Тренировки в домашни условия - 91

• 62 638
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
  • Plovdiv, Bulgaria
Госпожица Дух Стягане с тренировки. Все си мисля, че отслабването ще е от храната.. Иначе съм много зле като цяло, искам да отслабна преди всичко, но пък не искам да съм няква мега увиснала после ( не че ся не съм желе).. Имам доста за сваляне, доста за стягане. Сериозна работа си трябва, а все отлагам и трябва да почна от някъде.
Когато ходя на зумба ми е хубаво, но в нас ми е много, много трудно да се наканя да тренирам. Не го ли направя сутринта, после изобщо не става.. Това значи обаче и събота и неделя да ставам рано, което е още една спирачка за мен.
Румяна подхванах за начинаещи където са, не 6 седмичната, а другата програма. Сега ми се върти в главата събота и неделя освен да комбинирам 2 тренировки от тях.. че да станат поне едни 30-40 минути. Не мога да ги правя както са примерно - понеделник, вторник.... Нямам това време, а и предпочитам зумбата. Пробвах тренировка някаква за малко по-напреднали - не съм още в тази категория.

# 706
Румяна и аз я подхванах, но наистина ми е трудно да се мотивирам да тренирам вкъщи. Днес съм си взела екипчето на работа и довечера се насочвам да се потя.
Искам да ви попитам вие ядете ли нещо преди тренировка? Виждала съм да се ядат банани, да се пие протеин....  newsm78 newsm78

# 707
Дух, Ало се прави само една седмица. Предполагам, че има някакъв календар за тази една седмица. Тренировките, които съм пробвала, всъщност ми се сториха по-леки от тренировките от Фикса, но пък след седмицата с двойни тренировки може би ще ти дойде добре една възстановяваща седмица с по-леки тренировки. Тъкмо ще свикнеш и на ластичетата.

# 708
Какво да се чудим. Тук във фитнеса изпокрадаха всички свестни ластици.

Да бях краднала и аз😉

Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 11:10 от Jerry F

# 709
Арсен, а преди това прави ли само 21дф? Ако да, как ти се струва екстрийма на фона на дей фикс? И не само към теб е въпроса, ако някой ги е правил и двет
Не съм правила 21дф, за това не мога да ги сравня. Само мога да кажа, че първата седмица цялата имах мускулна треска, включително и на дупето, а там хващам много рядко. Тази седмица - 2-рата, вече няма МТ, но си го има това приятното усещане на другият ден, че са работили мускулите.

# 710
Амии...и аз да се отчета, макар че на фона на повечето тук трениращи по-добре да не го правя Grinning От 3 седмици освен вкъщи, ходя и на фитнес. Редувам горна част-долна част-цяло тяло.  Събират ми се 4-5 тренировки седмично. Задъхвам се вече доста, ако ренирам вкъщи, явно фитнеса изолира по-добре. След 2 дни влизам 30-та седмица и се чудя до кога да тренирам...но ще гледам още месец поне.

# 711
АЛО- то е подготвителната програма към 80 ДО. Само една седмица ли е? Защо бях останала с впечатлението, че е по- дълга?  newsm78
Аааааа, от Power Plate имам само хубави впечатления аз.  Peace Ама това по времето, когато посещавах фитнес зала в Сф и в целия град имаше само един или два такива уреда. Но говорим за истински ПП, а не за Вибро- плате и подобните реплики /така любима моя дума  Laughing/. Идеята е, чрез вибрациите се активира работата на всякакви мускули- на всевъзможни нива.  Wink Разработка на НАСА е. А, да- и то не е само да стоиш и да те тресе, а докато си на платформата се правят комплекси уплажнения, които в съчетание със зададеното време и честота на импулсите увеличават ефективността на тренировката в пъти. Започва се със серии от 30 сек, като постепенно се увеличава интензитетът на ипулсите и времето. И не- не е опция да се тренира само с ПП, по- скоро тези сесии са един вид буустър към тренировъчната програма. Знаете ли какъв зор може да е 1 минута планк? Чудесно се съчетава с LPG процедури за цяло тяло след това.  Peace

# 712
  • 1st floor

Непо - сайта се е объркал. Бях там, момичето провери - изчерпани са в София, изтегли ми една бройка от Пловдив. Иначе в Бг ще пристигнат в края на март, защото на 8 ми ще заредят склада, който не в България. Обаче аз скоро няма да я почвам 80 ДО, ако са ти спешни, мога да ти дам моите и да изчакам за следващата партида, ако искаш Simple Smile Направо, ако решиш, като ми се обадят, ще ти пиша и ще идеш сама да си ги вземеш от Декатлон Витоша, на моето име (ще ти го кажа) Wink

Духче, много мило! Hug Ама някак не ми е съвестно да ти взема ластиците.  Grinning Ще се пробвам и аз да си дръпна едни от Пловдив, ако стане по телефона и все още има налични там. Много благодаря!!! Hug

Аз отчитам двойната тренировка с 5-10 минути почивка между двете части. Успях да ги направя, не беше чак толкова страшно.  Laughing Така, че официално съм преполовила програмата с ден 40! bowuu Сега ме чака готвене и чистене на цялата къща. Още имам пауър, но първо ще си почина с едно кафе на спокойствие.  Laughing

# 713
Аз си подскачах снощи на животинската от 80 ДО.

21 ДФХ е доста по-трудна като темпо от 21 ДФ. Ако в 21 ДФ има почивчици, то те значително намаляват в Екстрийм. Най-общо казано при мен 21 ДФ имаше ефект на корема, 21 ДФХ удря сериозно бедра и дупе като мускулна треска.
АЛО е само една седмица и е лесна и приятна, да не кажа по-лесна от 21 ДФ. Има си календар към нея, който е почти идентичен после в 80 ДО.
80 ДО за мен е по-лесна от 21 ДФХ (засега!).

# 714

Laughing Направо ми разби представите. 21ДХ съм правила или отделни видеа или цялата програма, не помня вече. Помня, че много ме измаряше.

За днес total body cardio fix. Мисля да добавя йога по- късно, но всичко зависи от това дали ще съм достатъчно дисциплинирана да си свърша по- бързо останалите задачи. Май не  Laughing

# 715
Непо, не се притеснявай, ако ти трябват съм сериозна. Аз имам още 1 седмица 21 дей фикс
После почвам 21 дей фикс екстрийм. Това са още 30 дни, в които няма да ми трябват ластици. Ако решиш, пиши ми Wink

А... така... АЛО то било по-лесно от екстрийма? Тамън ще си почина Grinning
Наядох се като попско чадо на задушница - много бях гладна. Чакам да ми слегне храната и ще правя "любимото" кардио. Добре, че врънах ъпера сутринта, вече съм забравила, че съм тренирала, ще мисля за кардиото като за първа дневна тренировка D

# 716

Laughing Направо ми разби представите. 21ДХ съм правила или отделни видеа или цялата програма, не помня вече. Помня, че много ме измаряше.

За днес total body cardio fix. Мисля да добавя йога по- късно, но всичко зависи от това дали ще съм достатъчно дисциплинирана да си свърша по- бързо останалите задачи. Май не  Laughing

Определено е по лесна,само е по дълга,няма толкова базови упражнения като фикса,а базовите са най-тежки ,залагат  много на изолиращите,буути е изцяло от изолиращи !

# 717
Духче, поела си по моя път. Януари започнах 21DF,  след това 21DFX и сега 80DO. Добре че не скочих веднага на 80DO. Определено екстрийм е по-интензивна програма и първите дни може да те изтощава повече, докато свикнеш с кратките почивки. Grinning  Чудна програма е 21DFX!

Вчера не ми беше ден и направих едно яко въглехидратно зареждане. Тренировките правя по план без почивка. Днес само се наложи да разменя една и вместо Booty, направих Cardio Core. Реших, докато съм в родителите ми по работа да метна и тренировка 😂😂😂. Въобще не бях подготвена и не бях хапнала преди това, но въпреки всичко изкарах тренировката много леко. Здраво се изпотих, но определено нищо не ме затрудни толкова, колкото през изминалите седмици.

Arwen88, от известно време ям преди тренировка, но гледам да е поне час и половина по-рано. Понякога и повече, зависи какво съм закусвала. Обикновено въглехидрат, протеин и зеленчук. Това ми е по план. След тренировка хапвам същото, като понякога не добавям въглехидати.

# 718
Беси, на мен точно почивките са ми най-трудни да ги спазвам. Има моменти, в които 15-20 сек са ми крайно недостатъчни да нормализирам дишането.
Ами каквото такова, аз и от 21 дей фик щях да умра в началото и имах мускулна треска на всяко място, ама ей ме на, днес правя по две. Ще се мъча, ще се мъча, пък ще стане. Ако трябва с малко повече почивка, не знам колко са, ама под 20 секунди вече се плаша Grinning

# 719
  • 1st floor

Аз не съм правила цялата 21 ДФХ, защото се отказах. Нещо не бях в добър период и ме затормозяваше много. Определено и за мен 80 ДО е по-лесна. Peace

Духче, обадих се в Декатлон и ми обещаха и на мен ластици от Пловдив. Laughing Ще ми звъннат, като пристигнат.  Благодаря още веднъж за предложението. Hug То моето е повече лиготия, защото всъщност си имам един лентовиден ластик, завързан на възел, за да образува кръг и към него си прибавям и един кръгъл от Лидл.. Ама пуста муха като ми пуснете тук и не мога да се спра! hahaha

Общи условия

Активация на акаунт