ОКТОМВРИЙСКИ МАМИ 2018

• 54 095
  • 717
  •   1
Отговори
# 615
  • София
djani 1990, добре дошла. Преди няколко странички sweetvit беше изпратила линк за БХС в МД.
Прилагам отново:
http://genetika.maichindom.com/%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%86%D … 0%B8%D0%BD%D0%B3/

ЗА БХС кръвта се взима на място.
Другите кръвни изследвания (ПКК, кръвна група, Васерман, Спин...) можеш да си ги направиш във всяка една лаборатория. Резултатите носиш на наблюдаващия АГ да види дали всичко е ОК и ги пазиш при теб като документация. Такива кръвни изследвания се правят повече от 1 път по време на бременността.

При мен по време на 2-рото ми раждане се получи така, че уж всичко беше ОК с изследванията, когато ме приеха с контркции на 4 мин., минаха прегледи, тонове, клизми....и изведнъж, изненада - валидността на изследването ми за СПИН/сифилис (не помня вече кое) била изтекла предходния ден. Наложи се да сляза до лабораторията на болницата, за да ми вземат кръв отново, а междувременно  от мен текат чорби разни и бебето напира, а една санитарка върви след мен и бърше хаха. Е, после родих много бързо. Акушерките даже доктора не успяха да извикат. А той като разбра, че раждането е започнало без него, такъв скандал спретна. Аз си раждам, от едната ми страна доктора, от другата една устата акушерка и си крещят, обиждат и даже псуват. Забава хахах.

Беше ме яд на себе си, че не съм проверила сроковете. Сега си знам.

# 616
  • Бургас
Честит празник, момичета! Hug
ellica11, така ли не можа една сестра да се качи да вземе кръв? Grinning
Аз още нямам никакви изследвания, може би н 7.03 като ида. Дано всичко да е наред, че вчера сънувах едни гадни истории и сега ми е криво....

# 617
Момичета, днес след доста приятна, но дълга разходка с кучето се сдобих с болка в опашната кост. Както си вървях и изведнъж като сецване ми беше усещането. Помня, че моя приятелка като беше бременна се оплакваше от това, сега го гугълнах обстойно и навсякъде пишат, че е нормално, по-често срещано е в по-късна бременност. Аз го отдавам на това, че съм с екстремно тесен таз и явно ще е зор докато се разшири. Казвам го да знаете, ако усетите нещо подобно Simple Smile

# 618
Здравейте от няколко дни не съм писала. Реших да се отчета днес. Вчера бях на преглед, всичко е добре за сега. Тъй като съм с дълъг цикъл и О е била по-късно ”работата е станала по-късно” , следователно съм в 6 седмица, а по мой сметки трябваше вече да съм 7, както и да е важното е че всичко е наред за сега. Даже доктора ми промени термина от 19-22 на 24-25 Октомври. Не разбрах в 6 седмица и кой ден съм, защото се разбрахме на следващия преглед да говорим по обстойно за нещата, тогава ще се вижда по-добре. Каза ми също, че термина пак може да се промени. Даже усетихме леки пулсации, общо взето всичко се развива нормално до момента, според док. Даде ми направление за кръв, урина и васерман и след 2 седмици пак на преглед. Тогава вече трябва да имаме повече инфо. Питаха ме колко съм висока, колко килограма съм, коя кръвна група съм , дали имам предишни операции, стандартни въпроси. До тук всичко добре. Сега да ви се оплача малко.  Grinning Чувствам като парцал. От понеделник започнах изведнъж със силно гадене, а от вторник се пресъедени силно главоболие, виене на свят, отпадналост , често уриниране и болки в гърдите, който бяха спряли. Чувствам се ужасно, само като лежа ми е малко по добре. Питах док и каза, че е нормално, но по принцип не е задължително да имаме каквито и да е било симптоми, казвам го, за да успокоя тези, който нямат и да ви кажа - радвайте се. Ох... Sad

