"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 4

• 80 670
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Joy Joy Не му помня превода, ама как я опипва и я убеждава, че е качила!  Joy Joy

Дааааа и аз така се смях - толкова невинни и нежни бяха, много хубава сценка ❤

# 376
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Миши, благодаря за клипчето и тези хубави снимки!

Joy Joy Не му помня превода, ама как я опипва и я убеждава, че е качила!  Joy Joy

Профи, утре вечер ще се наслаждаваме на този момент

Еми ❤ Много мерси, че си сложила снимките, през телефона само линкове успях - дааа предстои страхотен епизод. 😊

# 377

Какво ще видим тази вечер

Приятно гледане!

# 378
Привет момичета  wavey
Много, много интересни коментари сте направили днес, но от ангажименти, дори нямам време да ги изчета внимателно  ooooh!
Влизам само да пожелая хубав и повече романтичен епизод, вече ми идват в повече интригите и гадостите, които се случват....
Приятно гледане  Hug

# 379
Вече обичам Джахидчо! Heart Eyes Веднъж и той кАт мъж да се опъне на Йит, отказа да разпише молбата за напускане на Нур! Вече го Аресвам и нЕма да пиша, че е мекотело! Браво на него! Simple Smile Peace

# 380
А как му светнаха очичките на Джахид. И Иит за маалко да потърка ръце доволен. Много весел момент Grinning

# 381
Много хубаво наби Нур досадната Назан, много се смях! Добра серия беше, но вече искам да идва финалът! Независимо, че с него ще е краят на филма, искам да се приключи с интригите и всеки да си получи заслуженото. Много ме напрягат тези неща.

# 382
Сезон 2
Епизод 52

- Дължа кариерата си на ината на Ийт, който не прощава!

- Какви ги говориш?
- Говоря за празния ти, безсмислен, безцелен и безпътен живот! Да се беше съсредоточила върху проекта, вместо да правите бебета с Фърат, поне щеше да имаш някаква цел в живота, вместо да се чудиш как да впримчиш с трикове и лъжи един мъж, който не те обича!
- Ти ...
- Аз щях да бъда щастлива, ти щеше да си имаш друга занимавка, лошо ли е? Но не може така, нали? Какво общо имаш ти с интриги, капани и вмешателство в чуждия живот? Какво общо имаш ти с истерични кризи с цел да стане на твоето? Сега ако позволиш отивам да работя!

- Освен това знам, че и ти искаш да остана, но използваш Джахид за оправдание! Така ли е?
- Търпение ... Честито, г-жо Нур! Може да се върнете на работа!
- Благодаря, господине!

- Ще ти подскажа нещо! Докато не ми кажеш: Нур, влюбен съм в теб до уши, но съм магарешки инат, няма да съм добре! Сега ако позволите, връщам се на работа! Чао! Ще си подредя нещата!
- А, така! Братко, получи ли си го?
- Получих си го!

- Вземи Нур и я наблюдавай! Ще видиш колко работи!
- Замълчи най-после! Докога ще ми натякваш?
- Кой, кой, аз? Аз ти натяквам нещо!
- Признай си! Да не съм ти брат ако не ти харесва Нур да кръжи около теб!
- Остави ме мен и помисли за себе си!... Остави ме мен!

- Успокой се, спокойно! Слушай аз нямам думи, с които да те успокоя в момента. Не знам с какво да успокоя болката, яда и обидата ти, Нур!
- Не ми обръщай гръб! Аз съм на твоя страна! Не съм против теб, не разбираш ли!

- Нур, стига! На твоя страна съм! Сега да затваряме, легни си рано, за да си бодра утре! Ще пътуваме, в командировка сме! По нататък, когато ти самата поискаш ще си поговорим надълго и нашироко. Става ли? Хайде, лека вечер! До скоро!

- Нур, помниш ли писмото?

# 383
  • On the sea
В днешната серия имаше забавни моменти, Нур добре поступа едната вещица 🎃. Джахид ако можеше така да се опъне и на Назан, може би и аз вече щях да го харесвам. Липсва ми Хафизе, отиде си жената без време.
По нагоре сте обсъждали Бурак, и аз се нареждам на клона, играе много добре, няма спор, железен е 🥇, а който се колебае за Кара севдата препоръчвам с две ръце, уникален сценарий, жестоки интриги и игрички (май много взех да рекламирам😶)
А това бил братът на Амине

(Аз пак някъде съм спала и съм изтървала)

# 384
Само аз ли обожавам връзката между Фатих и Нур??? 😭 Рядко в турските сериали има такива приятелства между мъж и жена. Вижда я, като малка сестричка!! Това “манистенце” ми е малко прекалено като звучност на българсли, но смисъла и контекста ми харесват. Дано да не се окаже, че е влюбен в нея или нещо такова....

# 385
  • On the sea
Може и да има нещо такова, скоро би трябвало да стане ясно

# 386

Да ни е жива и здрава!!!🤣🤣🤣

# 387
Момичета, виждам че след този епизод сте започнали да харесвате Джахит...Като Тома неверни, все още съм резервирана...Мисля, че е временен проблясък и Назан и сие ще успеят да го оплетат в мрежите си..Дано да ме опровергае и да не съм права  Praynig
В този епизод Ийт много ми заприлича на Джахит - направо са си като двама братя.... Grinning  Може да са големи бизнесмени, но в личния живот..... Thinking
Харесва ми приятелството между Нур и Фатих....но се страхувам Фатих в самотата си.... у него да се  породи  желание да  превърне приятелството в нещо друго... Thinking
Не знам защо очаквам изненади от Фърат...Това негово търпение, безропотно да приема Иджлял да го тъпче може би ще избие на някъде...Иджлял в прав текст му каза, че винаги го е използвала, а той се усмихва.... #Crazy

# 388
Да ни е жива и здрава!!!🤣🤣🤣

magdalenatar, не ни стряскай с тази снимка! Няма да мога да заспя! Нека ни е жива и здрава, но ако може - по-далече от Толга!
Я да пусна нещо по-красиво!

# 389

Момичета, виждам че след този епизод сте започнали да харесвате Джахит...Като Тома неверни, все още съм резервирана...Мисля, че е временен проблясък и Назан и сие ще успеят да го оплетат в мрежите си..Дано да ме опровергае и да не съм права  Praynig
В този епизод Ийт много ми заприлича на Джахит - направо са си като двама братя.... Grinning  Може да са големи бизнесмени, но в личния живот..... Thinking
Харесва ми приятелството между Нур и Фатих....но се страхувам Фатих в самотата си.... у него да се  породи  желание да  превърне приятелството в нещо друго... Thinking
Не знам защо очаквам изненади от Фърат...Това негово търпение, безропотно да приема Иджлял да го тъпче може би ще избие на някъде...Иджлял в прав текст му каза, че винаги го е използвала, а той се усмихва.... :crazyeyes

MAMA-AN май в много отношения ще излезеш права! Но да видим ....

А Ийт и Джахид, наистина като двама братя, попаднаха на две змии усойници, които се надпреварват коя по-голяма злина да направи на съпруга си.

Няколко  снимки на Толга/Кенан

Спокойна нощ, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт