"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 4

• 80 752
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Някой психиатър да вземе да си пише дипломната на този филм. Едната откачалка се бие сама, другата пада по стълбите .

# 151
Бомбата гръмна. Ийт виждаше Фатих като боксова круша. Как се овладя не знам.

# 152
Привет!

Ей, голям изверг е тази Айтюл. Горкото момиче Ямур, въпреки, че й се одума си е страдание едно такова
жестоко отношение.

# 153
Привет!

Ей, голям изверг е тази Айтюл. Горкото момиче Ямур, въпреки, че й се одума си е страдание едно такова
жестоко отношение.
Привет!
Момичето е доста смело, не си замълча, каза си каквото мислеше. Но тази вещица е изтъкана от злоба. Тръпки да те побият.

# 154
Що за тип хора са тия двете - Айтюл и Иджлял? Само ръсят отрова, че и добре се чувстват след това. На Йит очите са страхотни, всичко, което чувства, се отразява в погледа му! Peace

# 155
Що за тип хора са тия двете - Айтюл и Иджлял? Само ръсят отрова, че и добре се чувстват след това. На Йит очите са страхотни, всичко, което чувства, се отразява в погледа му! Peace

Не са само тези двете, ами трите. А съм ги нарекла триото ИНА/Иджлял, Назан, Айтюл/. Когато това трио "запее" в един глас става нещо умопомрачително, защото не може да си представи човек какви злонамерени мисли им идват в главата и още по-злонамерени действия сътворяват тези к,чки от триото ИНА.

# 156
Права си, трио са и са отвратителни. В болницата на Айтюл и беше ясно, че Назанката се е метнала сама, но сигурно ще обвинят Елмаз.

Йит, когато е бесен, е още по-хубав! Heart Eyes Simple Smile

# 157
Сезон 2
Епизод 49

- Трябва да говоря с него!
- В състояние си да скъсаш нервите на човек! Слава богу, че тази вечеря мина без инциденти
- В какъв човек се превърна, братле! Щом толкова ревнуваш върви при нея! Тя се прави на маймуна, за да те спечели отново! Сдобрете се, за да ви олекне на вас, да олекне и на нас и на фирмата, хайде!
- Дишай, братле! Всички могат да си отдъхнат, няма проблем! Дишай!

-  Да видим дали леля ни не е организирала повторна операция!
- Хайде на вас приятен скандал! Един съвет, внимавай какво ще кажеш, че да не се усети, че умираш от ревност!

- Знам, че ревнуваш!
- Кой, аз?Аз!  Аз да ревнувам! Стига глупости, това беше едно време – преди ревнувах, но всичко свърши!
- Значи не ревнуваш?

- Слушай, ако има някоя глупост, която трябва да знам за него, кажи веднага, защото ще работим заедно!
- Приятели от деца, добре! Не, че толкова ме интересува или ревнувам, не, но нали ще работя с него, искаше ми се да разбера какъв е! Не, че ревнувам, от какво да ревнувам, от завития му мустак!

- Отивам да разкрия истината!

- Само ти липсваше! Даже е в настроение!

- Едно ще ти кажа, повече не ме лъжи и не ме прави на глупак, чу ли! Повече дума да не съм чул! Накрая аз съм глупакът, че изобщо те слушам!

-  Добре си,  действа задкулисно, но ти стана неприятно, когато сама си вкара гол!
- Мачът е 90 минути, не го забравяй!

- Мачът свърши, мръснице, мачът свърши!

- Виж я как си го търси, сама си го търси!
- Какво правиш? Виж я ти, виж! Виж какви ги върши! По дяволите, по дяволите, какво правиш? Ще останеш под ТИР-а.

- Направих го, за да те спра!
- Толкова е лесно, нали! За теб е толкова лесно да постигнеш всичко, което искаш от Ийт! Да се сърди, колкото си иска, да побеснее, хоп, ще направиш някой номер и той пак ще е при теб, защото Ийт няма да издържи, когато ти се забъркаш в поредния проблем, защото Ийт е такъв!

- Защото Ийт е толкова влюбен в мен, колкото аз съм влюбена в него! Защото ние не можем един без друг! Защото каквото и да правим, не можем да спрем гласа на сърцето си. Знам, понякога сме слепи, понякога сме глухи за думите на другия заради ината и гнева ни, но сърцата ни се чуват, Ийт!
- Празни приказки, празни приказки!

- В живота си освен теб и преди теб не съм обичала друг и хоп, първата ти любов е на сцената!

- Хайде, слушам те!
- Като скрих и не ти казах истината изпаднах в позицията на виновна! Направих сложно едно нещо, което е толкова обикновено и детинско! Ти си моята първа любов, ти си всичко за мен!
- Прав съм, да! Благодарение на теб се мразя, защото съм прав!

- Още не съм преглътнал единия, ти изправяш пред мен друг! Приключи фалшивият ти брак и се появи първата ти любов!
- Стана така заради моята и твоята ревност! Трябваше да ти кажа в началото, но не можах. Още не беше преглътнал Керем, не намерих смелост да ти кажа за Фатих!
- Не исках да ми запалиш главата, но ти го направи! Защо? Бил детско увлечение! Да ти вярвам ли?
- От глупост! Направих го от глупост!

- Не ти се вързах, не ти се вързах! Какво означава детско такова? Не ти се вързах!
- Всичко оплесках, браво, оплесках всичко!

# 158
Нур беше много сладка в гонката на Ийт по пътя. Голям номер му направи, но очакваше, а по-точно знаеше, че той ще се спре и ще се позаинтересува за нея и какво е станало при тази "катастрофа".
Тя го познава изключително добре и в разговорът им той си го каза сам, че винаги откликва, когато има нужда от него. Много сладък беше в това си словесно излияние. Амине /Нур тук в сцената на магистралата бе много красива и нежна, обичаща, разбира се. Хубав диалог направиха, макар и под формата на кавга, обяснение, извинение, нападане и решение за разговор.  В заведението Ийт направи много церемониално разбъркване на чай и изтупване на лъжичка Joy Joy Joy. Смях се и харесах този му изблик на ревност, беше много хубав.

Еми
Hug благодаря за резюмето! newsm51 Лично на мен ми е много приятно да го прочета и погледна отново, след серията, защото има много моменти, които наистина искам да видя не само веднъж, а да преповторя.  newsm10 newsm51

# 159

Права си, трио са и са отвратителни. В болницата на Айтюл и беше ясно, че Назанката се е метнала сама, но сигурно ще обвинят Елмаз.
Йит, когато е бесен, е още по-хубав! Heart Eyes Simple Smile
labrex ,
аз също много харесвам Ийт, когато е ядосан на Нур. Той направо си е вулкан от емоции. Колко беше сладък като казваше на Нур: "Още не съм преглътнал единия, ти изправяш пред мен друг! Приключи фалшивият ти брак и се появи първата ти любов!" Момчето изгоря от ревност, Нур го побърка с грешките си.
    Толкова са ми интересни словесните двубои между Нур и Ийт, че дори не обръщам внимание на триото, което в желанието си да се наложи ще се самоунищожи.
    Но за Елмаз ми стана жал. Отново я вкараха в капан.

# 160
Много жал ми стана за Елмаз.Тази
Направо се ядосах на Назан.Силно се надявам Джахит да се осъзнае и да дойде момент в който да тича по Елмаз,но едва ли ще си случи Sad

# 161
Здравейте!
От около 3 месеца гледам сериала, отскоро ви чета. Но днес не можах да се въздържа да не напиша...
Много тъжна серия. Нямаше нищо положително в нея((( Най-гадно ми стана заради Елмаз. Който гледал напред, кажете, това мекотело Джахид ще позволи ли на тези три змии да заведат дело срещу Елмаз? Толкова гадно ми стана... И тя не е цвете. Но тез трите направо прекаляват.

# 162
Да сложа нашето красиво момче

Никой не може да ме убеди, че това е по-добро от нашето smile3503
Ми като цигле е, е да, хубаво цигле, но не е нашето изискано момче

Еее Димана, защо така разбиваш сърцето ми сега:disappointed_relieved:

# 163
Е тези трите(Иджлял,Айтюл,Назан) за пари са готови на всички това тяхното не е човешко.А Айтюл,която е "полу майка" на Джахит и Ийт може ли да ги лъже и манипулира така.Милата Елмаз какво ли още ще преживее заради тези змии,жал ми е за нея.А този Джахит е просто ужасно тъп-сега ще приютят и Назан в новата къща,там стана като пансион.Ужас

# 164
Stuck Out Tongue
За всички вас, фенове на сериала "Сега и Завинаги" с пожелание за много усмивки, позитивизъм и вяра в доброто!

Еми, това е най-хубавата сцена, особено вълнуващо е докато се разбере на кого е подадената ръка, нали? А музиката на сериала е уникална- вече се мъдри като ринг тон на воя телефон. Нищо че харесвам Бурак:stuck_out_tongue:

Общи условия

Активация на акаунт