# 619
Момичета, имате ли някое полезно онлайн четиво за татковци?

# 620
  • Елин Пелин
Аз не съм от редовно пишещите поради липса на време ама си докара проблемите да пазя леглото. На 01.03  ми одариха колата, на мен нищо ми няма ама пусти емоций....
Аз работя в София,тогава пътувах до Перник и отивайки до WC що да видя кръв. Звъннах на АГ-то обясних и каза да бързам към спешното. Е човечко си беше  добре,искаха да остана там да лежа ама аз отказах взех си лекарствата и  се прибрах. До вечерта ми намаля кървенето. На другия ден защото моята гинеколожка я нямаше ходих в окръжна на преглед за мое спокойствие. В 8г.с. съм попаднах на д-р Митко Димитров. Каза до вторник ако има кървене ще си долежа и в болницата. Изписани са ми утрогестан и но-шпа 3×2 до 12г.с. кървене вече няма само някакво кафеникаво. Та въпроса ми е някой познава ли тоя доктор защото аз имам направление вече за ЖК но май нещо се замислям да се преорентирам.

# 621
Цвети, малкият дявол е бил. Важнато е, че на беб му няма нищо и че кървенето е спряло, но пази стриктно леглото няколко дни. Hug

Последна редакция: нд, 04 мар 2018, 16:52 от *Elfy*

# 622
  • Монтана
И аз да се запиша със сърцебиене и задъхване, Sad освен това и някакви пъпчици ми излизат от хормоните по лицето. Sad  С първата бременност го нямах този дискомфорт...

# 623
Направо се върнах в пубертета, откакто съм бременна. Кожата ми се омазни и започнаха да ми излизат пъпки по лицето и дясното рамо ( защо пък само на едното... не знам какво е това предпочитание Grinning ).

И аз да се запиша със сърцебиене и задъхване, Sad освен това и някакви пъпчици ми излизат от хормоните по лицето. Sad  С първата бременност го нямах този дискомфорт...

# 624
нЕма да се плашите, аз съм Квазимодо. Около 20тата си година се сдобих с проблемна кожа, е сега вече е отврат. Суха до лющене и с гадни огромни подкожни ужаси.... Нито мога крем да сложа, нито да не сложа...гадория.

# 625
  • Blondeville
На мен и с предната, и с тази бремменност, кожата на лицето ми се изчиства супер, козметичката ми ѝ прави впечатление. Сега обаче ми е станала по-чувствителна някак, иначе пак е по-чиста от небременно състояние. Предният път и косата започна да ми се омазнява по-бавно, сега засега нямам такива наблюдения.

Цвети, , добре, че леко си се разминала, пази леглото тези дни и релаксирай.

# 626
Ох, в чудо се виждам от пъпки от самото начало. Не знам дали е от хормоналните лекарства, които приемам или от самата бременност.
Но вече започна да се поуспокоява положението и кожата ми започна да се поизчиства. Grinning

Последна редакция: нд, 04 мар 2018, 22:25 от *Elfy*

# 627
  • Beyond the stars
И аз в акне отбора Bowtie Кожата ми скоро не е била в такова състояние, и пъпки, и черни точки и ...красота голяма Grinning

# 628
Аз по принцип нямам пъпки. Само няколко по брадичката минизлизат преди и по време на цикъл обикновено. Сега пак там си излязоха, само дето нямам цикъл 😄 а имате ли сърбеж по гърдит или най- вече зърната? Моите са доста големи и не мисля, че ще пораснат още много, не мога да преценя дали са наедрели или не. М казва, че зърната ми са пораснали малко 😁

# 629
Аз не съм от редовно пишещите поради липса на време ама си докара проблемите да пазя леглото. На 01.03  ми одариха колата, на мен нищо ми няма ама пусти емоций....
Аз работя в София,тогава пътувах до Перник и отивайки до WC що да видя кръв. Звъннах на АГ-то обясних и каза да бързам към спешното. Е човечко си беше  добре,искаха да остана там да лежа ама аз отказах взех си лекарствата и  се прибрах. До вечерта ми намаля кървенето. На другия ден защото моята гинеколожка я нямаше ходих в окръжна на преглед за мое спокойствие. В 8г.с. съм попаднах на д-р Митко Димитров. Каза до вторник ако има кървене ще си долежа и в болницата. Изписани са ми утрогестан и но-шпа 3×2 до 12г.с. кървене вече няма само някакво кафеникаво. Та въпроса ми е някой познава ли тоя доктор защото аз имам направление вече за ЖК но май нещо се замислям да се преорентирам.
Този д-р младичък ли е? Слаб и висок?

Общи условия

Активация на акаунт