Февруарчета добрички гукат като малки птички

• 12 146
  • 302
  •   1
Отговори
# 195
Бяхме само с Ина и Крумчо и Мими и Криси
Та Крумчо се усмихва през цялото време, Криси спинкаше блаженно в кенгурото, а моят Рошко не удостои новите си приятелчета с усмивка!!!

А за протеста -по мое
мнение не се получи. Ами нямаше много майки. Не мога точно да преценя ама към 12:30 да кажем около 40. Иначе журналистите се бяха заредили ама нямаше много хляб за тях в случая. Интересно ми е как ще отразят случая newsm78
Явно много се изплашиха от вятъра сутринта.
Продължавам с опитите за снимката Mr. Green

# 196
  • София
Ето ги главните участници-сладурковци!Снимката ми е предоставена от Pile!

# 197
 Pile, 'що не свиркаш, че носиш снимачка, ами си тръгнахме така... недокументирани Wink

# 198
Забравих..... в началото от вълнение..от камерите ще да е Mr. Green
Другият път няма да пропусна Hug

# 199
Добро утро, мамета!  Hug
Вчера денят на беба беше сънлив, явно от ваксината, иначе нямаме други странични "явления"  Party
А днес се готвим за път  Crazy Не е кратък, 4 часа са до Видин!
Ама да видите цирк, бяхме се уговорили с още 4 човека, а то ... пуберска му история. Двама щели да пътуват утре по обяд, за един още не се знае, сигурно няма да дойде, а четвъртия чакам да ми каже днес по някое време дали ще пътува с нас. Става дума за хора около 30-те, мама му стара  #2gunfire  Няма ли да пораснат най-накрая. Ние сме с деца, не можем да тръгнем в събота по обяд, а в неделя да се връщаме обратно.  Close Но, както и да е, ние ще си пътуваме днес, пък какво щат да правят, в крайна сметка, сме ги поканили на събор, а не да ми копаят нивата  Laughing  Та, сега ще стягам багажче - дрешки, буркани, цветя /нали каката има алергия към прах, та ще дам някои от цветята на свекито/.
А бебетата са чудесни, като кукли са, да ги намачка и нагушка човек!  baloni Хубаво е, че поне 1 снимчица сте щракнали  Laughing

# 200
Добро утро!
Много са ви готини бебоците наистина са големи сладури,но все пак аз не разбрах кое сладурче на кого е. newsm78 Аз си мислех,че толкова високо ниво на количката неможе Thinking,но щом вие ги слагате значи може.Всъщност това кое ниво на количката е?
Чечо вчера от обяд стана доста кисел.Оставих го на баба му да го гледа зада отида на целутрон и той рееееееееев та реееееееев newsm45 незнам вече какво му става.Как ли не го е успокоявала ама той не вече аз като се върнах 32 карата усмивка newsm47 невярвам още от сега да почва да дели хората. newsm78 Според мен още е малък.

# 201
невярвам още от сега да почва да дели хората. newsm78 Според мен още е малък.

Тони, напълно възможно е. Вики е абсолютно наясно "кой му живее в къщата". Непрекъснато ме търси с поглед, когато сме навън или когато някой го гушне. Изгуби ли ме от поглед, и веднага започва да плаче. Трябва да е в невероятно добро настроение, за да позволи да му се радва някой "чужд", без наоколо да има познато лице. При това под "познато" имам предвид само аз, тати и Дани. Дори и бабите, и дядовците не ги признава за познати Joy. Често плаче от тях. Всъщност нормално е... Те и без това го виждат два-три пъти в седмицата за половин-един час, така че и тях ги слагаме към непознатите Mr. Green. Така че аз съм убедена, че ни разпознават и то много добре.

# 202
Оооо, разпознават си мама и туй то! Даже не иска да заспива, когато татко й я гушка, търси ме с поглед и се кокори, върти глава насам натам да ме намери къде съм.  Laughing  В момента, в който я гушна, е заспала за 5 мин. А някои хора не ги признава изобщо - както каза Суити, само ако е в добро настроение!  Joy

# 203
От ляво на дясно:
Крумчо и Калоянчето

# 204
Лелееееее какви сладурчета!!!!  smile3501Да хванеш и само да папкаш и щипкаш!!!!
За срещата ... аз май пак нещо не съм доразбрала, защото се включих чак вчера сутринта. Дори писах пожелания за 1 юни ама нещо прекъсна връзката с нета и така си остана. Много сме несериозни значи - само две мами.
За протеста и аз мислех, че времето ще е лошо и ... абе виновна съм и не трябва да се оправдавам  Sad
Моят Калоянчо също ме търси във всеки момент когато не съм около него. Дори когато е в татко си смейка му се обаче търси МАМА. Естесвено, нали аз давам цицкааааа  breastfeeding
За сега това е от нас, желая ви приятен ден /нищо че е малко мрачно и студено/

# 205
 Много сте готини Hug
Аз като дем Мони на татко му и той точва да мрънка и татито го води и стои до мен прав, и вика "ето да ти замирише на мама", каката като беше малка се мушише под мишницата ми и така заспиваше и викаше "мирише ми на мама" Laughing Голям смях Laughing

# 206
# 207
Здравейте Hug Чак сега успявам да се включа. Моя мъник днес нещо се обърка от това мрачно време и спи по много странно време Wink Объркахме режима...A и май му идва на често яденето през 3 часа, ще пробвам да поразредим днес. Сутринта хапна към 6, към 8 заспа и спа до 10.15...
За вчера и аз си исля че можеше и по-голяма активност, а и времето си беше много добре, но... чух по новините че са предадени повече от 13 000 подписа, хич не е малко си мисля..., ама дали ще има полза
Пиле, много е сладка снимката Hug Можеш ли дами я пратиш на mail да си я имам? На inka_ta@abv.bg
Мими, ще имаме и други срещи, та пак ще ги щракнем сладурите Hug нали така? Че и с повече бебчета Sunglasses
Ние вчера след като протестирахме, към 5 пък бяхме в детската градина да гледаме тържество за 1 юни. Много бяха сладки. Мойто участваше в един моряшки танц -0 сладури Hug След това баткото ме изнуди и в Мак Доналдс да го водя и след всички разходки, Крумчето нощи беше доста изнервен милия. Трудно заспа вечерта. Цял ден го разнасях нагоре-надолу...
И Крум си ме познава и като усети че ме няма наоколо, веднага нацупи устичката да плачка и щом се появя - огромна усмивка Hug

# 208
 Здравейте и от нас!
 Много гадно това време, бе! Тъкмо си правехме сутрешната разходка и то като се изсипа един дъжд..., станах на патица Laughing. А Крис времето не го вълнува. Той си има дъждобран Grinning.
 Днес ще се опитвам да ходя на фитнес да ми изготвят програма, че се каня от началото на седмицата и все не остава време/ или ме мързи Embarassed ooooh!/

# 209
  • Габрово
    Здравейте, момичета!
Много са хубави дечицата.
     Антония не мога да кажа, че ме търси. Който и да я хване и почва да раздава усмивки. Даже и да е напълно непознат. Щом и говориш значи си и голям приятел. Е, това не важи ако е кисела / като последните два дена /, но тогава и на мен не се радва.
     Дано да не вали много през почивните дни, че да изкараме приятно с татито по разходки.

Общи условия

Активация на акаунт