ОКТОМВРИЙСКИ МАМИ 2018

• 54 967
  • 717
  •   1
Отговори
# 135
  • Beyond the stars
Аз се притеснявам вече от моята безсимптомност  Blush То вярно при всеки е различно, ама заедно с притеснението от това, че не се видя ембрион в събота ..  Crazy
Концентрирала съм да мисля положително и да минава по-бързо времето до следващия преглед, пък ... каквото е писано.

# 136
Lola_92, 5та седмица съм Blush

И мен ме започнаха болки в гърба ама не смея да се движа или да правя упражнения ....
Пумпал че, ако можеш сподели какви упражнения по-точно правиш.

# 137
Аз нямам болки засега. Вълшебство, ти в коя Седмица беше на преглед, може би още е рано, за да се види ембриончето. Иначе при мен симптоми като че ли се появиха края на 5та седмица(гърдите ми наедряха, онзи ден и върнах малко от ябълките, които бях и яла) от вчера съм в 6та

# 138
  • Beyond the stars
Аз нямам болки засега. Вълшебство, ти в коя Седмица беше на преглед, може би още е рано, за да се види ембриончето. Иначе при мен симптоми като че ли се появиха края на 5та седмица(гърдите ми наедряха, онзи ден и върнах малко от ябълките, които бях и яла) от вчера съм в 6та

Края на 5та, ако оплождането се е случило по график. Но е напълно възможно и овулацията и самото оплождане да се случили по-късно, тъй като имам случаи на по-дълги цикли и първия ми тест беше отрицателен. Та практически сега да съм 5та.  Blush Плодният сак нараства с нормален темп и размер и си има жълто тяло вътре.
Симптоми в края на 5та звучат оптимистично, не че настоявам да ги имам ама  Laughing

# 139
Първо да ви почерпя днес, (специално съм я избирала да не изглежда много вкусна, да не ви се дояде)  Laughing
Моя мъж и кандидат татко има рожден ден.

Стига сте се стряскали на тия симптоми, аз освен, че пишкам на често (Нощем ставам 3 пъти) нищо друго нямам.

Упражненията са тези:

https://www.youtube.com/watch?v=_Qed8z9xMtM&t=3s

Като не правя всички, само тези които ми се струват най-обездвижени Grin И разходка с кучето около час на ден. Задължително я правя, от деня на трансфера, когато всички обясняваха как лежали по 5 часа.

# 140
По принцип ходя на плуване и това винаги ми е помагало при леки травми и болки, в гърба и кръста. Честно казано сега се притеснявам да плувам,първо заради водата и втора да не ми стане нещо , а и забравих да питам лекарката  дали може.Но смятам живот и здраве след 3-ти месец да продължа с плуването, стига да не ми забранят😂😂😂

# 141
Хайде на следващия преглед и сърчицето да се чуе. Сега се сетих да добавя, че последните дни започна много да ми пада кръвното, снощи късно вечерта беше 82 на 47, днес е малко повече, но така се разтреоерих, та си забърках една чашка кисело мляко с мед, трици и замразени малини       п. С стаси, до колкото ми е известно използването на обществени басейни не е много препоръчително, но вероятно има значение колко добре е средата там долу при теб. Аз без да ходя по басейни все нещо излиза я гъби, я някоя бактерия, така че със сигурност няма да посещавам, но виж за моренце нямам търпение Heart

# 142
А да, за кръвното и моето е ниско. Винаги е било, сега съвсем падна - 100/60 беше в петък. Аз нямам апарат и не си го меря, но всеки път като се изправя ми се завива свят. Проверих - няма опасност за бебето при ниско кръвно, при високо е много по-рисково.

# 143
При мен гърдите ми наедряха, постоянно съм жадна - а аз по принцип не пия вода и сега съм като някаква жаба Simple Smile Почти всяка вечер ме боли стомаха, не че е нещо ново - преди се е случвало, но сутрин.

# 144
  • Beyond the stars
По принцип ходя на плуване и това винаги ми е помагало при леки травми и болки, в гърба и кръста. Честно казано сега се притеснявам да плувам,първо заради водата и втора да не ми стане нещо , а и забравих да питам лекарката  дали може.Но смятам живот и здраве след 3-ти месец да продължа с плуването, стига да не ми забранят😂😂😂

Мисля, че плуването е един от препоръчваните спортове при бременност. Вече съответно за хигиената на басейните е отделна тема, но като начин на раздвижване и щадящо натоварване плуването би трябвало да не ти забранят, ако всичко е ок.
Вчера ми попадна реклама из фб точно за плуване и водна аеробика за бременни  Wink

# 145
Плуване за бременни има в Щерев, доволна съм, също и Йога, като я води Елизабет, която сециализира в Индия и е доста навътре в тематиката, за мен е важно е да се правят упражнения, най-вече, заради гръбнака. Йогата за бременни с добър инструктор има в Hotmama.
Симптомите се надявам да закъснеят, а ако ги няма най-добре.
Аз също съм в отбора на нискокръвните, айрян с много сол, добре ми действаше, кафето и колата не ги понасях, сега ще видим.

# 146
Здравейте момичета! Много сте изписали. Добре дошли на новодошлите в темичката. Само хубави неща да ни се случва и да споделяме дано. Аз вчера бях на ендокринолог, изписа ми какви изследвания да си пусна. Другата седмица вторник, живот и здраве ще ги пусна. А след това смятам да отида и на гинеколог. Понеже е още рано и смятам, че няма да се види нищо, затова не ходя, но много съм притеснена и неспокойна.

# 147
Хайде и аз при вас Heart
Закъснява ми 3 дни, теста е с бледа втора черта, така беше и при първата ми бременност.
Другата седмица съм на първи преглед...
Имаме ли фейсбук групичка?Съжалявам, от вълнение още не съм прочела цялата темичка...
Успех на всички Heart

# 148
Само за информация, направих една затворена групичка в ФБ, който иска да прати мейл и имена  ( на лично съобщение, моля) и ще го добавя.

# 149
И аз днес най-после си записах час при ендокринолог за след 1 седмица. Някой друг с проблеми с щитовидната жлеза и да пие нещо? Аз съм на Еутирокс 50 от отдавна с надежда да забременея Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт