Откраднат живот - ТЕМА 30 Наближаване до Критична точка

• 41 798
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
Дона, вероятно, защото не си я виждала в такава светлина и за това ти е трудно да си я представиш в комедийна роля, а тя самата е толкова усмихната и лъчезарна в контраст с ролите й до сега, но както се очертава май и в Дяволското гърло и Писма от Антрактида няма да я видим в тази светлина, предвид жанра на двете продукции, но знае ли се  Simple Smile

# 571
Просто я гледахме сума ти серии сериозна, отговорна и делова. Но на нея й отиват драматичните роли, не знам изобщо какъв е шансът да я видим в комедия Grinning
Тепърва обаче ще чуваме за нея, някъде в интервю есента беше казала, че през изминалата година се е явила на 30 кастинга, ако така продължава, има да я гледаме, гледаме...Grinning

Хаха, аз сутринта като видях, че има стабилен брой мнения от снощи, реших, че се е случило нещо извънредно със сериала или са ни спуснали нов трейлър Grinning
Маркетингът им куца малко, дали да не ида да им помогна, ще увеличим гледаемостта веднага Bowtie Joy

# 572
Отивай, че ще падне рейтинга и ще се наложи да взимат крути мерки Satisfied

А за Диана - нали знаеш, че в един момент като ги вкарат в едни рамки актьорите, няма излизане. Но се надявам да я видим и в комедийна роля, ще ми е интересно.

# 573
Банда , тъкмо реших да вляза и да направя забележка ,че  от 5 дни никой не се обажда и .... Shocked!!!
Вие сте си започнали нова тема и за 5 дни сте напомпали 40 страници  bouquet bouquet bouquet
Това е ентусиазъм ! А като започне  сериалът , направо не ми се мисли  Grinning

# 574
Ели, бива ли такова нещо?! А аз ти задавам въпроси в темата, чудя се защо не ми отговаряш, къде изчезна...Smile

Като почне сериала, на ден по две ще изписваме Grin

# 575
Банда , тъкмо реших да вляза и да направя забележка ,че  от 5 дни никой не се обажда и .... Shocked!!!
Вие сте си започнали нова тема и за 5 дни сте напомпали 40 страници  bouquet bouquet bouquet
Това е ентусиазъм ! А като започне  сериалът , направо не ми се мисли  Grinning

Норма гоним - зададено ни е - на седмица по тема, след 27ми - по три!

# 576
Ели, може ли такова нещо, ние тук промо получихме, разкостихме го, теб те няма Grinning
Аз споменах, че Miriel  трябва да има подготвена тема на стенбай, че ние като се развихрим нямаме спирка Joy

А за Диана - нали знаеш, че в един момент като ги вкарат в едни рамки актьорите, няма излизане. Но се надявам да я видим и в комедийна роля, ще ми е интересно.
Има нещо такова, един от любимите ми актьори играе в ситком и за ролята си там има 4-ри Еми награди, като го гледах в сериозна роля през цялото време си мислех за героя му от сериала Grinning

# 577
Отивам да търса промото  ooooh!

# 578
# 579
Fairy , bouquet ! Докато  изчитах  романа от 40 стр., попаднах на интересно псевдонимче -Юрган Вълнен  Joy hahaha
Аз имам предложение , понеже  "човеко" е в Германия , да му лепнем : Юрген Волф /и без това Дидка си пада по вълчета/  newsm78
Промото нещо ми е много самоубийствено . Кого "спаси" Наумчо ? Нова кака  ли имаме ?
Нашето момиче май ще го утешават в новото семейство  newsm78

Последна редакция: нд, 04 фев 2018, 14:30 от Ели-фен

# 580
Ели, Юрген ми допада изключително, много му пасва на магарьо Grinning

Промото е убийствено-самоубийствено, едни се хвърлят, други ги мятат. Grinning

За нашето момиче вече имаме разписан сюжет - малкият ще е влюбен в нея и понеже е веселяк, ще я атакува с шеги и закачки. Баткото няма да припарва до нея, защото малкият я харесва, а тя пък ще взъдиша по големия Smile

И те чакам да кажеш на баткото ще чу дадем ли шанс? Grin

Наум спасява новата кака, която ще е я финансов директор, я на мястото на Наталия. И очевидно ще замества Вяра при Тасев Grinning

# 581
..И те чакам да кажеш на баткото ще чу дадем ли шанс? Grin

Баткото  има вид на надрусан . Аз май  писах някъде , че ми прилича на типичен френски актьор от   тегав  модерен  европейски филм с мно-о-о-го мъка и само за "интелектуалци" .
Вече нямаме избор , аз ще му дам  едно рамо  Simple Smile Иначе трябва да се нервя , докато гледам , а няма да си го причиня предварително  Peace

# 582
Оууу, вярно бе, Ели, какъв съм заплес, сега се сетих, че го плюхме дружно в началото. Ама после ти изчезна и аз бях подложена на жестока атака от страна на Мириел и поддадох, та сега съм вече благосклонна и съм #pochtiteambatko Grinning

# 583
Много често си мените мнението и човек трябва да си води вече записки в кой отбор сте за да не засегне някого. Не че и на мен ми харесват толкова новите, но просто вече нямам избор, приемам ги на доверие без да имам огромни очаквания и се надявам да не ме разочароват (много).

# 584
Яху, много е лесно - симпатиите ни към мъжете се менят, само Зорница е константна величина. Така че докато си добър със Зорница, всички ще сме щастливи Smile

Общи условия

Активация на акаунт