"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 4

• 80 670
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Добре дошли на новите попълнения в темата! welcome welcome

Мише, Пухи
Hug Hugтака ще се обръщам към вас, надавам се да приемете.
Радвам се, че открихте сериала и нас тук в темата, в която  присъстваме много зарибените Joy Joy Joy.
как да не се зарибиш при такъв актьор, кастинг, сценарий, режисура и всички от творческия екип.
Много добра работа са направили, за което съм им много благодарна.
Здравейте! Благодаря!
Както ви е хубаво, така се обръщайте! Smiley
Чакам с нетърпение тази седмица какво ще поднесе сериала! Flowers Four Leaf Clover

# 361
Нади, ето ти твоя любимец с нашия любимец smile3503

Благодаря Димана, много си се постарала, но занапред приемам само визията от Кара Севда. Прости за каприза, ама с тези мустаци и без прекрасната коса, уфф...

# 362
Браво на вас - 19 нови отговора Wink
Това , което ме радва е любовта между Нур и Йит. Макар за кратко ще ги съберат най-накрая.
Пасивността в един мъж е много лоша черта. Може да е добър, щедър, прекрасен любовник. Има едно голямо НО.
Айтюл и Иджлял са част от семейството. Те мачкат всичко живо, което се опитва да влезе в домът им. Питам аз в реалния живот кой би издържал ? Представете си такава свекърва и един мъж ,като Джахид. Пълен ужас !
И мен ме радва любовта им. Нека малко се насладим на нещо красиво, че от толкова лошотия направо ми призлява.
А това със свекървата и мъжа, за съжаление го има и в реалния живот. Може тук да е преекспонирано, но го има.

# 363

Благодаря Димана, много си се постарала, но занапред приемам само визията от Кара Севда. Прости за каприза, ама с тези мустаци и без прекрасната коса, уфф...

Ех, nadibuchi, нимой съ назлъндисва на такъв красавец, с коса, без коса, с мустак, без мустак все е хубав. Според мен, обаче, статичен на снимка губи, когато го гледам в сериал е друго, там е неотразим. Докато Толга и на снимки, и в сериал, все е хубавец. Peace

Хубави мъже са! Heart Eyes

# 364
Браво, момичета!

Коментарите ви са страхотни!
Активни, нахъсани, отстояващи позициите си!
От мен за разтоварване

Best Model

Ех, nadibuchi, нимой съ назлъндисва на такъв красавец, с коса, без коса, с мустак, без мустак все е хубав. Според мен, обаче, статичен на снимка губи, когато го гледам в сериал е друго, там е неотразим. Докато Толга и на снимки, и в сериал, все е хубавец. Peace
labrex, подкрепям мнението ти! Сякаш съм знаела какво ще напишеш. Качих снимките и видях твоя коментар. Нещата се връзват идеално!

# 365
Нади, нИдей да страдаш! Ето го и твоя хубавец!

С коса и без мустаци, но с много добре оформена брадичка!
(извинявай, но не зная как изглежда в Кара Севда, пусни го, за да търся тази визия)

# 366
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Здрaвейте мили дaми
Отдaвнa следя темaтa и е голямо удоволствие зa мен дa четa коментaрите ви. Зaпочнaх дa гледaм сериaлa от средaтa и блaгодaрение нa вaс се зaпaлих. Блaгодaря ви зa всички допълнителни мaтериaли, които публикувaте зa нaшите любимци. Бях гледaлa преди Толгaхaн в двa комедийни филмa ( Мaч зa двaмa , нa другия съм му зaбрaвилa зaглaвието, но беше с Бергюзaр Корел) и още оттогaвa ми е много симпaтичен Heart Eyes

# 367
Здрaвейте мили дaми
Отдaвнa следя темaтa и е голямо удоволствие зa мен дa четa коментaрите ви. Зaпочнaх дa гледaм сериaлa от средaтa и блaгодaрение нa вaс се зaпaлих. Блaгодaря ви зa всички допълнителни мaтериaли, които публикувaте зa нaшите любимци. Бях гледaлa преди Толгaхaн в двa комедийни филмa ( Мaч зa двaмa , нa другия съм му зaбрaвилa зaглaвието, но беше с Бергюзaр Корел) и още оттогaвa ми е много симпaтичен Heart Eyes

Силви, добре дошла при нас!

# 368
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Хей привет в понеделник на всички Ийт и Нур фенове https://instagram.com/p/BP7z3gggGk5/
https://instagram.com/p/BKI68gcAiGQ/
https://instagram.com/p/BFqTl9bwTSq/

# 369
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Joy Joy Не му помня превода, ама как я опипва и я убеждава, че е качила!  Joy Joy

# 370

Миши, благодаря за клипчето и тези хубави снимки!

Joy Joy Не му помня превода, ама как я опипва и я убеждава, че е качила!  Joy Joy

Профи, утре вечер ще се наслаждаваме на този момент

# 371

Даа, labrex малко недостижими, ама нищо, ще се задоволяваме с нашите вкъщи, пък ще си доставяме сладичко на сърцето като ги съзерцава

Даа, labrex, ама недостижими. Нищо де, ще се радваме на нашите реалните в къщи, пък тези са като мед за сърцето и благодат за очите

# 372
Нади, нИдей да страдаш! Ето го и твоя хубавец!

С коса и без мустаци, но с много добре оформена брадичка!
(извинявай, но не зная как изглежда в Кара Севда, пусни го, за да търся тази визия)

Те това е визията, Еми чудесно си я подбрала. Ти май упорито отказваш кара Севдата, загледай я, няма да съжаляваш. Толгахан няма да се разсърди

# 373
Даа, labrex, ама недостижими. Нищо де, ще се радваме на нашите реалните в къщи, пък тези са като мед за сърцето и благодат за очите

nadibuchi, нашите са си наши - най-юбавите Grinning, ама да не сме сега пък като коне с капаци, ами жени-естетки сме, няма как да подминем красота! Simple Smile Peace

# 374

nadibuchi, нашите са си наши - най-юбавите Grinning, ама да не сме сега пък като коне с капаци, ами жени-естетки сме, няма как да подминем красота! Simple Smile Peace

Разбира се, labrex, затова си ги харесваме тези двамката. Ако има още предложения за харесване нека се включат и другите момичета, разни вкусове.. ние с теб сме ясни

Общи условия

Активация на акаунт