Грип 2018

• 75 738
  • 536
  •   1
Отговори
# 195
  • Тра-ла-ла
Какво да ти кажа....някои дори не изписват и пробиотик newsm66 За напред да си знаеш каква е схемата - АБ +противогъбично+пробиотик

# 196
  • shumen
Джулая,нашето доки противогъбични не изписва никога,но май ще трябва да я питам утре и да си взема нещо.

# 197
Бубулина,аз също още си имам болката и втрисането.Иначе кашлицата намаля значително,но като кашлям още ме болят гърдите.На всичкото отгоре и от АБ май съм развила гъбички и сега яко ме сърби влагалището.

Болката и при теб ли е като пробождане отпред, а на гърба стои като схванато? Защото при мен е точно такава и като тръгна да вървя, се задъхвам

# 198
  • shumen
Болката при мен е в гърдите отпред,а в гърба е точно като схванато,а като тръгна да вървя се задъхвам и аз.

# 199
болна тема ми е и на мен. Всичко започна преди Коледа, антибиотик и след седмица бях добре, но остана режеща болка в едната сливица. 3 мнения от УНГ специалисти, 2 антибиотика наслуки и резултат 0. След 1 месец пак кашлица до задавяне и гадене. Гърлен секрет и изненада, 2та антибиотика съм пила напразно, не ми действат, оказах се със стрептококова бактерия в гърлото, сега нови 2 антибиотика и после пак гърлен секрет да видим дали ще се справим с тази бактерия. Никога не съм пила толкова лекарства, колкото изпих за месец и половина. Температура не съм вдигала. Наистина новите вируси не реагират на познатите ни лекарства. Идва ми да се гръмна  #2gunfire

# 200
Наистина новите вируси не реагират на познатите ни лекарства.
Те вирусите никога не са реагирали на антибиотици. Не е нещо ново.
Като се пият антибиотици без нужда и без изследвания е нормално и бактериите да спрат да реагират.

# 201
  • shumen
Те вирусите не реагират на АБ.Аз сега чакам при педи да видим какво ще каже.

# 202
  • в кукувиче гнездо
Като гледам как се мъчите и се чудя - защо не се ваксинирате? Една ваксина е към десет лева, антибиотиците са към 50. Отделно пробиотици, витамини, капки за нос, бомбонки за гърло. Отиде стотицата. И не, ваксините не са по-вредни от антибиотиците или от антивирусните препарати, които също не са евтини.

# 203
Като гледам как се мъчите и се чудя - защо не се ваксинирате? Една ваксина е към десет лева, антибиотиците са към 50. Отделно пробиотици, витамини, капки за нос, бомбонки за гърло. Отиде стотицата. И не, ваксините не са по-вредни от антибиотиците или от антивирусните препарати, които също не са евтини.
Вземи го от клавиатурата.
Усложненията никой не ги мисли. Ваксинирайте се хора, посъветвайте и родителите си да го направят. За децата също има ваксини под формата на таблетки.

# 204
Спорд мен работодателите е добре да предлагат безплатни ваксини на служителите си. Поне големите фирми. И те печелят, ако хората по-малко се разболяват. В САЩ и Канада това отдавна е практика на много фирми. И то го правят на място - в офисите, за по-удобно.

# 205
  • shumen
Аз днеска ходих на лекар и каза,че съм по добре,но изписа още за 2 дни Гентамицина да станат поне 7 дни.
Ама не можах да опазя детето.Взех го от градина и госпожата каза,че му е много запушен носа и кашля.Заведох го при педи да го чуе и само като погледна гърлото и каза,че е много червено,но за сега гърдите са чисти.Изписа Изопринозин,Виброцил за носа,Ефизол и Тантум.Ако вдигне Т,веднага да го заведа пак на преглед,а ако не в Понеделник на контролен.

# 206
Според мен е редно държавата да осигури безплатни ваксини поне за рисковите групи като малки деца, бременни жени, възрастни хора.

За работещите може работодателят да ги осигури. На братовчед ми в банката, в която работи им раздават ваксини и той ваксинира цялото семейство. Работодателят е преценил, че ваксината излиза по-евтино от отсъствието от работа. Ваксините, освен всичко останало, са и изключително икономически ефективни.

# 207
  • Тра-ла-ла
Ако може и трудещите се да спят на работните места, а който се разболее - на бунището. Mr. Green Не бих си сложила ваксина и не желая някой да ме задължава като част от трудовите ми задължения едва ли не. Сигурно до 10г ще се наложи за всичко да ни бодат, за да оцелеем.  ooooh!Има познат, който си слага ваксина и пак боледува. Вярно, че по-леко, но не минава метър и се налага да вложи някой лев в аптеката. Аз не бях карала грипове и тежки настинки от поне 5 години, при все че имам носови дадености Whistling

# 208
И аз боледувам от 30 декември. Днес съм на преглед помежду работа и ще искам втора снимка, да видим положението как е, защото от това пробождане, човек не може изобщо да работи седнал. Така ми се появи невралгия в лявата част, от нелекувани гърди и кашлица

# 209
  • в кукувиче гнездо
В нашата фирма ваксините се осигуряват точно от работодателя. Всяка година. Не са на сима естествено. Ползват си ги хората масово.

Общи условия

Активация на акаунт