"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 4

• 80 584
  • 736
  •   1
Отговори
# 570

Сета се прибрах и веднага в темата да видя какво сте изписали! Simple Smile И от мен малко снимки на любимите образи! Heart Eyes

# 571
Да гласуваме, момичета!
Толгахан заслужава тази награда!

# 572
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Да гласуваме, момичета!
Толгахан заслужава тази награда!

Гласувах 😊

# 573
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Добро утро 😊

Нова снимка

# 574
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Бил е на мач на Фенербахче

# 575
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Сигурно сте ги виждали, но 😊

# 576
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мише  :hugg: , чудни фотки си сложила!  Heart Eyes

Завтарям най-новата, че на нея е разкошен Толгахан  Heart Eyes , като махнах излишното.  Wink Laughing

# 577
Толгахан много рядко се усмихва , че да му се видят трапчинките. Много обичам хора , които имат Simple Smile

# 578
# 579
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Профи 🤗🤗❤❤❤ Много хубав нали и мен ми се стори свеж и красив 😊

# 580
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Толгахан много рядко се усмихва , че да му се видят трапчинките. Много обичам хора , които имат Simple Smile

Усмихва се с очи! 😊

# 581
  • On the sea
Здравейте на всички от мен! Последните два дни нямах възможност да се включа и  за сметка на това се наложи да чета, чета постове, отне ми около час може би. Еми, Димана забелязах лек конфликт между вас, моля ви момичета, вие сте душата и сърцето на темата, няма да е същото ако липсват литературните анализи на една от двете. Харесвам гледните точки и на двете, точно защото за различни, като деня и нощта,  винаги ги чета с огромен интерес и със сигурност не само аз. Ийт си е прав за себе си, Нур за нея си, аз затова си ги обичам и двамата по равно.
Относно серията в петък, най ми стана мъчно за Елмаз, понесе поредният нанесен удар от Назан, по идея на главатарката на триото разбира се. Ще стане и ясно кой всъщност е Фатих и за какво всъщност се появи. Утре вечер ще е много интересно.
Някой също беше коментирал, че е жалко, че Ийт няма да научи за всичките злини на извършени от Иджлял, и аз бях на същото мнение преди да го изгледам до край, но всъщност тя  си получава наказанието, както се казва "Господ забавя, но не прощава".
МарМиши страхотни снимки зад кадър, не бях попадала на тях, благодарско Heart Decoration
Стигнах до извода, че нашата темичка е най уютна и пъстра Yum
И  да добавя нещичко

И за фенките на Кара севда Sparkling Heart

# 582

За вас, момичета!

трапчинките

този поглед - казващ всичко ...

и тази изваяна фигура ...

# 583
Здравейте Hug

Цитат

Фатих  се оказа полис под прикритие    . Как ли ще се измъкне , котато Ийт  ще го пита за бръмбарите  . Как притисна Иджлял   БравУс .   Ямур милата  не очакваше така да я защити   братски . Липсва и обич , закрила .  

Със сигурност Фатих ще се измъкне умело и хитро от въпросите на Ийт относно бръмбарите.

# 584
Здравейте и от мен! Нещо музикално
https://www.youtube.com/watch?v=OVZIJoPYaxY

Страхотни снимки сте пуснали..
И аз да кажа, обожавам усмивката и тръпчинките му Heart EyesHeart
Ето няколко снимки и от мен.

3 усмивки

Скрит текст:
Тези погледи

Усмивкии

Общи условия

Активация на акаунт