите му.

# 732
Момичета понеже сте по запознати имате ли идея в домашни условия каква програма мога да изпълнявам? Аз съм на 20г. и съм 42кг. искам да си стегна цялото тяло без да отслабвам, а до момента всяка програма, която съм намирала включва много кардио, а на мен ми трябва може би минимално. Постоянно съм изморена и нямам никаква енергия. Някаква идея за програма?
Най-вече качествена и правилна храна. Hug От кой град си? Мисля, че за теб е най-подходящо да ти се препоръча съвестен треньор (в зала), който ще ти изготви хранителен план и ще ти покаже подходящи за физиката и целите ти упражнения. Ако по някаква причина не искаш или не можеш да се обърнеш към треньор и искаш сама вкъщи, продължавай да четеш и пишеш тук. Hug С тегло от 42 кг вероятно никак нямаш мускулна маса, затова лесно се изморяваш, но не означава, че не можеш да правиш нищо. А за изграждането на мускули, които придават стегнатия вид на тялото, са нужни не само упражнения, но и богата на протеини храна.

# 733
Мерси за отговорите. В моя град нямаме фитнес в който да има инструктор пък и нямам никакво време да ходя. Аз не съм на диета ям си от всичко по принцип, но картинката не е добре. Увиснало дупе, целулит, подут корем ...

# 734

Alibabali - не винаги можем да избягаме от гените си и дължината на краката/торсовете си ай гесс Simple Smile)) Горката е 5.4 (162.5 см) и 109 паунда (49.5 kg) и доколкото разбирам заради състезанията е сложила и циците. Но изчистена за състезание и на ток изглежда не зле! Но съм съгласна, че прекалява с упр. за косите коремни... каза една друга "идеална" Grinning

Е чак пък горката Simple Smile 162.5 не е чак толкова зле!  И за успокоение на другите като мен (~1.60 ) дами в темата да кажа, че Tracy Anderson е 1.52 , а Jillian Michaels 1.59 Руми Илиева също не е особено висока - 1.63 . Но въпреки скромната си височина и трите изглеждат добре, даже и когато не са на ток -  всъщност , аз май не съм ги виждала обути в нещо друго освен маратонки Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 мар 2018, 03:10 от kate-aqua

Общи условия

Активация на акаунт