Грип 2018

• 75 752
  • 536
  •   1
Отговори
# 180
А какво Ви дадоха за отита?

# 181
  • shumen
За отита ми изписа АБ капки Ципрофлоксацин и АБ Медоклав каза да го продължа до края,че и той бил за ушите.Обаче той утре свърша,а аз още съм с болки в ухото.

# 182
  • Тра-ла-ла
Знам, че не е хубаво да се правят често рентгенови снимки. Но може ли в един ден 2?! newsm78 Че искам да си снимам и синусите, и дробовете.

# 183
  • shumen
Джулая,според мен може.

# 184
  • Най-красивата страна
Много пъти съм боледувала от грип,но този е най-гадния.
Започна със суха кашлица и хрема и не обърнах особено внимание.После започна да ме боли ухото,ама зверски.
А след това и гърба и мускулите на краката.Така ме боляха краката,че не можех да слизам по стълбите.
Доксициклин ми изписаха ,пробиотици,витамини.
Антибиотикът ми помогна много за болките в ухото и за кашлицата.7дни го пих.
Дъщеря ми изкара грипа много по-леко от мен,но после направи астматичен пристъп.

# 185
  • shumen
Наистина това е най-гадния грип Вени.И при мен започна така със суха кашлица и болки в ухото.

# 186
  • shumen
И аз си мислех,че ще се оправя без АБ и лекар,ама ето докарах се до тежък бронхит,пред пневмония и отит.

# 187
Ако ми засегне ушите, може би и аз бих посегнала към АБ.

# 188
  • Тра-ла-ла
Колко мед, сода и джинджифил смуках (винаги са ме спасявали до сега). Колко инхалации с лайка и сода направих. Колко бонхо чайове изпих. Колко мазах синусите и ноздрите с виетнамско чудо, разни ментови кремове. Отделно жулих Нурофен стоп колд, витамин С, Геломиртол. Е, закрепих се уж, но не се излекувах съвсем. Просто понякога се налага човек да приеме, че сам не може да се справи и се налага да потърси лекарска помощ овреме. Ще се насили да изпие някой антибиотик и след време ще си направи детокс на организма и няма ядове.

# 189
4 дена след като взимам антибиотика, болката малко намаля, обаче още си я има в средата и то като обострена, заедно с гърба. Кашлицата освен, че е суха, вече леко се кърти, но само сутрин, после нямам никаква. Тази невралгия не е минала, а пия милгама н, постоянно имам сърцебиене на работа и понеже работя на компютър, явно много ми се притиска нерва и само усещам как получавам неволеви мърдания в страна ляво подредбие и систули.

# 190
  • Тра-ла-ла
Аз също от няколко дни започнах да получавам сърцебиене, рязко вдигане на пулса и прималяване. Оказа се, че в покой пулсът ми е 100, в момента в който стана от стола или от леглото и дрън! 120-130 ooooh! Такова сърцебиене и от гаджета не съм получавала hahaha Мислих си, че е странична реакция от противоалергичното Зиртек Д. Но се оказа, че с това застояване вкъщи и кашляне , гърбът ми се е схвалал неусетно и безсимптомно и то най-осезаемо в областта на сърцето. Малко гимнастика/йога/стречинг и пулсът ми падна до 70-80 в покой и вече нямам проблеми Grinning

bubulina_baby, може да пробваш да си намажеш гърба с магнезиево олио или Perskindol. За предпочитане на чиста кожа Peace

# 191
Аз също от няколко дни започнах да получавам сърцебиене, рязко вдигане на пулса и прималяване. Оказа се, че в покой пулсът ми е 100, в момента в който стана от стола или от леглото и дрън! 120-130 ooooh! Такова сърцебиене и от гаджета не съм получавала hahaha Мислих си, че е странична реакция от противоалергичното Зиртек Д. Но се оказа, че с това застояване вкъщи и кашляне , гърбът ми се е схвалал неусетно и безсимптомно и то най-осезаемо в областта на сърцето. Малко гимнастика/йога/стречинг и пулсът ми падна до 70-80 в покой и вече нямам проблеми Grinning

bubulina_baby, може да пробваш да си намажеш гърба с магнезиево олио или Perskindol. За предпочитане на чиста кожа Peace

Не знам, то при мен невралгията се появи от гърдите. И явно още не съм си ги излекувала, а има нещо още. В сряда съм на лекар, ще видим какво ще стане.

# 192
  • shumen
Бубулина,аз също още си имам болката и втрисането.Иначе кашлицата намаля значително,но като кашлям още ме болят гърдите.На всичкото отгоре и от АБ май съм развила гъбички и сега яко ме сърби влагалището.

# 193
  • Тра-ла-ла
Бубулина,аз също още си имам болката и втрисането.Иначе кашлицата намаля значително,но като кашлям още ме болят гърдите.На всичкото отгоре и от АБ май съм развила гъбички и сега яко ме сърби влагалището.
Не пи ли противогъбично (Микомакс, Дифлукан) по време на АБ?! На 1ви, 4ти и 7ми ден или 2ри, 5ти и 8ми?
Посети гинеколожката ти да ти пусне микробиология с антибиограма или
Скрит текст:
Можеш да изпиеш 1-2 противогъбични през няколко дни. Почвай да взимаш пробиотик (Био култ с 14 щама) в максимално допустимите дози поне месец. За отдолу може да пробваш с Макмирор комплекс - по-трудно се разтварят обаче и изтичат през целия ден. След края - промивка и може да слагаш Лактажин (вагинални пробиотици)

# 194
  • shumen
Джулая,противогъбично не ми изписа доки,а само Пробиотик.Него нищо,че АБ свърши мисля да си го изпия до края.

Общи условия

Активация на акаунт