Тренировки в домашни условия - 91

• 62 732
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Аз пък сънувах, че съм зверски изморена.Чакам да ми се обадят от фитнеса, ама почна семестъра, дамите са все по-"заети". Тук не е така, но в София масово не се ходеше на лекции, ходеха на работа, ама работа тук няма.

Ако не към обяд, ще се замъквам с тясното клинче на международния път отгоре да ме вземат на стоп до Благоевграс, ако не с автобуса 2.30. Програмата ми на инструктора съм я направила на нищо, обърната, разчекната, абе бяма нищо общо. Днес, крака, но без напади - клекове, римска тяга, уреди и малко дупе. Е цял ден за дупе за мен е престъпление да си губиш времето (щото имам хубаво, мускулесто и здраво дупе, тук умря циганката).

Айде аз да гледам ненормалните обяви за работа, пия кафе, губя времето и настройвам за фитнес следобед.
Приятни тренировки!

Последна редакция: пт, 02 мар 2018, 11:13 от Jerry F

# 631
И аз като Непо мисля, че 80 ДО е нито лесна, нито трудна (поне засега), за тези които се плашат. Мисля, че е пипната толкова добре, че да надгражда и тежести и трудност много плавно и изведнъж човек се оказва по-силен. Харесва ми, че Отъм е доста реалистична и има моменти, в които и тя е човек и се запъхтява, отмалят й ръцете и т.н. Съответно дава почивчици, но за мен точно толкова, че да си поеме въздух човек, без да се налага да спира видеото. Въобще не е такова бясно темпо като Бодишред например, а надграждането става със заякване, не с бързане.
И аз гледам да се движа с нейните килограми, въпреки че точно вчера каза, че не трябва да се сравняваме и зависи много и от това колко тежи човек за това колко може да вдигне.

А да, исках да се изкажа и за Фитбит. Мисля, че изчислява изгорени калории на база ръст, килограми и пулс. Например на ММ му гори много повече (над 3000 на ден), но и той има по-висок пулс в покой, а и по принцип, по-голям е и е по-тежък. Нормално е и да показва, че гори калории, дори когато не се носи, защото му е заложен базов метаболизм спрямо мерките. Т.е. той си гори минималните калории на ден, ако човек спи или не го носи. Сега вече до колко може да се вярва, че на теория горим повече отколкото приемаме, е друг въпрос. Аз лично гледам грубо да си достигам заложения калориен разход на ден, което почти винаги става, защото иначе е знак за мен, че не съм се движила достатъчно през деня.

Последна редакция: пт, 02 мар 2018, 11:15 от D_ana

# 632
Аз може би не се изразих правилно по отношение на 80 Day Obsession.

Изобщо нямах предвид, че програмата е непосилна, а, че, ако се прави с тежестите на Autumn и програмата се следва по план, тоест с шест тренировки седмично, без добавки или много внимателно хранене, няма как да не се натрупа умора.

Затова, и според мен, ако се търси оптимален ефект и постоянство, към програмата трябва да се подхожда внимателно - с внимателен избор на тежестите, с добро хранене, при нужда - с добавки.

За днес отчитам ААА - втора фаза, трета седмица.
Третите седмици ми са любими Heart Eyes

Последна редакция: пт, 02 мар 2018, 19:07 от {Тони}

# 633
Искам да попитам 80 ДО-шънките- стриктно ли тренирате 6 дни в седмицата, или допуската е волна програма?

Тони, радост за окото си!!!  Heart Eyes

# 634
Тони, няма как да не ти направи комплимент човек, колкото и да се притесняваш.  Heart Eyes
Аз те разбрах какво имаш предвид за програмата. Коментирах само, за да не се притесняват хората, че са дълги и съответно трудни тренировки. На мен една Insanity би ми била много по-непосилна.
Започнах обаче и аз да си пия колагена по време на тренировка и да се хидратирам по пример на Отъм. И хапвам нещо преди тренировка, което още не съм решила за себе си дали ме зарежда или не.

Тили, аз съм от тези със свободната програма - тренирам по календар, но без уикенда, което неминуемо ме забавя.

# 635
Тони, коментарът е излишен! Ще се радвам да споделиш снимки и в края на програмата, за да видим разликата.

За днес ААА. Тили, аз съм решила първата фаза да я правя без почивки. Т.е. тренирам 7 дена, но усещам, че имам енергия и затова не се е налагало да почивам. Следвам режима, но имам залитания. За съжаление, ще трябва да прекъсна за около седмица през втората фаза, защото не предвидих, че ще ходя на почивка.

