Всичко за косата

• 93 922
  • 769
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Много ти благодаря,ще погледна Hug

# 76
Здравейте и от мен!
Аз съм пристрастена към фризьорите, много обичам да ходя. Иначе вкъщи рядко се правя, въпреки наличието на няколко преси и маши.

Косата ми е гъста, цял живот почти я поддържах дълга. Минах през всички цветове и след обезцветяването загубих малко от плътността и обема й, но това са рисковете няма как.
От година и малко съм на късо каре и доста се харесвам. Предвид дължината няма много варианти за прическа, но аз и обикновено съм изправена. Обичам много и плитки.
Преди с дългата коса се сплитах на 6-7 плитки и стоях така едно денонощие, после пусках косата и беше все едно след ретро преса.

# 77
С розовия тонер на Престиж няма как да се прекали.. когато го слагам на мокра коса,ефект почти няма,вече го слагам на почти суха,някой път и смесен с маска и се получава много хубав розов оттенък

# 78
Ау колко много пишете Simple Smile

Аз исках да попитам някъде имаше тема за размяна но не я намирам? А има ли тема за продажба примерно?  Искам да махам Ми амантето?  Много ми станаха финишите, а косата ми е тънка, къса, бързо омазняваща се.

# 79
Изгубих ви, но ще дочитам  Wink
Днес ще се мацна с оцветяващ шампоан, че фризьорката ми я няма, а бялото цъфна   Embarassed

# 80
Препоръчайте ми някакви продукти, който да правят косата гладка като по рекламите.  Имам права коса, ползвам шампоани и маски от проф.серии. Като се разреша косата изглежда добре най-много 5 минути, а след това е на отделни кичури и не ми харесва как изглежда.

# 81
  • София
Здравейте! Някой да е ползвал новата серия на Schwarzkopf-Beology? Заредили са ги в Дм и Лили, изглеждат интересни. Имат и хидратиращ шампоан и маска, от каквито имам нужда. Цената е около 17 лв за шампоан и 20 за маска, което не е малко за дрогерийна козметика, та ще се радвам на мнения.

Последна редакция: пн, 29 яну 2018, 17:24 от Нимерия

# 82
Здравейте,

Чудесна тема. Аз имам много гъста и плътна коса, малко под раменете. Обикновено, когато отида на фризьор, казват, че косата много тежи и за да не изглежда като каска е равна навсякъде. В момента е кестенява, която мисля да мина към русите нюанси, вероятно ще започна с кичури.
Скрит текст:
Може ли да препоръчате домашна маска, подходяща за мен? Чета за маслени маски, те подходящи ли са и как се правят?

Предварително благодаря!

# 83
  • Варна
 Това косище ще се прероди с домашен еластисайзър  Laughing така си мисля като гледам снимката. Наблегни на хидратацията. Как се правят домашни маски  newsm78,ами бъркаш,мажеш,слагаш шапка за баня,загряваш със сешоар ако искаш/само да няма яйца в бъркоча  Laughing/. Маслените маски ще се харесат с косата ти.

# 84
  • Sofia, Bulgaria
И аз пристигам в новата обединена тема.
Официални прически почти не си правя, както си ходя в ежедневието така и официално. Леки небрежни кокове или плитки. Къдрици и букли се опитвам от бала си да си докарам и не стават на моята коса, затова съм се отказала от тях.
Някой питаше за желатиновата маска, аз си я правя и съм много доволна, а като ме домързи, просто добавям желатин към шампоана. На моята коса, желатина й харесва. Колкото до запечатването на косъма, прави го, но до следващото измиване на косата.
Мис, за кристалите на алфапарф се признавам за виновна, за другото не 😁. Взех ги, но още не съм ги ползвала.
Чаровна, впечатли ме обема на косата ти на последните снимки.
Кроела, страхотна коса. Цвета ти естествен ли е? И имаш ли представа за даряване на коса дали приемат боядисвана/къносвана коса? Пускам я дълга моята, но скоро ще ми писне и като я отрежа ми се иска да я даря, но не знам дали приемат третирана коса.

# 85
shark ударна хидратация ти трябва на теб  Simple Smile кокосово масло ще ти се отрази чудесно, зехтин и рициново, бадемово, въобще маслени маски, косата ти е доста суха според снимките, та добре ще й дойдат домашните бъркочи
Можеш да добавяш и мед, свинска мас,тя хидратира много добре.
Ястребче, да кажеш как са кристалите  Wink

# 86
  • София
Хайде, вече съм като гъба Joy Косата ми е омбре и е боядисвана. Приемат и трятирана коса.

Последна редакция: вт, 30 яну 2018, 10:25 от CruellaDeVil

# 87
Круела, супер е !

shark, тази твоята коса ако я хидратираш малко, спреш да я решеш всеки ден и започнеш да я намачкваш с продукт за къдрици, имам усещането, че ще стане голяма прелест.

# 88
Права е Жана. Даде добър съвет. Ако е къдрава или чуплива, каквато ми изглежда, че е наистина ще е добре да спре да я реши. И ако я оформя с пяна или серум, ще стане супер.

# 89
  • Sofia, Bulgaria
Кроела, страхотно ти е станало, много ми харесва.
shark, наистина хидратация и се вслушай в думите на Жана. Пробвай също маски с бадрмово масло и с масло от гроздови семки.

Общи условия

Активация на акаунт