Тренировки в домашни условия - 91

• 62 643
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Глупости.

Аз за кръста имам една специална, малко по "спiрит" е, обаче после ни кръст, ни врат ме болят Simple Smile И жената ми е много симпатична.
черпя те: https://www.youtube.com/watch?v=NPt3e-2Hvvw&t=2279s

ПС
Баси, до къде се докарах - 2 чаши вино и зверски махмурлук. Така е, който купува салами и кашкавали и прави камембер в тесто, като седне на масата, осъзнава, че е сготвил за 10... ама не и за себе си. На салата и празен стомах, след малко вино днес съм дроб. Безсънието и болката от цикъла са само бонуси.

# 676
  • Sofia
Sprinkles, благодаря!

Започнах точно с 21 Day Fix, добре ми се отрази. Добавих си и още малко упражнения за корем и дупе.
Скачам и на въже, около 10-15 минути. И сега като понамаля и захари, тесто с по- балансирано хранене - скоро се надявам да се отчета с положителни резултати Simple Smile

Хубав почивен ден

# 677
Отчитам Cardio Flow за днес. На 7-8 минута някъде от тренировката се усетих, че има нещо нередно...зачудих се кога скочихме от 4 на 6 повторения, след като на третото фламинго краката ми трепереха. Joy Е, оказа се, че вместо ден 20 съм пуснала ден 38 😂😂😂.  Радвам се, че оцелях. Не беше толкова трудно, колкото си представях.

# 678
Alibabali, уви, не съм пускала снимка на краката си, а и да пусна, съмнявам се да те впечатлят Laughing Бързо да си признава кой е бил, защото и аз си спомням една такава снимка, но кой беше...
В темата са пускани много прекрасни крака, но едни от най-дъхоспиращите за които аз лично първо се сещам са на Annick (майка на 3 деца и много красива българка!)

# 679
Само Отъмн и чернокожия младеж ми изглеждат като да са си хапвали добре  Laughing
Али, в едно от другите клипчета, което пусна Агент, Оутъм обяснява, че целта й била да качи мускулна маса, така че сигурно наистина е хапвала повече, а високия младеж отдавна го подозирам, че е виждал контейнерчетата, колкото и аз, т.е. само на снимка. Но той е съвсем друга категория - млад, едър, мускулест мъж с бърз метаболизъм. Сигурно е омитал по 3000 калории на ден, без да му мигне окото.
За днес - любимата ми смесена тренировка - Cardio&Weights с Кети.
Без да искам да отварям отново дискусията за храненето, само споменавам, че проверих: амиокиселината, която липсва в повечето от растителните източници на протеини, е метионин. Храната, която е най-богата на тази аминокиселина, е бразилският орех/като бонус е добър източник на селен, магнезий и цинк/. Друг нелош източник е пармезанът.

# 680
Ще разделям тренировката днес. Сега, като си изпия кафето да направя някое кардио. Ама кое. Да ровя да си харесам някое. Кое, като всички са ми омръзнали. Ще избутам някое. Или да излеза да потърча 30 минути.
По план ще се замъквам към фитнеса по някое време.

Духче, много благодаря. Екстра ми е гръбнакът, кръстът и вратът.

Може ли такова нещо!!! Калпазанката Мая:
Скрит текст:
да ми краде всички шейкъри и да си ги слага в някаква тайна скривалищница, дето не мога да я открия. Днес трябва пак да купувам.

# 681
Ох, Джери - много е сладка тази калпазанка Heart Eyes

Само Отъмн и чернокожия младеж ми изглеждат като да са си хапвали добре  Laughing
Али, в едно от другите клипчета, което пусна Агент, Оутъм обяснява, че целта й била да качи мускулна маса, така че сигурно наистина е хапвала повече, а високия младеж отдавна го подозирам, че е виждал контейнерчетата, колкото и аз, т.е. само на снимка.

Вчера чух(може би в представянето на третата фаза, не помня точно), че Autumn е качила 11 паунда - мускулна маса, след първа и втора фаза. Утешавам се, че и аз вървя по нейните стъпки с траен килограм нагоре от началото на програмата Mr. Green

Какво ново за програмата - а, да, Autumn се е отказала от плана за осем повторения на всяко упражнение в Cardio Flow в третата фаза. Вместо това е решила повторенията да си останат четири, но кръговете да са десет или нещо такова Laughing

За днес отчитам Day 46 Cardio Core.

# 682
Джери, голяма сладурана:heart: Чаках да я покажеш.
За днес БР 5.
Тони, изглеждаш страхотно, та изобщо не се притеснявай за килограм отгоре.
Мотивиращи резултати показвате от програмата. Ако преодолея психологическата бариера - час тренировки, ще направя програмата след това. Ама без контейнери, че не мога да следвам хранителни планове, които не могат да станат дългосрочни:grinning: То и затова чувството ми на удовлетвореност от визията, минава преди всичко през психологическия комфорт, а не през мерки и теглилки.

# 683
Мерси, момичета!
Аманда, ами обикновена си е, не е породиста, но много ни пази къщата (големия пазач), много си я обичаме. Тя още повече. Особено в кално време да ти се метне на краката, а ти си се изтупал с бял панталон за среща.

Направих Били адванс 25 минути. После дупе и крака, към 15 часа у залата.

# 684
  • София
Днес по план почивка.Въргалях се на ролера 20 мин и после правих някакъв стречинг 30 мин.Мускулите на д*упето и краката са ми много стегнати и ме болят.Пия магнезий и вече незнам как да ги отпусна малко.Трябва да във форма за Booty day утре.
Купих от Лидл голяма кофа гръцки йогурт ... ммм било много вкусно , не бях опитвала до сега.Наред с таханите сега и с този йогурт усещам , че ще прекалявам.

# 685
Купих от Лидл голяма кофа гръцки йогурт ... ммм било много вкусно!
Гръцкият йогурт има много по-високо съдържание на протеин от обикновения, но препоръчвам да се купува обезмаслен (когато си на режим!) - около 20 гр протеин/чаша. Любим десерт ми е чаша гръцки йогурт с чаена лъжичка сладко или чаша малини/капини/ягоди! И след силова е добър избор, особено ако не си фен на добавки. А, да - разбира се, че съм разтваряла шоколадов протеин с малко вода, добавяла съм му гръцко мляко, пъхала съм го в камерата и съм го кръщавала "сладолед" :green:
Agent, аз пък се смея на твоето гребане. И викаш, дупето се натовари? Нещо този гребен тренажор ми се вдига в Ачите.
D_ana, в интерес на истината скоро стана въпрос тук за гребните, та си преговорих позабравения мат'рял - това е нещо феноменално! - а от събота, когато усетих 30 мин лежерно гребане какво натоварване на цяло тяло дадоха само гледам оферти на Амазон и Крейгслист и се чудя дали ще ми мине номера да си го поискам за РД (излишно е да казвам, че не съм си харесала най-еФтинкото) Grinning Оказва се, че няма друг тренажор, който да натоварва 80+% от мускулатурата на тялото, вадейки едновременно кардио и силова тренировка при минимален стрес за ставите - кеф ти стеди стейт кардио, кеф ти ХИИТ!

Имало и гребане класове (по подобие на спиннинг) и дори ги доусложняват с класически силови:
http://www.cityrow.com/
https://www.shape.com/fitness/workouts/full-body-rowing-workout- … crapload-calories

Последна редакция: пн, 05 мар 2018, 16:42 от Agent Provocateur

# 686
Много интересно, Агент, един наистина всестранен уред, както се вижда и от курсовете.
Ти на кой модел си се спряла хипотетично?  Laughing

# 687
В предишния фитнес, който посещавах този тренажор силно привлече вниманието ми покрай една мацка, около 40+ с невероятно красиво, изваяно и в същото време- фино и женствено тяло. Та тя идваше и правеше по около 30- 40 минути само на него за отскок. Ако нямаше свободен- търпеливо изчакваше, но никога не пропускаше.

Отчет за миналата седмица- всичко от основния план- чекнато.
Днес пордължавам: хийт цяло тяло 30 минути, програма корем на нашата Мис Спорти - 12 минути, йога за разтягане- 20 мин, 5 км ходене бързо темпо.
Аз пък съм набарала един замразен кефир, който хапвам понякога като сладолед, най- често с плодове, или с някое хубаво сладко, когато нещо съм на зор за бърза захар във вените.  Laughing

# 688
Такъв тренажор има при нас, само че гадовете са го набутали в залата при екс бодито.
И решиш да потренираш, дойде някоя мързяща я да тренира и врярваща, екс бодито премахва всички изядени торти през деня  и те гонят.

В стария фитнес го сложиха за съвсем свободно. О аз съм си намислила да си се изнеса пак в стария фитнес, у София ...

Да се допълня днес още главно вътрешна част на бедрата, рамене и да не вися на дъжда в Благоевград малко корем и клюки с инструктора.

# 689
Аз възлагам големи надежди на 80 ДО.
Не мога да се гледам.От както спрях месото съм плюс 6 кг.А реално не се тъпчем в нас.Храня се балансирно Дали заради многото плодове,зеленчуци и хляб от време на време.
Бях спряла и млякото ,но ще започвам да си го хапвам отново.
Надявам се за един месец да поотслабна 5 кг.

Общи условия

Активация на акаунт