Подкрепям мнението на Дана. Определено Инсанити би ми била в пъти по-трудна, отколкото 80ДО.

# 636
  • Бургас
За днес:
Мъртва тяга от дефицит
Румънска тяга
Лицеви опори
Набиране
Планк на топка за фитбол

# 637
Уау, besyto!!! Съвсем без почивка? Споделяй, моля те и по- натам как ти се отразява.

Аз,така или иначе, няма да я започвам близките месеци, както писах и преди- мисля от Септември да "скачам", но не съм сигурна, че ще мога да тренирам 6 дни в седмицата, т.е. И събота, или поне един от почивните дни. Уикендите обикновено пътуваме нанякъде и тогава хич не ми е до тренировки, отделно винаги съм ги възприемала като дни за почивка и възстановяване. Затова всякакви споделени мнения и опит са ми добре дошли.  Peace

# 638
Изобщо нямах предвид, че програмата е непосилна, а, че, ако се прави с тежестите на Autumn и програмата се следва по план, тоест с шест тренировки седмично, без добавки или много внимателно хранене, няма как да не се натрупа умора.
Абсолютно точно казано, Тони!
Както и да отчитаме спецификата на сезона (лично за мен късна зима и ранна пролет са ми много тежки периоди физически и психологически винаги!) Пък и живеем освен да тренираме Simple Smile
А пък аз много си харесах елегантната линия на дупето! Пу-пу-пу, наборе!
Първите 44 дни ги направих по календар, имам 1 тренировка, преди която почивах 1 ден и после пак по календар (пропуснах логическата почивка в тази седмица). Има нещо във формата на тази програма, фактът, че са заснемали всеки ден отделно и екипът е горе долу на твоя личен хал към конкретния ден (гладен, поизморен, мрънкащ, поразлигавен), което за мен лично е много смешно и мило и си се хиля като идиот със всички наред и със майтапите им - вчера му казаха на мускулестия левент, че ако раждаше нямаше да пъшка толкова с ластиците! Grinning

Данич, Спринкълс - и аз като Непо слагам и утежелителите на глезените, когато си мисля, че 2 ластика са ми малко... вчера си вързах и 3 (от лента) и бях като анимационен герой - очите ми изскочиха от черепа Simple Smile)))
Иначе от мързел не си свалям ластиците след всяко упражнение и се получава ситуацията, че правя с ластици нещо, коеот по програма е без ластици - най-любимо ми е жаби на глайдерите с два ластика около бедрата - "мързелът не мори, а мъчи"  както казва майка ми Wink

# 639
...вчера си вързах и 3 (от лента) и бях като анимационен герой - очите ми изскочиха от черепа Simple Smile)))

Иначе от мързел не си свалям ластиците след всяко упражнение и се получава ситуацията, че правя с ластици нещо, коеот по програма е без ластици - най-любимо ми е жаби на глайдерите с два ластика около бедрата...
Добра идея да вържа и трети ластик!  bowuu
Това с ластиците и аз го правя редовно. Затова и ми харесва трета седмица - не ми се налага да свалям често ластици, докато не минем на следващия кръг.

# 640
За днес Cardio core. Настинката, която ме налегна преди да започна програмата, така и не си отиде и от вчера взе да се влошава Sad та днес ще трябва да се ходи на сауна, а утре може на масаж.
Вчера омазах храната Sad

Тони, адмирации! Изглеждаш прекрасно!

Агент, и аз не ги свалям ластиците Simple Smile

# 641
Тони, чудесна си... е, как да не се мотивира човек да тренира....Kissing Face 
Започвам втората седмица 21 фикс екстрийм. Обмислям да направя програмата повече от три седмици.

# 642
Тони, страшна си! Стимулираща и надъхваща, браво!
Спринкълс, за русите кичури, защо пък не?

Йейй, изкарах кардио фикса без да умра и без да спра. Но не без критични моменти, признавам си Grinning Малко по-лесно ми е от колкото в началото.
Купих си и грахов протеин Simple Smile

# 643
Тони за 1 бройка и да те пропусна. Нямаш грешка! И не е комплимент.

За днес barrie legs. Някой да ме беше гръмнал да не се мъча  Mr. Green  Crazy

# 644
Hahahah Grinning Maggie, а пробва ли коремния сет, който Бесито вчера сподели ? Като се смея и мускулите на корема ми напомнят за вчерашната тренировка Grinning

Общи условия

Активация на акаунт