имам наблюдения ,че повече се плюнчи обаче
в тая жега. Запознах се с една мама с близначета-седмачета и се поразходихме заедно. Чудя се как се оправя с децата, че са и ревливи
, а и през по-голямата част няма кой да и помага. Мъжът и е художник-реставратор на църкви. Допаднахме си и си изкарахме добре.
Виж тука http://www.renault-bg.com/forum/viewtopic.php?t=12945
Аз все още не съм захранила, но и това ще стане в най-скоро време
Може би ще изчакам да се поосвободя малко от ученето и тогава ще действам
Преди това бях пробвала и с олио и със затоплен зехтин, но нищо не помогна 
Ами такива ми ти неща при нас - емоции 
Тъй като беше попитала за кръщенето, та и аз да си кажа: чакахме кума да се върне от Щатите и да кръсти и беба /той е кръстник и на каката, макар че написаха името на кръстницата само/. Та, скоро ще правим кръщене, но на кръстницата таткото почина сега на 26-ти, Бог да го прости. Мисълта ми е това ще попречи ли да бъде кръстница толкова скоро след трагедията?
И трябва ли да мине някакъв интервал от време до светото кръщение? Ние не сме набожни, но все пак сме си християни и искам всичко да е както трябва. А възникна и друг въпрос, докато писах: Защо се пише само едно име за кръстник? Само един ли може да бъде? Защото ние представихме двама, а написаха само едното име, но в суматохата така и не съм забелязала, че да попитам /Сузи се дереше истерично и ми идеше да я грабна и да си тръгна
, ама нали е за нейно добро, та останах
Няк`во нервно ми е по тоя въпрос... Нали и в петък ще пътуваме и се притеснявам да няма някаква реакция от боцито, че ще ми се разкаже играта!