"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 4

• 80 721
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Хубавото при Елмаз е, че образът търпи развитие. Много глупости направи, донякъде разбираеми, младо момиче, мераци да е при/като богатите, опити за връзки с Йит, Джахит, лошо отношение май към всички, но в крайна сметка всеки има право на втори шанс. Джахид като си е мекотело, никой не му е крив. Да се беше разделил с нея още когато я чу какво говори на Йит, ама не, той пак не може да сложи край. И Назан, не разбирам такава любов към нея /ако я има, де/ след всичките и лъжи, та тя го беше унищожила като мъж и с лъжата за това,че не може да има дете и с постоянните натяквания, че и го използваше като дойна крава за батко си. Просто слабохарактерен мъж, и в живота съм виждала такива, да не му се пада на човек такова чудо. Все съм си мислила за моите познати, не са много, двама са, дето не знаят какво искат, че просто не срещат подходящата жена. Ако я срещнат, може би ще се променят, надявам се. А оная злодеида Иджлял, хем ме е яд на нея /повече/, хем ми е жал понякога/много малко/, и другите прави нещастни, дори собственото си дете, и самата тя е нещастна. Какво като стои Йит при нея.........

# 226
Добро слънчево утро  Flowers Sunflower

Комшиите са превърнали лъжата в добродетел.....Може би защото лъжата по-лесно се приема от истината..... Thinking
Не знам, Джахит наистина ли повярва на Назан, че Елмас я е блъснала, или така му е изгодно..... Thinking Какво очаква Елмас от този мъж.... Thinking Жалко, че майка й ще стане курбан  на трите лъжкини.....
Ревността на Ийт ми идва малко наивна, но пък е забавно.....
Хубав последен работен ден от седмицата  Hug

# 227
Цитат
Аз пък не мога да разбера главния герой защо е женен за първата си братовчедка (дъщерята на сестрата на майка му), че даже и дете има от нея. Това не е ли прекалено близкородствено размножаване и не е ли забранено в Турция. Доколкото знам в България не можеш да се ожениш за толкова близка твоя роднина.

Ами явно браковете между първи братовчеди не са забранени в Турция. От снощната серия останах с впечатление, че Фатих е племенник на бащата на Елмаз. Поне няма кръвна връзка с Нур.

# 228

Комшиите са превърнали лъжата в добродетел.....Може би защото лъжата по-лесно се приема от истината..... Thinking
Не знам, Джахит наистина ли повярва на Назан, че Елмас я е блъснала, или така му е изгодно..... Thinking Какво очаква Елмас от този мъж.... Thinking Жалко, че майка й ще стане курбан  на трите лъжкини.....

Ани,
Джахид не вярва на Елмас и има защо, но Джахид не вярва и на Назан и там има защо, но....вярва безрезервно на леля Аитюл, а тя каза че виновна е Елмас и въпросът приключи.
И двамата братя вярват сляпо на леля си, тя го знае, успяла е да промие мозъците им и си прави каквото поиска.

# 229
Здравейте, момичета!

profi, добре дошла при нас!

На работещите
желая почивка като тази
на пътуващите
попътен вятър
и на всички фенове на сериала "Сега и Завинаги"

Усмихнат, слънчев и приятен ден!

# 230
Благодаря за хубавите снимки!

# 231
Цитат
Джахид не вярва на Елмас и има защо, но Джахид не вярва и на Назан и там има защо, но....вярва безрезервно на леля Аитюл, а тя каза че виновна е Елмас и въпросът приключи.
И двамата братя вярват сляпо на леля си, тя го знае, успяла е да промие мозъците им и си прави каквото поиска.
Имаше момент в снощната серия, когато Джахид в спалнята попита Назан дали не го е излъгала, на което тя му отговори, че е направила всичко заради него, т.е. тя не потвърди,, че не е излъгала. Ако беше малко по-съобразителен, щеше да го разбере.

# 232
  • в кукувиче гнездо

Какво ще стане?

# 233
Джоли - Затова писах, че Айтюл е стратег и главен интригант и манипулатор...Но хората казват - Бог забавя, но не забравя....Дали ще има възмездие за всичко, което натвори.... Thinking

lechugitka - в темата не е прието да се пише за бъдещи събития....ще ти напиша на лични....

# 234
Да , Айтюл е сивият кардинал . Дъщеря и е обречена да страда и да повлича в нещастието си всички около себе си. Въпреки това в реалния живот нищо не оправдава слепотата на двамата братя. Това не е благодарност, а слабост.

# 235
Да , Айтюл е сивият кардинал . Дъщеря и е обречена да страда и да повлича в нещастието си всички около себе си. Въпреки това в реалния живот нищо не оправдава слепотата на двамата братя. Това не е благодарност, а слабост.
Разбира се че е слабост.Слабост породена от благодарност и която слабост лелята умело използва в своя и на дъщеря си полза.

# 236
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Благодаря за посрещането момичета  Hug, казвайте ми Профи. Grinning

Всъщност Иит не и вярва сляпо. Беше и казал (мисля в 7-ма или 8-ма оригинална серия), че трябва да е благодарна, защото слуша сърцето си, а не ума си. Иначе отдавна ще е да е постъпил с нея, както заслужава.

Джахид си е най-обикновено безхарактерно мекотело, точно плужек. Това е индивид, който не е наясно със собствените си чувства. Някъде във времето не е успял да се изгради като самостоятелен характер. Няма собствени мисли. Израснал е под опеката, и насоката, на леля си и в сянката на брат си. Било му е добре някой да го крЕпи, т.е. да не поема инициатива и отговорност. Така си кара и като мъж, и като работещ човек.

Лелята пък изобщо не става за родител защото от 4 деца, които е отгледала, само едно - Иит е станало човек. Дъщеря и е маниачка и завършен егоист. Поискала е куклата, с парцалките, тропа с краче като 6-годишна и маман веднага е хукнала и е осигурила всичко на детенцето, вместо да и изшие два яки шамара и да я приземи. Ми не е майчина любов това на Айтюл! Да си вкараш детето в кръвосмешение, само щото то искало и щото така нямало да се разпилее семейното богатство, айде моля  Crossing Arms! Неописуема жажда за контрол. Освен това не и е дала да се развива в единственото нещо, освен Иит, което някога е представлявало интерес за Иджлял. Нищо чудно, че щерката е тотално лишена от всякакви майчински чувства. И че изобщо не счита останалите хора за хора.

# 237
   Харесвам Фатих. Ех, ако Нур не беше влюбена в Ийт, много добре щеше да си подхожда с Фатих. Такива мъже като Фатих, които постоянно хвърлят шеги, много ме зареждат. Познавам един такъв мъж.

Вие сте направили на нищо Джахид. Няма какво да го коментирам. Идва ми да му чупя главата с нещо.

Много ми е мъчно за Елмаз. Тя се поправи. Бременността я промени изцяло. Иджлял никога няма да се поправи.

# 238
07.02.2018 г.
Нека поговорим за поредицата „Сега и завинаги“ (Asla Vazgeçmem), която започнаха да излъчват дори в Африка.

-  Да, много вълнуващо е, че телевизионните сериали са търсени и ние, знаейки цената,  трябва да се опитаме да ги подобрим. Вярвам, че сериалът „Сега и завинаги“ (Asla Vazgeçmem), в който участвах е успешен. Получавам много съобщения от Ангола, Мозамбик и др.

- Много съм щастлив, че шоуто ни стигна до Африка. Може би някой ден ще отида в Ангола, Мозамбик ... Кой знае!

# 239
Офф,той и Йит е един силнохарактерен....първите 30-40 серии носеше 2 дини по една мишница-Нур -любовница,Иджлял -майка на детето.Едната го манипулира както си иска,по вечери го развежда насила,другата/Нур/ги чака на прозореца да се върнат.
И двамата братя са от един дол-просто Йит е някакси ...уж серт по дадена позиция,но после с памуk му вадят душата и каквото си искат до правят.Никога не можа да постави на мястото ни леля си ,ни Иджлял.Онази ,най-гадно снощи влезе в стаята на Ямур ,докото той беше там и той пак не успя да и даде на разбере,че сестра му има място в тази къща.Леля му не го уважава,защото той не е успял да покаже,че е мъж на място и трябва да се чува думата му.Брат му е същия...Единствената разлика м/у двамата е ,че Йит умее да гледа лошо и с юмруците се справя,но е мноооооого мека Мария...

Общи условия

Активация на акаунт