"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 4

• 80 551
  • 736
  •   1
Отговори
# 645

Усмихнат, ведър и ползотворен ден и от мен, момичета!

# 646
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Усмихнат, ведър и ползотворен ден и от мен, момичета!

Еми ❤ Ще те цитирам - толкова са хубави

# 647
Добро утро  Hug
Снощи започнах да гледам епизода по БТВ и го довърших на повторението по БТВ лейди....Добре, че вие сте коментирали подробно, та разбрах какво точно се случи....
В турските сериали много се спекулира с майчинството и тук не е различно. Много често жените използват децата си, за да постигат своите цели....А Назан използва чуждо дете с нерадостна съдба и се прави на майка....
Първата изненада за мен беше, че е нормално да се оженят първи братовчеди...Втората изненада е осиновяването на дете от майката, без бащата да знае за това.... Thinking Thinking
Сигурно съм пропуснала нещо с разпокъсаното гледане....Но за осиновяването на дете, поне при нас, процедурата е много сложна...При комшиите излиза много лесно - дори само единия родител може да си осинови дете и да постави другия пред свършен факт..... Thinking Thinking
Снощи чух, че Нур каза на Иджлял, че й е направила толкова гадости, сега нищо ли не й идва на ума....Това потвърждава мислите ми, че Айтюл е тази която дърпа конците.......
Майчинството е нещо свято и е хубаво, че се цени. Предполагам, че жените там спекулират с него, защото няма с какво друго - в болшинството си те са домакини, сексът е до време. Остава им въздействието чрез децата.
Относно осиновяването - ами както всичко останало. Сигурно и там процедурата е сериозна, но се опорочава, когато има власт и пари.

# 648
Според мен най противна от трите усойници е Айтюл, после е Иджлял и най накрая е Назан.Но в злобата си и трите са равни.
Айтюл е мозъкът на гадостите и номерата.На Назан нямаше да и стигне акъла  за този номер с детето.А и няма това влияние което има Айтюл.Назан е тооолкова тъпа и елементарна женица че само щеше да подсмърча в къщата на брат си и до там.
Иджлял си личи че е дъщеря на майка си с тази разлика че умее да измисля гадости , но е свикнала друг да оправя проблемите който самата тя създава.
И снощи беше така- стои, репчи се , но не може да предприеме нищо сама, не поема инициатива, не се и замисля за някакво решение.Така е свикнала- тези неща са задача на майка и.Тя е научена само да иска и да получава.

# 649
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
 hahaha Не съм гледала много турски сериали, но от малкото видяно съм убедена в едно - достоверност не е нещото, с което биха се били в гърдите. Wink
В много отношения художествената измислица граничи с фантасмагория. И какво от това, като някои подробности са само фон и допълнение на основната нишка! Не е нужно непременно да отговарят на действителността. Не гледаме документален филм.
Само като се сетя как тежко ранени оздравяват за няма и два дни, или даже се изнасят на собствен ход от болница след току що извадени 3 куршума, и прясно зашити ...  Mr. Green

djoleva   Hug, снощи точно това писах и аз. Peace Иджлял и дай само да се репчи и да тропа с краче какво иска. Но винаги някой друг трябва да свърши нещата за и вместо нея. С една дума - паразит. Crossing Arms

# 650
Вярно е, че сериалите са художествена измислица. Какво да им обсъждаме тогава изобщо? Литературен анализ на художествено произведение? Те едва ли си поставят толкова амбициозни цели. И все пак се базират поне донякъде на реалността. Има турски сериали, изиграли роля за промяна на отношението към насилието над жените например.

# 651
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
hahaha Не съм гледала много турски сериали, но от малкото видяно съм убедена в едно - достоверност не е нещото, с което биха се били в гърдите. Wink
В много отношения художествената измислица граничи с фантасмагория. И какво от това, като някои подробности са само фон и допълнение на основната нишка! Не е нужно непременно да отговарят на действителността. Не гледаме документален филм.
Само като се сетя как тежко ранени оздравяват за няма и два дни, или даже се изнасят на собствен ход от болница след току що извадени 3 куршума, и прясно зашити ...  Mr. Green

djoleva   Hug, снощи точно това писах и аз. Peace Иджлял и дай само да се репчи и да тропа с краче какво иска. Но винаги някой друг трябва да свърши нещата за и вместо нея. С една дума - паразит. Crossing Arms

Напълно съм съгласна - не всичко е истина така че бил Ийт замесен в тъмен бизнес, не значи че е лош човек - дори незнаем в какво точно е бил замесен не се уточнява, може само да е предал Радван...

# 652
Vali_N , това тук е форум и обсъждането е по желание, а не по задължение. Членството и участието са доброволни и безплатни. Формата на изявяване е свободна - кеф ти анализ, кеф ти фенски възклицания, кеф ти споделяне на инфо от нета, кеф ти плюене щот` нещо не ти харесва, и т.н. - всичко допустимо по правилата на БГ-Мамма. И никой никого не кара насила да пише. Peace

# 653
profi_1, естествено, че обсъждането е по желание. Знам правилата на форума.

# 654

Фш из инсты Амине😍Месут

Охх, усмихва се маминия, но ако знае какво го чака тези дни!

То и аз отсега да си приготвям защитната реч и обстойни литературни анализи, че до петък ще схрускате момчето!

ПП  - от 62 епизод - отново 45 минути!

Последна редакция: вт, 20 фев 2018, 14:22 от Emiliya

# 655
Еми  Hug, ами то такова сладко момче  Heart Eyes, как да не го схрускаш!  Laughing

# 656
Еми  Hug, ами то такова сладко момче  Heart Eyes, как да не го схрускаш!  Laughing

Така е, ще го хрускаме, сега ни е паднало! Simple Smile bouquet

# 657

Да, ама не! С нокти и зъби ще браня този красавец!

Само не оставяйте белези по лицето му! Виждам аз!!!

А ако продължавам да си хортувам с вас, защото ми е много приятно и не ми се става - ще останем и без нова тема!

# 658
Скрит текст:

Да, ама не! С нокти и зъби ще браня този красавец!

Еми,  ама голЕма си скръндза пък, само за теб го искаш тоз красавец! Ама много сме! Simple Smile bouquet

# 659
Едва ли количеството на обожателките му е толкова голямо, щом сериалът е минал без ен на брой теми по време на излъчването му онлайн и без фенско-преводачески екип на БГ-Мамма. Thinking
Снощи разцъквах и с изненада установих колко незабелязано е минал тук във форума. Сравнявам с други сериали, които имат натрупана завидна форумна история, разпалвана от горещи страсти. Peace
Ако не се лъжа няма и отделна фенска тема само на Толгахан. За сравнение някои негови колеги имат по две-три такива, сформирани обикновено от враждуващи групировки  Wink.
Нейсе, не е това важното. Жалкото е, че в случая много от съпътстващото инфо, което се появява в периода на заснемане и излъчване, безвъзвратно сме го пропуснали.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт