Всичко за косата

• 94 032
  • 769
  •   1
Отговори
# 90
Ястребче,пиши за олиото в дългосрочен план как се отразяват.
За даряването на мен ми казаха да не е третирана.

Това е изискването от асоцицята за борба с рака и даряването на коса.Пише си да не е третирана .
Условия за даряване на коса:

Скрит текст:
ВАЖНО: Моля, прегледайте цялото съдържание на тази страница [от горе до долу] преди да отрежете косата си за дарение. Прочетете целия текст до края на страницата и на Формуляра за дарение на коса, за да видите конкретна информация за отрязването на коса, доставка и Подробности за дарението. [ПРЕДИ доставка или оставяне на дарена косата - МОЛЯ ПОПЪЛНЕТЕ този формуляр за дарение на коса] Благодаря.

Нашата продукция и процеса по ДАРЕНИЕ на перуки:

СТЪПКА 1: Получаваме вашето специално Дарение на косата в нашия център за коса в Промени Живота си Сега. София 1463.  ул. Хан Аспарух 7

СТЪПКА 2: Всички дарени коси трябва да преминат през качествен контрол на фабриката която произвежда Медицински Протези – Перуки специално за реципиентите (получателите) в програмата Промени Живота си Сега

. Само 50% от дарените коси преминават изискванията за качество, защото повечето от дарената Коса, която получаваме, е твърде къса, боядисана или накъдрена, или химически обработена по друг начин. Това прави Дарената коса проблемна за фабриката за производство на медицински перуки. ВСИЧКИ НЕГОДНИ КОСИ СЕ ВРЪЩАТ НА ИЗПРАЩАЧА Забележка: За изработката на една медицинска перука за дарение на жена или дете болни от рак или страдащи от загуба на коса са необходими около 6 конски опашки с правилната дължина [над 30 см и повече] от не боядисвана , не накъдрена, или по друг начин химически третирана коса.]

СТЪПКА 3 : Моля не изпращалите объркани или мръсни коси. Боядисвани или къносвани коси също затрудняват процеса на работа и НЯМА ДА БЪДАТ ИЗПОЛЗВАНИ! Всички негодни коси се връщат на изпращача!

СТЪПКА 4. Косата трябва да е измита преди да я отрежете,след това разделете на малки сектори вързана с ластици и поставена в прозрачен плик със задължителният формуляр публикуван във профила.

СТЪПКА 5. МОЛЯ АКО ЖЕЛАЕТЕ СЕРТИФИКАТ ЗА ДАРЕНИЕ ГО ПОСОЧЕТЕ В  ПОПЪЛНЕНАТА БЛАНКА ЗА ДАРЕНИЕ !!!!

СТЪПКА 6. ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ КОСИТЕ СЕ СКЛАДИРАТ И УЕДНАКВЯВАТ ПО СТРУКТУРА, ЦВЯТ И ДЪЛЖИНА ДОКАТО СИ ПАСВАТ С ПРИЧЕСКАТА,ЦВЕТА И СТРУКТУРАТА НА КОСЪМА С ТАЗИ НА ПОЛУЧАТЕЛЯ!

СТЪПКА 7. АСОЦИАЦИЯТА ЩЕ ВИ УВЕДОМИ С ОБАЖДАНЕ ИЛИ Е МЕЙЛ КОГАТО КОСАТА ВИ ОТИДЕ ЗА ОБРАБОТКАТА НА ДАДЕН ЧОВЕК. ТЕЛЕФОНА ВИ ЩЕ БЪДЕ ДАДЕН НА ПОЛУЧАТЕЛЯ И АКО ТОЙ Е В СЪСТОЯНИЕ МОЖЕ ДА ВИ СЕ ОБАДИ ИЛИ ДА СЕ СРЕЩНЕТЕ С НЕГО,НО ИМАЙКИ ПРЕДВИД СЪСТОЯНИЕТО НА ХОРАТА ПРЕЗ КОЕТО ПРЕМИНАВАТ ,ПРЕДСТАВЕТЕ СИ АКО ТРЯБВА СА СРЕЩНАТ С 6 ЧОВЕКА ,КОИТО СА ДАРИЛИ КОСИТЕ СИ ЗА ЕДНА ПЕРУКА!!??? ИМАЙТЕ В ПРЕДВИД СЪСТОЯНИЕТО НА БОЛНИТЕ!!! ТОЗИ ПРОЦЕС МОЖЕ ДА ОТНЕМЕ ГОДИНИ ПОРАДИ ХИЛЯДИТЕ ДАРЕНИЯ !

СТЪПКА 8. Именита на дарителите се публикуват със снимка на болния във ФБ профила моля следете публикациите и ако искате да станат достояние и на други ваши приятели се тагнете!

СТЪПКА 9. ВСИЧКИ БОЛНИ ЖЕНИ ПОЛУЧАВАТ ПЕРМАНЕНТНИ ВЕЖДИ ОТ МАГАМА БЕЗПЛАТНО НА СТОЙНОСТ 250 ЛВ

СТЪПКА 10: Ако се намерят фирми спонсори или физически лица, които желаят финансово да спонсорират производството на Протезите за Медицински перуки изработката и удовлетворяването на повече болни ще е по-бързо и по достъпно за хората страдащи от онкологичи заболявания . За да се произведе една медицинска перука разходите са 250 лв това включва труд, материали,наеми, телефони, транспортни разходи, митнически, правни лицензии и сертификати, административни разходи ДДС също . РАЗХОДИТЕ СЕ ЗАПЛАЩАТ ОТ ПОЛУЧАТЕЛЯ ИЛИ  ДАРИТЕЛЯ ! Времето за изработка не една перука е около 3 до 4 седмици , Изработката става в момента от 3 ма доброволци перукери ,който жертват от времето си за КАУЗАТА . . В момента разходите за деца до 18 години и социално слаби са БЕЗПЛАТНИ и се поемат изцяло със собствени лични средства на основателя. . Затова, се обръщаме към всички с молба дали бихте искали да ни помогне за осигуряването на безплатни медицински Перуки за нуждаещите се жени и деца, болни от рак и загуба на коса. Ние ще направим Медицински Перуки с логото на вашата компания или име на физическо лице като пришит етикет вътре в основата на перука. Ние ще дарим протезата от името на компанията Ви, или вие сами може да дарите тези перуки на вашите реципиенти, жени или деца болни от рак или загуба на коса. Това е чудесен и благороден жест за вас или вашата фирма да представя обществения си имидж и вашите проекти за корпоративна и социална отговорност, които показват, че вие служите в полза на Обществото!

Всички дарители за коса, финансови поддръжници и спонсори, моля уверете се, че сте се отбелязали с "TAG" в нашата Facebook страница, така че всеки да може да види вашата щедра постъпка. Когато получите Сертификат За Благодарност на нашата Facebook страница, моля, не забравяйте да се Тагнете така, че това да може да вдъхнови и други които могат да помогнат и подкрепят нашата не правителствена организация със своите дарения, както намерят за добре.

МОЛЯ ЗА ВСИЧКИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ВЪПРОСИ НА ТЕЛ 0890 330 440
Ще го сложа в скрит текст.
Круела ,супер ти е Simple Smile

# 91
С маските с масла не трябва да се прекалява. При мен имаше обратен ефект. Откакто ги спрях соката се пооправи, а също и косопада спря.

Аз се чудя много, дали да не направя една черта до средата на гърба  newsm78 Притеснява ме, че е къдрава, дали ще стои добре, ако няма етажи?

# 92
  • София
Благодаря ви, момичета Hug
Не мога да сложа скрит текст от телефона, но в Дара Хелп приемат коса над 25см. и боядисвана. Предполагам, че това са условията на Магама, но аз не ги харесвам. За мен те са търговци и карат жените да плащат труда на перуката (около 200лв), което според мен е много за тези хора.

# 93
  • вкъщи
Жана, гела на Кинки в момента го няма в ай хърб. Днес реших да сложа след измиване само един крем за къдрици на Алфапарф и резултатът е никакъв. Фризи, разплетена кошница. На косъм съм да я отрежа тая коса. Нищо, което ми действаше добре преди, сега не работи. А да съм имала хормонални промени , не съм. Обикновено след раждане ми се изправяше...Ето вижте каква метла е. Приемам съвети за стлизанти.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 30 яну 2018, 07:53 от лелка

# 94
Благодаря ви, момичета Hug
Не мога да сложа скрит текст от телефона, но в Дара Хелп приемат коса над 25см. и боядисвана. Предполагам, че това са условията на Магама, но аз не ги харесвам. За мен те са търговци и карат жените да плащат труда на перуката (около 200лв), което според мен е много за тези хора.
Не знам дали са условия на магама.Тези условия са публикувани в асоциацията а не в техния сайт.Освен Магама да поддържат страницата,но се съмнявам.

Дара Хелп, дъщеря ми си дари косата там.Тогава казаха нетретирана.Явно са се променили нещата.Което е плюс за жените които искат да си дарят косата.В днешно време повечето жени се боядисват.

# 95
  • Стара Загора
Какво мислите за боите на Кевин Мърфи?

# 96
  • София
Ползвам шампоан на уош енд гоу и тази маска
И косата ми става много хубава ,но и слагам от нея 2 пучъри в седмицата т.е. колкото я мия всеки път с маска ,но се чудя дали не прекалявам с маската ...а и ооще 1 въпрос:Колко градуса трябва да е водата с която се мие косата?

# 97
  • Sofia, Bulgaria
Чаровна, Мис, задължително ще дам отзиви само да стигна да го ползвам 😁
Благодаря ви за отговорите за даряване на коса. Hug Аз също бях чела, че искат нетретирана, но ако са променили условията наситина ще е чудесно. Не мога да не се боядисвам/къносвам, защото имам доста бели косми вече, а определено ми се иска като я отрежа да помогна на някого.

# 98
Писах сума време и всичко изчезна Sad . Хайде отначало, ама съкратено.
Лелка, косата ти си е разкошотия, няма какво повече да кажа. Иска просто малко хидратация и точният стилизиращ продукт.
Гелът го няма, да. Дано скоро го заредят, че и аз трябва да пускам поръчка.
Не мога с никой друг продукт да сравня ефекта от Кинкито, просто всичко друго ми е изсушавало и разхвърчавало къдриците още на втория ден след измиването.
Донякъде, ама само донякъде, бях доволна от ето този гел на Лакме.
https://www.zlatnaribka.com/lakme/kstyle--za-stilizirane/gel-za- … url-action-150-ml

Михаела, щом косата ти става хубава с маската, значи не прекаляваш с нея.
Не мога да кажа конкретна Т на водата, но е хубаво косата да не се мие с гореща и много топла вода.

# 99
  • София
Аз много харесвам маската за коса на lorys, особено една с горски плодове. Също я ползвах при всяко измиване като балсам. С га съм взела пак една от ДМ - keravrasil и тя става.

# 100
Здравейте! Преди няколко години имах косопад след раждането и използвах ампулите против косопад, шампоана и добавките за пиене на phyto.Останах доволна и косопада спря, макар и по бавно. Сега отново имам косопад и се чудя дали да заложа на същото или има по добри продукти.Също така имам нужда от изглаждаща маска. Последно ползвах цялата серия Discipline на Керастаз,но маската нямаше ефект специално на моята коса.

# 101
Аз също преди няколко месеца имах ужасен косопад, моят е сезонен, обикновено есента се проявява, но този път ми се струваше прекалено.
Ползвам тази маска, но вече започнах да я слагам по цялата коса, не само в краищата. За да разнеса хубаво сресвам и с гребен. Чат пат, ако се сетя нанасям и от ампулите на BES.
Иначе съм ползвала преди години едни на denise, с плацента. От аптеката ги купувах, имаха и шампоан, бях доволна.
За продуктите на Phyto съм чувала добри отзиви, за съжаление на мен не ми понасят.

# 102
[Ел,нямам на идея как ще ти стои.Да не би да бухне много отдолу косата.
Фризьорката какво мисли по този въпрос?
Зълва ми е на черта и със супер къдрава коса и и е много бухнала.Изглежда двойна косата и .На мен лично не ми харесва,но тя не я оформя добре и не полага много грижи за къдриците си.

Ястребче,по обемна е винаги след къпане.Ще чакам с нетърпение да пишеш кратко ревю за ефекта от олиото на Алфапарф.
Аз не издържах на изкушението и си взех шампоана на маракеш който го похвалих.Февруари ще си поръчам олиото лекото плюс крема за цъфтеж
и терапията за изправяне на косата.

# 103
Къдрава или чуплива гъста и тежка коса на черта аз не харесвам, поне на себе си. От тежината започва да спада обема в корените, а в дължините покрай връхчетата особено съм като облак, къдриците увисват и изглежда много зле косата. Не, мерси.
Лекото и плавно етажиране за мен е най-добрия вариант при такива коси.

# 104
Мисче, маската на Тиги я има и в парфимо.Много е хубава и косата я изпива буквално.На мен ми е малко по силна,но редувам с балсама на O'right с пурпурна роза Purple Heart(уникален за моята коса) .

Общи условия

Активация на акаунт